an itibariyle yaptığımdır. veee itiraf ediyorum ki.... uğursuzluğuna inanıyorum.
-nayır nolamaz, bu benim başıma gelmiş olamaaz... *
bir de görseniz nasıl kırıldı... çok ürkütücü! sanki böyle birşey ima etmeye çalışıyor gibiydi. o aynaya bakınca yüzümü paramparça gördüm. korkuyorum sözlük....
uğursuzluk diye anılası eylem.

e benim hayatımda kırdığım ayna sayısı toplasan 2'yi geçmez. aslında hiç hatırlamıyorum da, o 2'yi de avans verdim. peki niye her bokum sapa sarar benim?
uğursuzluk getirdiğine inanılan, 7 sene kocasızlığa sebep olan batıl inanç.

akabinde, başıma ekstra bir uğursuzluk gelmedi. Ama kırdıktan sonra evrene paso olumlu telkin verdim 'batıl bu batıl' diye. ondan olabilir yani.
Yeni bir ayna alma gerekliliği gerektiren davranıştır.
bu gün iki kez düşen aynaya, farkında olmadan dehşetle baktığımı farkettim. itiraf gibi oldu bu biraz galiba *.yok inanmam da bir an düşündüm ama, acaba kırılsa daha mı iyi di diye *
1-) kötü şans getirdiği rivayet edilen olay.
2-) süjenin dış görünüşünü beğenmediği vakalarda eve girdikten sonra gerçekleştirdiği olay.
konserlerine gitmeyerek gerçekleştirilecek eylem.

(bkz: boyle başlığa boyle tanım)

(bkz: ayna kırmak)

başlıklar birleşmiş aynayı kırmak
türk filmlerinin ve türk dizilerinin vazgeçilmez sahnesidir.
son iki yedi yılda bir yaptığımdır. o lan! tam yedi yıl önce bir adet kırmıştım demin de bir tane kırdım şimdi götü doğrult doğrultabliyosan! sorsan materyalist insanız o ayrı(!)
Anneden dayak yemeye neden olan durumdur hem dayak yer hem toplar temizlersiniz tabi kızsanız.
Uğursuzluktur densede uğur getirmesini temenni ederim.
© copyright 2005 - 2026