/636
mona rosa şiirine anlam kazandıran, kız kulesinin saygıya durduğu kişinin adıdır. aşırı dozda kalbe ve mideye yan etkileri vardır. ama insana atın ölümü arpadan olsun dedirtecek kişidir.
öncelikle gerçek değil diyeni zükerim. kalbi acıyan siz değilsiniz nasılsa. neyse bana göre aşk kavuşamamaktır. çünkü öle bişeyki bu meret onunla birlikte olmayı herşeyin sıfır noktası yapar. hayatın mutluluğun herşeyin. düşündürmez kavuştuktan sonra ne olacağını. öle işte. bide aşık olmayın belanızı sikerim. öperler.
insanı kendinden alır.
ey aşk! bir daha beni asla yakalayamayacaksın. senden daha hızlı koşacağım.*
Umutlarimin tukendigi anda geldin hayatima. Bu hayatin hicbir anlami kalmamisti, simdi ben bastan basa sen. Hosgeldin guzel yuzlum, kara gozlum. Sen bunlari bilemesende hosgeldin...
(bkz: Aşk çok yakar dediler usta Aşka tüp mü taksak acaba)
(bkz: aşk ı özetlemek)
(bkz: oğuzhan uğur)
adı batasıca dediklerşi şeydir.
tütün ile bir ilgisi olmalı aşkın.
olması da olmaması da problem.
baktığınızda, aşırı dozda alkol almak gibidir. mide de bulandırır, bir duble daha içilir buna rağmen. içer içer içersiniz, sonra bir yerde, o kadar sarhoş olursunuz ki, kokusunu duyunca bile mide bulandıracak kadar mideyi bozarsınız.
böyledir işte, dibine kadar tüketmeyeceksin.
güzel bir duygudur. edep olduğu taktirde. (bkz: leyla ile mecnun aşkı)
gelmiş kapımı çalmış, buyursunlar başımız üstüne yerleri var.
ve sonra başladığın yerde bulduklarındır aşk.
insanın ilk gördüğü anda benim olmalı dediği kişiye karşı uyanan histir. asla önüne geçilemez. buna yakalanan kişi karşılık alamazsa hayatın ona zindan olacak şekilde kötü hale getiren illettir.
ilk bakışta başlayan; tutkusu ve heyecanıyla kalbi yoran; olgunlaştıkÇa büyük sorumluluklar getiren; bir imza ile yok olabildiği gibi, bir canı dünyaya getirerek yeniden var olabilen; insanın bütün mantığını mantıksızlıkla alt üst eden duygu.
ilahi aşk güzeldir.
sizin için özel olan birine duyduğunuz aşk yok olmuş ya da yok edilmişse, sadece ilahi aşka inancınız kalır zaten.
güzeldir ilahi aşk...

not: aşk ney laaa !
kalbe bir bıçak saplanma halidir ve her geçen gün o bıçak daha da deşer, kanatır seni.
bakmaya kıyamamak mı, yoksa bakmaya doyamamak mı gibi zor bir şey.
Oldukça boktan bir şey. Gereksiz.
dünyanın en güzel şeylerinden biridir, bir de karşılıklıysa tadından yenmez.
gittikçe uzaklaşılan ama hep bir yanınında da ulan biri olsa da piç olmasak artık dedirten şeydir.
Yakar korkutur kaybetmek en büyük korkundur.
insanların kendi oluşturduğu hayale kapılmasıdır. kendi oluşturduğu hayal ile aşık olunan kişi ne kadar örtüşürse mutluluk doğar, diğer türlü hayal kırıklığıdır.
bazen death/thrash metaldir. zombiekrig - sa tar allt slut. *
ah aşk sen nelere kadirsin
https://www.youtube.com/watch?v=IzgLaMXhI5o
© copyright 2005 - 2026