bugün

/636
http://www.facebook.com/h...69&type=1&theater
uuu beybi.
bir yeri kaşırken kanatmak gibidir. acının yanında bir haz da verir.
insan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu..
(bkz: hayattan zevk almaya çalışırken acı çekmek)
ben böle aşkın azdırabı.
beklenmedik bir anda, beklenmedik bir şekilde çıkıverir karşına. doğru insan mıdır belki emin olamazsın ama yine de sebepsiz yere kaptırsın kendini işte. aslında yaptığının doğru olup olmadığından bile emin değilsindir. değerlerin inançların beklentilerin çatışır çünkü. yine de koşarsın bir gölgenin bir umudun peşinden, karşılıksızsa herşeyin anlamsızlaştığını görmektir acı olan ve değersiz...
sevgi, tutku, heyecan gibi duyguların karışımından öte olmayan tek başına bir duygu olmayıp birkaç duygunun birleşmesiyle oluşan garip bir şey.
ben ne zaman birini sevsem,ayın bile kırmızıya boyanır elleri...Aşkın soğuk rüzgarlarını güvenli bilsem ben boyanıyorum kırmızıya..
tarifi kişiden kişiye değişse de yaşayanın pişman yaşamayanın ise hep peişnden koştuğu şey. tabii yaşayıp mutlu olan da var ama tamamen değil.
Uykum gibi bekledikçe gelmeyen beklemeyince insanı bir anda bulan en güzel yerinde biten. Ama tabi daha fazla acı veren.
üç harf, tek kelime, tek hece,
ne çok şey yazılıyor aşk üzerine...
kalbe doğrultulmuş silahla oynanan rus ruletidir. şanslıysan ilk seferinde vurulursun.
ortalıkta görünmeyişi üç harfli olmasından kaynaklanır.
"bu dünyadan olmayan bir zamanda bütün ruhların toplandığı mekanda,ruhun sözleştiği tanışını bu dünyada hatırlaması" *
canı istediğinde kapıyı çalan, canı istemeyince ortalıkta gözükmeyen tatlı su kurnazı, kerata.
''o'' dur. * *
karşılıklı yaşanması nadir his.
aşk;
aslında tek başına sakin sakin yaşayan insanı yavaş yavaş öldürmektir.
çünkü bir gün illaki bitecektir.
herkesle yaşayamayacağın hayatın boyunca belkide 1 kişiye bukadar yoğun duyacağın hislerdir.
gurur katili.
hakkında yaz yaz bitmeyecek tek şeydir şu hayatta belki de. insana hem acı hem mutluluk veren de tek şeydir. şuan yaşadığım şeydir ayrıca. fark ettim çok şey demişim. puff. aşk işte bu hale getirir insanı ne dediğini bilmezsin. tıpkı ben.
acemiliktir.
7459 ayrı tanım yaptıran garip bir şey.
o her üzüldüğünde, her sevindiğinde, her heyecanlandığında, her kahkaha attığında, her sıkıldığında yada her yorulduğunda içinin böyle şey olmasıydı, şey gibi, ney gibiydi lan?
aslında budur, bir takım duygular ve sonu meçhul bir silsile.

hatta ideolojik yaklaştığımızda kapitalist sistemin zeka dolu bir oyunu, sistematik yaklaştığımızda doğa kanunu, psikolojik yaklaştığımızda ise; ya aşağılık ya da sahiplenme duygusudur.
yalnızlık kapısından çıkıp gitme isteğidir aslında.
© copyright 2005 - 2026