bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölüm9
- enayimiknatisii36
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur2
- dansöz izleme keyfi12
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- aziz yıldırım12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- insan olmaya ceyrek kala26
- kumral erkek2
- hangi renksiniz17
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- yeğen4
- saraca finch house2
- online listesinden manita beğenmek7
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kerem aktürkoğlu8
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- fusya semsiyeli yabanci8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- gocu50
- uzak durulası insan modelleri5
- tai lung42
- sözlükteki şer çetesi12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- geceye bir söz bırak8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- öylesine bir şeyler yaz3
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- anın görüntüsü24
- s'i l v'e r m'i s t29
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- flat white4
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- milan skriniar5
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- ragnarın memeleri5
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
thy ve onur air, ercan'a olan uçuşlarını iptal etmişken, ısrarla hiçbir uçuşunu iptal etmeyen ve 3 saattir telefonları açmayan, ulaşmak için bir taraflarımı yırttığım havayolu şirketi.
türkiyenin ambargo uyguladığı ermenistana uçan havayoludur. erivana karşılıklı seferleri vardır. entresan.
babamın olsa bu kadar sevmeyeceğim hava yolu şirketi. 2 saat sonra ercan-izmir uçuşum var ve gidemediğim için bileti erteletmem gerekti sadece 30 lira farkla gecenin 4 ünde hiç bir zorluk çıkartmadan biletimi ertelediler. ayrıca hostesleri de diğer şirketlerdeki gibi ketum suratlı değil gayet güleryüzlü. ''bağzı şirketler'' gibi su için 5-8 tl almazlar ayrıca. söylesinler ömrümün sonuna kadar free reklam yapayım.
Çalıştığı bagaj firmasını değiştirmesi gereken havayolu şirketi. Uçağın bagajına valizleri verirken, indiğinizde kırık veya yırtık çıkabileceği ihtimalini göze alarak tekrar düşünmeniz gereken firma.
(bkz: çelebi)
(bkz: çelebi)
ankara ya uçuşları yokumu bunların ?
Kktc’den Ankara’ya uçuşu olmayan şirket.
Pegasus yerine kullandığım havayolu şirketi. Tabii ki önceliğim uçuş milleri ve lounge kullanımı sebebiyle thy ama ikinci sırada atlas var her daim.
kabin ekibi arkadaşlara giydirdikleri kırmızı topuklu ayakkabı başarılı değil. malzeme ve üniformaya renk uyumu konusunda sınıfta kalmış diyebilirim. üniformaya bir iki siyah detay ekleyip topukluları da siyah renge çevirirlerse daha da kaliteli duracak kurumsal kimlikleri.
kabin ekibi arkadaşlara sabırlar versin zira kalkışa kadar topuklu sonra yolculuk esnasında babet iniş öncesi yeniden topuklu giymek gerçekten zor...
kabin ekibi arkadaşlara sabırlar versin zira kalkışa kadar topuklu sonra yolculuk esnasında babet iniş öncesi yeniden topuklu giymek gerçekten zor...
yurtdışı uçuşlarında dağıttıkları fındıkları yurtiçi uçuşlarında dağıtmayan firma.
ik yönde de kullandım ordan biliyorum. fındık hakkımız. illa gavura mı uçalım yani fındık yemek için?
fındık.
kavrulmuş fındık.
ik yönde de kullandım ordan biliyorum. fındık hakkımız. illa gavura mı uçalım yani fındık yemek için?
fındık.
kavrulmuş fındık.
bu kadar iyi başlamış bir firmayı batırmayın.
adamlar gerçekten çok iyi hizmet ediyordu.
thy den bile kaliteydi bir zaman.
duydum ki gidiyormuş.
üzgün surat.
adamlar gerçekten çok iyi hizmet ediyordu.
thy den bile kaliteydi bir zaman.
duydum ki gidiyormuş.
üzgün surat.
21 aralığa kadar fişi çekmişler.
çok üzüldüm. gerçekten kaliteli bir firma idi her yönüyle, ciddi rekabetçi idi. uçuş sayılarını da artırmışlardı ama bu haberler kötü! yeni havaalanı mı olumsuz etkiledi, nedir sorunları bilemiyorum ama en makul fiyatlı uçuşlar bunlardaydı. izmire antalya tertemiz uçuluyordu, umarım toparlar, hep beraber destek atmalıyız zira bunlar da giderse meydan daralacak ve fiyatlar iyice uçacak!
Biletleri iade etmeyip açığa aldığını belirterek, yeniden bilet almış olanlara yeniden kaçırmış olan firma.
Bu olay unutulmaz atlas, haberin olsun.
Bu olay unutulmaz atlas, haberin olsun.
sahibi bakan olan firma iflas ediyor.
ekonomi o kadar iyi ki, bunu halka inandırmak için kendi işlerinin başında duramıyor bakanlar.
ekonomi o kadar iyi ki, bunu halka inandırmak için kendi işlerinin başında duramıyor bakanlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar