bugün

/21
ak koyun bir yazar.
gerici, ak partili yazar. yazar mı dedik pardon yazar parçası.
Ayy kıyamam çaylak olmuşşş. Ben de birkaç gündür "benim muhterem kuyruğum nerede" diye üzüntülere gark oluyordum.*
entrylerini takip ettiğim muhterem.
(#27219317) izmir'e gittiğinde kucağına oturan kızın izmirli olduğunu nereden biliyorsun diye sorulması gereken yazar. Sen de izmir'desin ama izmirli değilsin e belki kucağına oturan da senin memleketinden ve izmir'e gezmeye gelmiş?

Ezberini bozmaya, Düşünmeye sevk etmeye çalıştığım yazar...muhteremler...*
5 tlye eşşek tıraşı olan kazmadır. akp dernekli olmanın faydalarını görüyordur. nerede beleş oraya yerleş zihniyetine sahiptir. oduna kömüre 5 tlye satılmıştır. hararetle her gün akpyi savunuyor yobaz.
Pis bir yobaz trolldür kendisi. Kendisini hiç sevmem. Babasını da sevmezdim.
iyi yere kapak attigini dusundugum trol. maaslar iyi mi, zamaninda yatiyor mu ? yoksa akli basinda insanin yazdiklarini yazmasi mumkun degil de.
Troldur her anlamda.
Aslında ateist arkadaş.
Futbol icin insanlık dışı yorum yapan bir yaratık bile diyemeyecem. Lan hitlere bile taş cıkartır böyleleri, lan top icin birinin ölmesini insan istermi? O gavatsarayın 1milyar şampiyonluk alsın ama o ruhunu bir temizle.
ülke tayyip'in falan diyor bu, sonra salak salak futbol yorumları atıyor.

zeka sorunu var, bir yere bağlayın.
Boş konuşuyor. Sallamayın.
Akpnin koyunlarından pis yobaz. Ayrıca karmasının dediği gibi zeka sorunu var.
Edit: ille de woman olsun da kankası.
adamın dibidir.

ak parti sevdalısıdır.
Ona aşık olduğumu sanan yazar. Oğlancı değilim ayrıca sevgilim var canım.
Edit: Pis bir yobaz 100 kişi toplarsa sözlükten arsa vereceklermiş onun peşinde.
bu durumun farkında ya da değil bilinmez ama (bkz: putperest) olan yazar. taptığı putta aha bu: (bkz: RTe)
tek derdi karmada da ne kadar eksiye düşebilirim olan yazar.
Süreksiz sert sessiz harfleri uzatan yazar.
girdiği entryler daha bir anlam kazandı.
cidden zebil. fazlalık bu sözlükte.
Karması keşke hep öyle kalsa.
Bircok yorumuna güldüğüm muhterem yazar .
(bkz: kardesim adansin)
Biraz şey bir yazar.
kemalistlerin hakaretlerine, küfürlerine karşılık hala onlara" muhteremler" diyerek hitap eden yazar. ama kabahat kendinde kemalistler muhterem değil götverendir.
Ağır AKP'li yazar. Çok fena hem de ovv. Kötü yoldadır. Akpye oy veren koyundur ve meler deyimini biliyordur umarım.
© copyright 2005 - 2026