bugün

/636
en gerekli duygu.
Gece yarıları sözlüğe entry girmek gibi gariplikler yaşamanıza yol açan duygu. Şimdi yanımda olsan yalnızlığımı çoğaltan, cep telefonu, bilgisayar, televizyon vb. ne kadar cihaz varsa kapatır, kanapede dizlerine yatıp uyurdum.
en gereksiz duygu.
onca kişinin arasından bir kişiye tanınan, kıymeti bilinmesi gereken ayrıcılıktır.
gelmeyeceğini bile bile beklemektir. serap olduğunu bile bile suya koşmak gibi.
yaşadığını nefes aldığını ve hayatın ne kadar güzel olduğunu farkediştir aşk. bir kaçıştır belkide kendine gelmek için herkesten kaçış. hayatı anlamlaştırma bütünüdür aşk.
aşık olmak sevdiğin şarkının radyoda birden bire çıkması gibidir.kontrol senin elinde olmadığı için güzeldir, mutluluk verir.
Çok gereksiz yere hayatı mahveden bir olaydır. Size sürekli hakaret eden, kızdıran, değer vermeyen birine aşık olabilirsiniz. insanoğlunun en tehlikeli oyuncağı.
hayati tek kisilik ve özgürce yasamak isteyenler icin gereksiz bir duygudur. ayrica kimi insanlar icin inanilmasi dahi güc olan duygudur.
bir süre hasta olmaktır.
sabah kalkar kalmaz, yüzünü yıkamadan heyecanla telefona bakmaktır.
aşk her şeydir. hayatı mükemmel yapacak olan şeyde aşktır içine edecek şeyde aşktır.

birine aşık olursun, yatmadan önce onu hayal edersin uyandığında onu hayal edersin, hayatının her evresinde o vardır. hele ki bu aşk karşılıklıysa tadından yenmez.

aşık olduğun anda hiç bir şeyi hesaplamazsın, oyunlar oynamazsın, çıkar gözetmezsin. sadece aşık olursun. ve devamı gelir...
o kadar da mukemmel olmayan duygudur.
görsel
aşk insanın içindeki yaradılış kodudur evrenin dilini bilmek ve okumaktır.

Eğer sen can konağını arıyorsan bil ki sen cansın.
Eğer bir lokma ekmek peşinde koşuyorsan sen bir ekmeksin.
Bu gizli bu nükteli sözün manasına akıl erdirirsen anlarsın ki
Aradığın ancak sensin sen. mevalana
görsel
http://weheartit.com/entry/25335025/via/TurnTheClock
beşiktaştır.
anlatılmaz yaşanır.
pişmanlıktır.
o evlense bile, elinden hiçbir şey gelmeyeceğini bile bile onun hala eline, yüzüne, kollarına dokunmak istemektir. onun seni istemeyeceğini bile bile, sırf onun şehrine gitmek için otobüse binmektir. daha onunla konuşmalarımızı, paylaşımlarımızı yazmıyorum bile.
temiz, ahlaklı ve helal daire içerisinde olanının (ki öyle olmayanlar aşk da sayılmaz), allah'ın (c.c.) insanlara bu dünyada verdiği apaçık mükafatlardan biri olduğunu görememek için kafir ya da gerizekalı gibi bir şey olmanın gerektiği kavram, olgu, değerler bütünü.
bir kısaltmadır. ömrünüzü kısaltır.
5 yıldır aşıkken ve o bir kere bile en ufak bir karşılık vermemişken dilek taşı şarkısını dinlerken onun fotoğraflarına bakıp gözlerinden yaşlar süzülmesidir.
ırzına geçilmiş duygudur.
nedense aşk olgusu sekse indirgenmiş,
hayatım, aşkım, ölürüm vb. kelimeler, en önemlisi "seni seviyorum" anlamını yitirmiştir.
© copyright 2005 - 2026