bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
Güzeldir acısı da tatlı şeydir iyidir kendini gecer kendini bulursun iyidir iyi .severim ben
https://www.youtube.com/watch?v=wJS_M864Gys
travelled the world and seven seas...
some of them want to use u, some of them want get abused by you...
sweet dreams noob.
travelled the world and seven seas...
some of them want to use u, some of them want get abused by you...
sweet dreams noob.
bir şişe ucuz şarap eşliğinde onu hayal etmektir.
Baş ağrıtır.
Aşk bilmiyorum hiç tatmadım
Hani şu tek sen kendini yırtıyorsun ya ağlayıp duruyorsun falan yediğin içtiğin her şeyin haram ancak onun her şeyden bihaber olduğu şey var ya o aşk olamaz kardeşim, aşk bu kadar nankör bir şey olamaz.
Hani şu tek sen kendini yırtıyorsun ya ağlayıp duruyorsun falan yediğin içtiğin her şeyin haram ancak onun her şeyden bihaber olduğu şey var ya o aşk olamaz kardeşim, aşk bu kadar nankör bir şey olamaz.
her insanın ölmeden önce başına gelmesi gereken şapşallık. gerçek mi değil mi diye emin olamıyorsanız o aşk değildir.
aşk nasıl anlatayım hani başkasını görmez gözün deniliyor ya gerçekten öyle. çünkü her hücrene kadar onunla doluyorsun, mümkün değil başka bir şey düşünemiyorsun ki. sürekli aklında fikrinde dilinde o o o o o ve o var. onu nasıl sevindirebilecegini onu daha başka nasıl sevebileceğini o beyaz mı giyerse daha güzel/yakışıklı olur yoksa siyah mı giyse? seçtiğiniz saatin onun kolunda nasıl duracağı. her detay her şey her zaman her an her olay o olur.
işte bu delilik hali yüzünden adı bir de ince hastalıktır. aşkı tanımlaya çalışmak bu yüzden aptallıktır.
aşk nasıl anlatayım hani başkasını görmez gözün deniliyor ya gerçekten öyle. çünkü her hücrene kadar onunla doluyorsun, mümkün değil başka bir şey düşünemiyorsun ki. sürekli aklında fikrinde dilinde o o o o o ve o var. onu nasıl sevindirebilecegini onu daha başka nasıl sevebileceğini o beyaz mı giyerse daha güzel/yakışıklı olur yoksa siyah mı giyse? seçtiğiniz saatin onun kolunda nasıl duracağı. her detay her şey her zaman her an her olay o olur.
işte bu delilik hali yüzünden adı bir de ince hastalıktır. aşkı tanımlaya çalışmak bu yüzden aptallıktır.
eveeet beyler bayanlar. cok ağit yakmissiniz. nanannaa aşki bulamam beeen nanannana kim kaybetmiski ben bulayim been nananananaaa.
Senin gördüğüm zaman dilim neden tutulur seni gördüğüm zaman güller elimde kurur seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur gözlerine bakınca dünyalar benim olur dediğin şey.
AŞK denen şeyin insan vücudunda çikolata yemekle aynı etkiyi oluşturduğunu biliyor muydunuz ?
Sonunun idam olduğunun bir gerçek olduğu mutluluk periyodu. Çözülmesinden nefret edilen bilmece. insana kendini, acizliğini tanıttıran kavram.
görsel
görsel
Şöyle özetlenebilir;
Gülümsüyordum. O gülümsediği için. Gülümseyerek konuştuğu için. Sakinleşiyordum. O sakin olduğu için. Artık korkmuyordum. O bana ‘korkma’ dediği için. ‘Üşüme!’ diyen bir annenin sözünü dinler gibi. Olur, üşümem, diyordum. Gerekirse donarak ölürüm ama üşümem.
Hakan Günday
Gülümsüyordum. O gülümsediği için. Gülümseyerek konuştuğu için. Sakinleşiyordum. O sakin olduğu için. Artık korkmuyordum. O bana ‘korkma’ dediği için. ‘Üşüme!’ diyen bir annenin sözünü dinler gibi. Olur, üşümem, diyordum. Gerekirse donarak ölürüm ama üşümem.
Hakan Günday
aşk hevesin geçene kadar sevdağ nefesin yetene kadar.
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
iki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
(bkz: cemal süreya)
iki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
(bkz: cemal süreya)
Çıplak ruhların elbisesi.
Boynu bükük servilerin rüzgarla neşidesi.
Kır çiçeğinin bağ güllerine imrenişi.
Boynu bükük servilerin rüzgarla neşidesi.
Kır çiçeğinin bağ güllerine imrenişi.
Sevgi ile arzu arasındaki farkı anlamadan AŞK'ın anlamına vakıf olamazsın
ikiye ayrılır; dünyevi ve ahiri...
dünyevi aşk; sadakat, saygı ve etkiye kapalı değer vermeyle sağlanır. yıllar bu duygulara eşlik ederken bağlılık güçlenir, gönül kilitlenir. onun bir tebessümü içinize huzur doldurur ki benim aşk tanımım bu.
ahiri aşk ise; tasavvufçuların tefekkürü temasında saklı yöntemin öznel boyutta kişilere yansıması ve rab'be bağlanmasıdır. ondan güzel aşk yoktur.
dünyevi aşk; sadakat, saygı ve etkiye kapalı değer vermeyle sağlanır. yıllar bu duygulara eşlik ederken bağlılık güçlenir, gönül kilitlenir. onun bir tebessümü içinize huzur doldurur ki benim aşk tanımım bu.
ahiri aşk ise; tasavvufçuların tefekkürü temasında saklı yöntemin öznel boyutta kişilere yansıması ve rab'be bağlanmasıdır. ondan güzel aşk yoktur.
ey âşk söyleyeceklerimi işit!
bir gün nefsim bana şöyle dedi; kırıldın, incindin, hüzün içindesin bu sevda seni bitirmedi mi? daha ne ararsın o'nun kapısında. o seni üzdükçe sen sükut edersin. vazgeç!!
dedim ki, ey nefs gönül çerağımı ne yapsanda söndürmek sana nasip olmadı. artık uslanmaz mısın ki vallahi bin kere incinsem, üzülsem onun bir kere üzülmesine dayanamam. yâr içün, maşuk uğruna aşuğun bin kalbi fedadır.
(aşkın zihinsel sembolizmine bir örnek)
bir gün nefsim bana şöyle dedi; kırıldın, incindin, hüzün içindesin bu sevda seni bitirmedi mi? daha ne ararsın o'nun kapısında. o seni üzdükçe sen sükut edersin. vazgeç!!
dedim ki, ey nefs gönül çerağımı ne yapsanda söndürmek sana nasip olmadı. artık uslanmaz mısın ki vallahi bin kere incinsem, üzülsem onun bir kere üzülmesine dayanamam. yâr içün, maşuk uğruna aşuğun bin kalbi fedadır.
(aşkın zihinsel sembolizmine bir örnek)
"aşk, bir gülün dikeni var diye üzülmekten ziyade bir diken çiçek açmış diye sevinmeye benzer" ne güzel anlatmış.
Takıntılı kişilik belirtisidir. Aşık olan insanlar aslında çok tehlikeli kişiliklerdir.
Erectov.
Bazen bir kadının boynu, çoğu zaman da güneş batışındaki seyrüsefer eden rebk tonlarıdır. Beşer şaşar endeksinde tanımı muğlak ve muallak olan aşk, hikmet deryasının amber kokulu incisidir. Derler ki, birinci cihan harbinin öncesinde güneşe iltica etmiştir.
En güzel telaffuz eden kişi müslüm gürses dir.
Bedenin ve ruhun, şuursuz kamyona dönüştüğü evre.
Kendine lafın geçmez.
Beden ve ruh, iki küçük kız çocuğu sevimliliği ve aymazlığıyla, elele tutuşup, lollipop yiyerek, avaz avaz manyak şarkılar söylerler.
Ama geçer!
Endişelenmeye mahal yok!
Kendine lafın geçmez.
Beden ve ruh, iki küçük kız çocuğu sevimliliği ve aymazlığıyla, elele tutuşup, lollipop yiyerek, avaz avaz manyak şarkılar söylerler.
Ama geçer!
Endişelenmeye mahal yok!
Aşk birinin gözüne baktığında kalbinin o titrek atışı,içinden gelen o titreme,bakmaya bile kıyamadığın duygudur aşk...
mantığınızı kaybetmenize neden olur ancak yemişim mantığını.
güncel Önemli Başlıklar