bugün
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- fıstık gibi kızın ter kokması5
- trakyalı kadın isimleri4
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- geceye bir şarkı bırak3
- karadedeler olayı5
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi2
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler16
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- ateist6
- meyveli soda içen erkek7
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- kiraz cicegi kolonyasi45
- tencent hy32
- lens takacaklara tavsiyeler2
- evlenmek için para biriktirmek2
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- ayna4
- anın görüntüsü12
- romantizm vs realizm2
- sözlükte sizi kim tanıyor16
- ahmet telli6
- örgüt mensubu5
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- messi vs maradona7
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- y kuşağı3
- belçika galibiyetine 50 tl basmak3
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- 2026 dünya kupası30
- otomatik portakalda bilinmeyen kelimeler2
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- fransızca3
- keşke arkadaşım olsaydı dedirten roman karakteri2
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- allah5
- yoldaş benjamin franklin4
- kant'ın ahlak yasası ve günlük hayat6
- mehmet okuyan12
- inanmıyorsanız bari saygı duyun6
- kim kimin fakesi10
dondurma reklamları fuhuşu normalleştiriyor diyerek büyük bir dikkat uyandırmıştır.
yazılarını hiç okumadım ama bunu bile söylebilecek kadar cinselliğe kafa yorduğuna göre demek ki seks konusunda
çok entresan fikirleri var.
seksolog olsun bence ülkenin böyle enterasan fikirlere ihtiyacı var.
yazılarını hiç okumadım ama bunu bile söylebilecek kadar cinselliğe kafa yorduğuna göre demek ki seks konusunda
çok entresan fikirleri var.
seksolog olsun bence ülkenin böyle enterasan fikirlere ihtiyacı var.
tam maturedir brazzersa duyurulur,transfer edin oynatın .
rüzgar esse orgazm olan kadın.
bir adet torpiliçe. yok mu lan sözlükte kaslı yakışıklı zengin bi tip şu kadının ateşini söndürsün sonra gelsin buraya yazsın ayşe armanın bütün macerasını da anlasın ne halt yediğini yıllardır. yok mu bir kara murat ? süper gazi de olur.
Ayşe arman etkisi
http://sozcu.com.tr/2014/...ayse-arman-etkisi-595440/
http://sozcu.com.tr/2014/...ayse-arman-etkisi-595440/
Şey gazetecisi.
amerikanin oyunu gazeteci (!)
sözlükte yazar olan kişidir. nick vermeyeceğim ama emin olabilirsiniz. var böyle ezikler.
türkiye'nin değil dünyanın gördüğü en büyük katastroftur.
ramses hureyi yok etseydi bu bir kaza oldurdu, ama sen doğal bir afetsin, afeti bırak afadsın.
where is the brain?
ramses hureyi yok etseydi bu bir kaza oldurdu, ama sen doğal bir afetsin, afeti bırak afadsın.
where is the brain?
süper kahraman olmayan ''man''lardan birisidir. umreye gitmiş kendisi ve çok değişik duygu falan yazmış.
ama merak ediyorsanız söyleyim siyasi görüşüm değişmedi yazmış ne alaka lan siyasi görüş?
her şeyi geçtim senin bir siyasi görüşün var mıydı cinsellikten başka?
ama merak ediyorsanız söyleyim siyasi görüşüm değişmedi yazmış ne alaka lan siyasi görüş?
her şeyi geçtim senin bir siyasi görüşün var mıydı cinsellikten başka?
umreye gidişini yadırgamadım desem yalan olur.
Oyunu hdp ye vermiş bir de kadın haklarını savundukları, için verdim diyen, türkiyenin edebi belası kadın.
Her yazisinda, her yaptigi roportajda alakalı alakasiz mutlaka seksten bahseden tuhaf kadın.
Allah akıl fikir versindir.
inanılmaz derecede ahlaksız konular işleyen, topluk ahlakına ve aile yasalarına uygunsuz röportajlar yapan kadın. geçen swinger ilişkiyi hoş göstermeye çalışıyordu. güzel bir şeymiş gibi. evlilik kurtarıcı bir hareket olarak gödteriyordu. şimdi ise erkek ya da kadın farketmez, metres bazı evliliklere iyi geliyor diyor. ne hoş ya ...
aklı fikri cinsellikte olan 1969 adana doğumlu alman asıllı hürriyet gazetesi yazarı. bu kadının nasıl gazeteci olduğunu merak ediyorum. kadın düzgün fiziğini kullanarak ön plana çıkıyor, gerçek anlamda gazetecilik yapmıyor aslında. nagehan alçı gibi kendisinden daha kalitesiz şahıslar mevcut ancak bu durum kendisinin gerçek gazeteci olmadığı gerçeğini değiştirmez. yazılarında cinsellikten başka işlediği konu yok, röportajlarının çoğu cinsellik temalı. erol köse gibi gereksiz işlerle uğraşan tiplere malzeme vermek gazetecilik değildir; kusura bakma ayşe abla.
Şuan Türkiye'de en cesaretli , en dik duran ve en bilgilendirici gazeteci kadınlardan biri...
Nerdeyse her yaptığı röportaj her hafta ülkede gündem oluyor.Bir acıya , bir haksızlığa ses oluyor...
Güzel hemşerime saygılarımı sunarım...
Nerdeyse her yaptığı röportaj her hafta ülkede gündem oluyor.Bir acıya , bir haksızlığa ses oluyor...
Güzel hemşerime saygılarımı sunarım...
saçları ile suratını gizlemek için yırtınan magazin gazetecisi.
şarkı söylüyor ya insanın kulağı kanıyor.
şarkı söylüyor ya insanın kulağı kanıyor.
hiç okumazdım ama bugünkü yazısını merak ettim.
müthiş.
müthiş.
amanında feministleride ayaklandırmış. m.akşenere yapılan kaset saygısızlığının karşısında ölü taklidi yapan
ama kendiyle alakası olmayan biri için ortalığı ayağa kaldıranları haklı bulanlara coşkuyu vermiş.
dinci ak götürenlere darbeyi fena koymuş, ciyaklıyorlar.
ama kendiyle alakası olmayan biri için ortalığı ayağa kaldıranları haklı bulanlara coşkuyu vermiş.
dinci ak götürenlere darbeyi fena koymuş, ciyaklıyorlar.
bugün ki yazısında fena döktüren gazeteci. Her kelimesine imza atılacak bir yazı kaleme almış. Ellerine sağlık, bakalım Abdülkadir Selvi transferin'den sonra hürriyet ne diyecek bu yazıya.
bugün yazdığı yazı birilerine feci dokunmuş. böyle cesur yazılar okumak keyif verici.
http://sosyal.hurriyet.co...rman_12/beter-ol_40086955
http://sosyal.hurriyet.co...rman_12/beter-ol_40086955
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar