bugün

hamile olmayan yazar doğal bir şey konuşmasına rağmen ters karşılanan yazar.
hakkında yazılmış son 15 entrynin 8 ini kendisi girmiş yazar. o kadar abazayız ilgi gösteren kimse olmadı mı, intihar edeceğim diyecek duruma gelmiş kişi.

edit : entry yazılırken rakamlar ve oranlar değişti ama konsept aynı. Acil ilgiye ihtiyacım var, malatya yakınları tercih edilir.
terbiye yoksunu yazar. Senin yüzünden sözlüğü bırakacağım. Adetli misin diye soruyorlar bana. Ben asilim öyle pis şeyleri buraya yazar mıyım? Töbe yarabbim!
her genç kızın başına gelir öyle.
trollukten vazgeçmiş tövbe etmiş eski haline dönmüs herkesten özür dleyen yazar.
sözlüğün eski tadını özleyen yazar çok şey değişmiş dostlar arkadaşlar yok artık sabaha kadar konuşur gülerdik ama herkes soğuk bir ben kaldım benim enerjim fazla kaçıyor artık. iyi bakın kendinize.
veda etmiş yazar. allahaısmarladık.
sanırım şu anda hemşehri olduğumu öğrendiğim yazardır kendisi.
sözlüğü donanimhaber sanan yazar.
ara sıra kavga edip, ara sıra dertleştiğimiz yazar.
Sözlükteki bazı zamparaların, mesaj kutusuna abandıkları yazar.

(bkz: züğürtlüğün sonu yok)

Nick altı vesilesiyle bir giriyle büzüşmüş, hemencecik gözlerden kaybolmuş gitmiş başlığımı bkz olarak vereyim dedim. Ehehe.

Mucxxx.
devecialpay gibi eziklerin oruna gitmiş yazar. entryden dolayı siyah dioylar farkında değil.
ayça22 ile kuzen olması muhtemeldir. her an sağ alt köşede online olduğuna dair belirebilir.
dünyanın en güzel kızı olduğumu unutarak bi cahillik edip kaybedeceğini bile bile herkese resim gönderen yazarmış. *
kimseye resim yollamamış yazar.
Kelime oyunu yapan yazar.

Resim yollamadım, fotoğraf yolladıma getiriyor.
Bu arada; (bkz: açmayın korkunçlu kadın)
Hoşgeldin harun abi dediğim yazardır.
Terbiyesiz seviyesiz yazar.
(#20714782) entry'sinden sonra, buraya üşüşen insanlara ne dese haklı olan yazar.

oğlum siktirin gidin sümüğünüzle falan oynayın, neden insanlara iftiralar atıp, rencide etmeye çalışıyorsunuz?

Not: kendisini tanımam etmem, harun mudur hatun mudur ilgimi de çekmez de, ona karşı yapılan şey yanlıştır, hastalıklı insanların yapabileceği hareketlerdir.
ettiğim küfürlerden dolayı özür dileyen yazar.
görsel

Ettiği küfürleri bir bir silen yazar.
birazdan silik yiycek yazar onurmla gidiyorum.
öyle özür dilemeyle falan kurtulamayacak büyük ihtimal ergen erkek abaza yazar.
(bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya) millet niye saldırmış ki buna o değil de çok fena küfretmiş ne yaptın hacı sen.
sol framede gördüğüm zaman bu yazar öldü mü bu yazara bir şey mi oldu şeklinde düşündüğüm bir hadise ama öyle değilmiş.
© copyright 2005 - 2026