/636
benim için neslihan`dır aşk , her bir yanıma neslihan diye seslenmek istiyorum.

gel bana gör beni aşkın neyledi...
aşk pembedir rengini koruyabilene.
Tabiri caizse (bkz: Candır Canandır)
kaşarlar ve yavşaklar içindir.
bazen her şeyi göze alabildiğini görüp aşık olduğunu belli etmektir.
candır.
çift sarılı yumurtadır.
kiminin gerçeği kiminin yanılgısıdır. genelde kafasına göre, istediği kişinin kalbine girer. yorucudur.
insana her seferinde daha önce hissetmediği şeyler hissettirip, mutlu eden, bazen karşılık bulduğumuz, aşık olduğumuz kişiden başka kimseyi istememe durumu.
adını bile bilmediğin bir kızı facebook'ta aramaktır.
sigaranın seni bitirmesi gibidir, ya sigara biter ya sen bitersin.
(bkz: uzun ince bir yoldayım)
BATAKLıktır. mücadele ettikçe dibe batarsın.
mantıksız şey.

gelmeyen hediye.

bilinmeyen mektup.

uzun yol.

sivri kalem ucu.

bir kadın.

bir erkek.

bir çocuk.

bir ev.

masal.

şarkı.

renk.

gökyüzü.

hangisini seçersen.
işin içinden çıkılmayan saçma duygu.
aşk bir sudur, asdasfdtamam lan demiyom.
sertab erenerin büyüleyici şarkısı. yunan şarkıcı mando ile yaptığı düet dadından yinmez.
yaş ilerledikçe ucu açık kalmış gazlı kalemler misali muhtemel bırakacağı izlerin etkisi azalır.

şiirde dediği gibi ölmek için aşık olmak için yaşlanma noktasına bi şekilde varılır.
ansızın kendini içinde bulduğun garip, tadını aldığında bir daha doyamadığın, aklının artık kafa tasında bulunmadığı, kalbinin ritmini bozan, utanma, kaybetme korkusu ve dengesiz hareketleri beraberinde getiren, aynı zamanda hem mutluluk hem de derin bir acı verebilen tek duygudur.
Simdi burda olsaydin da her kimsen ya da belki oysan, teselli etseydin dedirtir.
aşk dediğin hep zamansız gelir girer hayatına. Planlanmış aşk yoktur.
beklediğin zaman katiyen gelmeyen duygudur.
aşk bir sistir vardır ama içerisine girdikce görünmez.
kadın erkek ilişkisi olarak baz alınırsa; deneyimsiz insanın iyimser baktığı bir umudu, deneyimli insanın ise giriştiği bir savaştır.
Suyun aurahiden basdaga bosalma anidir. Hem bosalir, hem cıvık hem de buhar olur bir sure sonra.
© copyright 2005 - 2026