bugün
- sözlük için ne yapabiliriz9
- ben geldim naneler30
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi5
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- clydeless bonnie8
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- babanın sarhoş olması5
- kuranda namaz yok8
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak3
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- geceye bir şarkı bırak5
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- götetaparlık meşruyken ayakseverin eleştirilmesi3
- sinir bozucu şeyler3
- 21 yüzyıl2
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- milli istihbarat teşkilatı3
- çakallı menemeni2
- bir insana çirkin demek3
- çitayı yükseğe koymak4
- insan silmek3
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek11
- hala ekrem imamoğlu diyen tip4
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- en büyük intikam başarıdır2
- 3 erkek 2 kız 6 kişi parti vermek3
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü2
- aylık 442 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sigarayı yudum yudum içen kadın güzelliği5
- rus kızlarının ilik gibi olması6
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- ona bir şey söyle18
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- bik bik'in erkek olması8
- pilavlı sohbet vs rakı balık4
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- erkeklerin fetişleri2
- 13 temmuz 2026 abb'nin ahbap derneği paylaşımı2
- ahbap10
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'e para emanet etmek23
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- ketçap aromalı ruffles2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- insan olmaya ceyrek kala12
- atletle gezen erkek8
- göbekli erkekler9
Yazdıklarından dolayı tir, tir titreyen faşistlerin saldırdığı yazar, ayrıca bana troll diyenler troll görmemiş.
çaylak olması an meselesi olan yazar.
(bkz: faşistlerin ispiyoncu olması)
(bkz: faşistlerin iftiracı olması)
(bkz: faşistlerin ispiyoncu olması)
(bkz: faşistlerin iftiracı olması)
http://m.uludagsozluk.com/e/33209336/
Hani faşo bizdik klasik k*rt kafası işte
Türkçü başlayıp Kürtçü bitenlerden bir troll sallamayın gider.
Hani faşo bizdik klasik k*rt kafası işte
Türkçü başlayıp Kürtçü bitenlerden bir troll sallamayın gider.
(bkz: türk halkının pısırık bir halk olması)
açmış olduğu bu başlık yüzünden faşistlerin ağır tacizine maruz kalan yazar, asi botan. yılmadan usanmadan gerçekleri söylemeye devam edecek.
açmış olduğu bu başlık yüzünden faşistlerin ağır tacizine maruz kalan yazar, asi botan. yılmadan usanmadan gerçekleri söylemeye devam edecek.
adam gibi yazardır kürt kardeşimdir botanlıdır hakkarilidir.
Epey süredir çaylak olmayan yazar, moderasyon unuttu herhal.
adam gibi adam yazarıdır. devrimcidir şırnaklıdır.
35 yaşımı geçtiğim doğru, 135 kilo olduğum yanlış.
Tanım. 35 yaşını çok az geçmiş 82 kilo olan sözlük yazarı.
Tanım. 35 yaşını çok az geçmiş 82 kilo olan sözlük yazarı.
An itibariyle Açmış olduğu (bkz: Kürt erkeklerinden hoşlanan sözlük kızları) başlığı yüzünden sözlük kızlarının mesaj yağmuruna maruz kalmış yazar.
Millete ( faşistlere ) dert olmuş yazar.
Niktirin gidin, uzak durun benden, uzayın, naş hadi naş.
Niktirin gidin, uzak durun benden, uzayın, naş hadi naş.
Davasini silktiminin yazari daga çiksada nasibi olan mermiyi dötüne soksa askerimiz.
Bi cehennem odunu tanimam etmem.
Bi cehennem odunu tanimam etmem.
Bu soyu düzük vatan haini serefsize ses çıkarmayan moderatörler burda millet için doğruları yazan yazarlara çaylak verdiniz boylelerinide hep es geçtiniz son durum sözlük kandil dağına döndü.
Ulu sözlük ahalisinin genellikle yanlış anladığı yazar.
Bi anasını avradını siktiğimin piçi de gelmiş nick altımda tehdit ediyor, sen kim sin lan amk mun çocuğu.? Klavye piçi, bozdurdun ağzımı, şerefsiz, senin gibi şerefsizlere burada pirim verenin ve tutanın da taa amk.
Eşek ile cinsel ilişkiye girmek ile meşhur halka mensup bir yazar.
Adresini verecek olan yazardır gelmeyenin anasına en derin hürmetlerini sunacak olan yazardır, adres isteyenler özele gelsin.
Edit. Anasını siktiğimin evladında sanki gelecek göt var.
Edit. Anasını siktiğimin evladında sanki gelecek göt var.
terörist merörist diyorlar bu yazara ama alakası yok. görüşlerine katılmam etmem ama adam yeri geliyor en ağır eleştiriyi pkk'ya ve diğer terör örgütlerine yapıyor. tabi bu kürdistancı olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama diğerlerinden daha omurgalı olduğu da kesin adamın.
sevmediğim yönü ise dobra olmasına karşın aşırı bir yayılmacılığa, bölgeciliğe sahip olması. sırf bir gün kürtler denize çıkamayacak dedim diye mesaj attı bana ve hatayda, mersinde, adanada da haklarının olduğunu söyledi. istanbulda bile özerk mahalleler kuracağız falan dedi. türkiye'de 2-3 kürdün yaşadığı her yeri kürdistan ilan ediyor. şiddete ve teröre kesinkes karşı ama nüfus yoluyla bütün türkiye'yi ele geçirmekten, zaten böyle giderse türkiye'nin zamanla tamamen kürdistan'a döneceğinden bahsediyor. adam kafayı kürdistanla bozmuş. ona kalsa karadeniz de akdeniz de, ege de doğu anadolu da bir gün kürdistan olacak.
sevmediğim yönü ise dobra olmasına karşın aşırı bir yayılmacılığa, bölgeciliğe sahip olması. sırf bir gün kürtler denize çıkamayacak dedim diye mesaj attı bana ve hatayda, mersinde, adanada da haklarının olduğunu söyledi. istanbulda bile özerk mahalleler kuracağız falan dedi. türkiye'de 2-3 kürdün yaşadığı her yeri kürdistan ilan ediyor. şiddete ve teröre kesinkes karşı ama nüfus yoluyla bütün türkiye'yi ele geçirmekten, zaten böyle giderse türkiye'nin zamanla tamamen kürdistan'a döneceğinden bahsediyor. adam kafayı kürdistanla bozmuş. ona kalsa karadeniz de akdeniz de, ege de doğu anadolu da bir gün kürdistan olacak.
(bkz: abd nin cerablus ta kürtleri satması)
An itibariyle Açmış olduğu bu başlık yüzünden mesaj yoluyla yoğun saldırılara maruz kalan yazar.
Yazdıklarımı Az okuyun faşist ibneler, ne dedim ki ben bana bu şekilde davranıyorsunuz.?
An itibariyle Açmış olduğu bu başlık yüzünden mesaj yoluyla yoğun saldırılara maruz kalan yazar.
Yazdıklarımı Az okuyun faşist ibneler, ne dedim ki ben bana bu şekilde davranıyorsunuz.?
Kekonun teki.
(bkz: kürdistan kurulacak/#33811349)
daha büyük kürdistan bilgisi olmadan kürtçülük yapan cahil troll. bak evladım güney kürdistan diye ırak bölgesinde kürtlerin yaşadığı yere der kürtçü abilerin. suriye bölgesine ise batı kürdistan derler.
türkçü halimle ben mi sana bunu öğreteyim evladım*.
daha büyük kürdistan bilgisi olmadan kürtçülük yapan cahil troll. bak evladım güney kürdistan diye ırak bölgesinde kürtlerin yaşadığı yere der kürtçü abilerin. suriye bölgesine ise batı kürdistan derler.
türkçü halimle ben mi sana bunu öğreteyim evladım*.
Kürdistan'ı konumlarken merkez olarak Türkiye'nin baz alınması gerektiği için suriye'deki Kürt bölgesi için Güney Kürdistan tanımını kullanmış olan yazardır.
Ülke kuracaklarmis daha tüm asiret agaya sakso çekiyo aganin ogli istediginin kizi karisini pompaliyo bunlarmi devlet kuracak güldürme barzo güldürme.
Hadi git simdi aganin çizmelerini parlat.
Hadi git simdi aganin çizmelerini parlat.
Sözlükte açık eksi oy verdiğim 3. Yazardır kendisi. ilk 2'si eksi verdikten yaklaşık 1 hafta sonra çaylak olmuştu. Hadi darısı bu yazarın başına.
Kendisi açık açık pkk'yı savunan bir terörist. Evet.
Kendisi açık açık pkk'yı savunan bir terörist. Evet.
açtığı başlıklarla halkına küfür ettirmeyi amaç edinmiş bir kaşara benziyor. dişi de olabilir.
dostum! sen bırak insan olmayı kürt bile olamazsın.
dostum! sen bırak insan olmayı kürt bile olamazsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar