bugün
- asrın soygunu9
- bekarlığın avantajları3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- true nickli yazar19
- tai lung vs gocu22
- kullanıcı adı değişmiyor3
- işler eskisi gibi değil kesat mı kesat2
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı2
- güne bir alıntı bırak4
- marimar2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- manisada okul saldırısı17
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- teslimiyet4
- bu ne soğuk amk5
- sarı poşet kudurtması13
- et döner dürüm9
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- evliliği ayakta tutan güçler13
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- sözlükte kavga olacak hissi4
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- gocusuz bir sözlük5
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- krt tv4
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- türkiye de muhalefet var mı9
- ikizler burcu kadını olmak7
- tas kafa traşlı hırt sorunu12
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- ölümden korkuyor musunuz34
- götünden tanırım seni7
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
türk kızının genel özelliğidir. evet görüntüde kız oğlan kızdır ama yemediği halt yalamadığı malafat kalmamıştır.
edit: bir ilişki yaşayıp bakire olmayan biriyle her önüne geleni yalamış bakirenin arasında farkı görebilmek gerek?!
edit 2: anala müptela olup bakire kalan biri orospu olmayabilir mi? aslında mesele şu. bir insanla ilişki girmek sorun değil. herkes sevişebilir bu bizi alakadar etmez. kim kime siker kim kime verir tın tın! lakin sorun şu ulan amına koduğumun dünyasında bir tane zar orada yırtılmamış duruyor diye ben bakireyim namusluyum ayağına yatan onun bunun çocuklarına deli oluyorum. bu iş zar işi değil namuslu olmak o kadar kolay bir iş değil. zara indirgerseniz eğer bu tip davaları çok katışıksız orospu çocuğunu namuslu kabul etmeniz gerekir. bu da yanlıştır.
edit 3: ayrıca biz de göte göt denir. kimse kendini bi bok sanmasın.
edit: bir ilişki yaşayıp bakire olmayan biriyle her önüne geleni yalamış bakirenin arasında farkı görebilmek gerek?!
edit 2: anala müptela olup bakire kalan biri orospu olmayabilir mi? aslında mesele şu. bir insanla ilişki girmek sorun değil. herkes sevişebilir bu bizi alakadar etmez. kim kime siker kim kime verir tın tın! lakin sorun şu ulan amına koduğumun dünyasında bir tane zar orada yırtılmamış duruyor diye ben bakireyim namusluyum ayağına yatan onun bunun çocuklarına deli oluyorum. bu iş zar işi değil namuslu olmak o kadar kolay bir iş değil. zara indirgerseniz eğer bu tip davaları çok katışıksız orospu çocuğunu namuslu kabul etmeniz gerekir. bu da yanlıştır.
edit 3: ayrıca biz de göte göt denir. kimse kendini bi bok sanmasın.
erkeğimiz de zemzem suyu ile yıkanmıştır maşallah. harbiden bu kızlar bu terbiyesizliği kimlerle yapıyor acaba? ileri derecede geri zekalılık belirten beyanat.
(bkz: ruhu orospu olmak)
(bkz: bakire bekir)
en tiksindirici olanıdır.
bakireyim diye övünen ama sevgilileri varken başkalarıyla sevişen iki kişiyi tanıyorum.
bu açıdan bakınca namusun beyinde olduğunu da anlayabiliyoruz.
bakireyim diye övünen ama sevgilileri varken başkalarıyla sevişen iki kişiyi tanıyorum.
bu açıdan bakınca namusun beyinde olduğunu da anlayabiliyoruz.
-hem bakire hem orospuymuş.
+orospuluğu bir bakireyle beraber yapıyomuş.
*önceden orospuymuş sonra tövbe etmiş bakire olmuş.
>önden bakire arkadan orospuymuş.
~nası ya?
+orospuluğu bir bakireyle beraber yapıyomuş.
*önceden orospuymuş sonra tövbe etmiş bakire olmuş.
>önden bakire arkadan orospuymuş.
~nası ya?
16 yaşındadır. bi taraflarını açmaya meraklıdır. kendini seksi gösterme çabasındadır. erkek arkadaşının evine de gider her haltı yapar ama birlikte olmadığı için bakiredir. kendince namusludur da. yanlış bir şey yapmamıştır. üniversiteye kadar dayanırsa tebrik edilesi.
olmaz olmaz demeyin.
gercekten sevdigi bir insanla bi birliktelik yasayip bakire olmayan bi kizin yaninda yuzune bile bakilmayandir.
(bkz: orospuluk kanında var)
Teni esmer ruhu sarinmis.
kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ama bu sözde bakireler istediğini yapsın yeter ki bakire olmayıp sevdiği adamla birlikte olana kötü yakıştırmalar yapmasınlar. tek kişiyle birlikte olup bakire olmayan değil herkesle sevişip bakire olan o sözleri hak ediyor. insanlara kötü yakıştırmalar yapmadan hem nedenini sorgulamak hemde benim davranışlarım doğru mu demek gerekir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar