bugün
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- intihar düşüncesi6
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- cumartesi kahvaltısı5
- bara giden erkeğin asıl amacı9
- evliliği zorlaştırmak3
- sözlükte ne değişti5
- anneanne3
- at eti yiyen gay2
- insan olmaya ceyrek kala11
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- zalbert ramstein6
- uludağ itiraf17
- ölümden korkuyor musunuz12
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- queen feristah15
- hafızayı sildirmek7
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- hava su ateş toprak2
- bir bela geliyor28
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- türkşad kunthan uçuk2
- fusya semsiyeli yabanci20
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- gocu42
- işiniz gücünüz yok mu11
- hoşlanılan kızın küçük erkek kardeşi2
- twitter hassasiyetçisi kadıköy feministi2
- erkeklerin her konuşmayı flörte bağlaması6
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- gecenin şarkısı18
- melatonin3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- ayıyla güreşmek7
- bir kadın uğruna hayatını değiştirmek5
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay7
- erkekler neden evlenmek ister15
- ghost rider2
- fahiş fiyat soruşturmasında 40 tutuklama2
- apo'nun villası11
- kürdü sevin21
- sözlükten korkmak5
- açık oylayan favlayan msj atan nickaltı giren kız6
- kendin hakkında bir entry bırak9
- 195 kaslı pilot14
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
spartacus blood and sand'te okulun ayak işlerini yapan, bir ihtiyaç olduğu vakit şehre inen,ispiyoncu elemandır.
bildiğin sinsi, karaktersizin teki.
bunun gibi gladyatör olacağına, barca gibi ibne ol. hainin yavşağın teki.
izlerken insanlarda kafa atma isteği uyandıran pislik herifin tekidir.olayın canlandırılan bir karakterden ibaret olduğunu düşünecek olursak da nick tarabayı inandırıcılığı için tebrik etmek gerekir.
son bölümde kankasını s.kilmeye gönderecek kadar şerefsiz olduğunu göstermiştir.
(bkz: dagan ın sikilmesi)
(bkz: dagan ın sikilmesi)
yavşak bir karakter olsa da azmi ve zekasıyla beğenimi kazanmış olan, spartacus dizisi karakteridir.
spartacus adlı dizinin en puşt karakteri.
burus vilis ölüymüş geliyor;
''senin ananı avradını sikeyim aşur. orospu çocuğu.''
spartacus vengeance 3. bölüm sonrasında edilmiş bir küfürdür.
burus vilis ölüymüş geliyor;
''senin ananı avradını sikeyim aşur. orospu çocuğu.''
spartacus vengeance 3. bölüm sonrasında edilmiş bir küfürdür.
"başkasının sikinin altına yatan kadınlar için kendinizi harap ediyorsunuz"
sözüyle akılları sikerten bir gider yapan, spartacus'un en nefret edilen karakteri.
sözüyle akılları sikerten bir gider yapan, spartacus'un en nefret edilen karakteri.
tv dizi tarihinin en çıkarcı, en kurnaz ve en o.ç. karakteridir.
yaptıklarında kendince sonuna kadar haklı kişi. crixus'un ona yaptığı ipnelik az mıydı? ya da dagan'ın onu sürekli küçümsemesi? ashur'u şartlar bu hale getirdi.
blood and sand'in ilk bölümlerinde sakat olan daha sonra 9. bölümden itibaren yavaş yavaş iyileşmeye başlayan eski gladyatör. 9. bölümde desteği çıkarmıştı.
Sevmeye ve karakterden zevk almaya başladığım an öldü herif. Ben onu baya bi zengin asil bi adam olduktan sonra filan ölecek sanıyordum hep.
dizide bile olsa ben böyle can sıkan bencil kurnaz yavsak bir karekter görmedim. ha birde az da olsa the walking dead dizisinde
shane karekteri vardı ama ashurun yanında bir hiç gibi kalırdı. iyiki ikiside öldü kurtulduk.
dizide yaptıklarına dönersek barcayı sırf para için öldürttü. crixusun hatununa yapmadığını bırakmadı. adam tam ölecek derken doctorenin elinden kurtuldu. buna benzer bu sürü ibnelik yaptı. gerçek hayatta böle insanlar var mı acaba diye düşündürttürüyor. varsa allah böle insanları uzak etsin diyorum başkada birşe demiyorum.
shane karekteri vardı ama ashurun yanında bir hiç gibi kalırdı. iyiki ikiside öldü kurtulduk.
dizide yaptıklarına dönersek barcayı sırf para için öldürttü. crixusun hatununa yapmadığını bırakmadı. adam tam ölecek derken doctorenin elinden kurtuldu. buna benzer bu sürü ibnelik yaptı. gerçek hayatta böle insanlar var mı acaba diye düşündürttürüyor. varsa allah böle insanları uzak etsin diyorum başkada birşe demiyorum.
öldüğüne sevindiğim suriyeli piç.
öldüğünü şuan öğrendiğim, muhtemelen sezon finalinde ölen ibne. rüyama bile girdi şerefsiz. (#15149393)
şu saatte aklıma gelen orospu çocuğudur. nasıl bir gavatmışsın ki dizi onca zaman önce bitiyor ve bu saatte aklıma geliyor aşur piçi.
Özenilen karakter.
Üşüyoruz reyis.
Üşüyoruz reyis.
Spartacus de suriyeli eski bir gladyatör. Çok pis gıcık alırdım. Yenge ashur u öldürünce bi bira açmıştım.
izleyen çoğu kişinin olumsuz hisler ve sözler ile tepki verdiği, belki de en nefret edilen kötü televizyon karakterlerinden biri olan spartacus karakteri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar