bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
usta bir taktik okuyucusu idi. fenerbahçe' den gönderilmesi aziz yıldırım' ın büyük bir hatasıdır.
özlediğimiz adam. keşke geri dönse.
senin taktik bilgin varken kimlerle uğraşıyoruz. isyan ediyoruz ama var mı ki sesimizi dinleyen..
senin taktik bilgin varken kimlerle uğraşıyoruz. isyan ediyoruz ama var mı ki sesimizi dinleyen..
ırak'ta kulakları fena halde çınlayan teknik direktör.
gel vefasız. gel vicdansız. çağırmazdım acil olmazsa.
gel vefasız. gel vicdansız. çağırmazdım acil olmazsa.
taraftarın kalbinde alex de souza ile birlikte yerini çoktan almış olan eski teknik direktörümüz.
yönetimin beden hocasıyla iktirar sağlama isteğini bu adamla sağlasaydı bugün çok farklı bir yerde olurdu. Fenerbahçe'yi son yıllarda en iyi oynatan kişidir, kraldır.
haklı olabilir rekorun sahibi olduğu konusunda.
bekliyoruz.
fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilmesi gereken beyaz pele lakaplı eski futbolcu. yardımcılığını da alex de souza yaparsa tadından yenmez o takım.
(bkz: sen gel sen gel mübarek adam)
hazır eskileri yavaş yavaş geri almaya başlanmışken araya kaynaması gereken teknik direktör.
fenerbahçeye ahı tutmuş reyiz. o gittiğinden beri yüzümüz gülmedi. ne maçlardı be şampiyonlar liginde. her takımla başa baş. efe gibi çıkmıştık gruptan.
görsel
görsel
fenerbahçe tarihinin en büyük hatalarından biridir bana göre bu adamı göndermek. ben galatasaraylı olarak objektif bir gözle değerlendirebileceğime inanıyorum arthur zico' yu.
lucescu, galatasaray ile üst üste 2 kez şampiyonlar liginde ilk gruplardan çıkmayı başardı. ilk gruplar diyorum çünkü o dönemde statü gereği çift grup sistemi vardı. 2. tur maçları yerine tekrar 4' lü bir gruba giriyordunuz ve ilk ikiye giren direkt çeyrek finale çıkmış oluyordu. şimdiye oranla çok daha zordu yani çeyrek final. şimdi gruptan çıktığınızda 2 maç kalıyor çeyrek finale, o zaman 6 maç oynamak gerekiyordu. ama beşiktaş tarihinin beki de en iyi kadrolarından birine sahipken, üstelik sürpriz bir de -deplasman-chelsea galibiyeti almışken, üzerine sadece 4 puan koyabildi ve çıkamadı gruptan beşiktaş.
fatih terim şampiyonlar liginde başarılı olamıyor diye atıp tutanlar vardı burada. anlatmaya çalıştık ama pek bozamadık ezberlerini. doğru, lucescu çıkmıştı gruptan, üstelik 2 kez hem de ama bunda fatih terim' in de payı vardı. onunla kazanılmıştı o özgüven, o avrupa tecrübesi. ve nitekim harika bir kadrosu olmasına rağmen avrupa tecrübesinden yoksun olduğundan gruptan çıkamadı beşiktaş lucescu ile.
tüm bunları lucescu' yu eleştirmek için yazmıyorum aksine müthiş bir hoca bence kendisi, tüm bunları fatih terim' i övmek için de yazmıyorum çünkü bir galatasaraylı olarak, zaten neredeyse galatasaraylı eşit miktarda sevdiğim bir adam fatih terim.
ben tüm bunları zico' yu övmek için belirttim. usta hoca lucescu bile, üstelik elinde müthiş bir kadro olduğu halde tecrübesizlikle baş edemeyip beşiktaş' ı gruptan çıkaramazken; bu adam üstelik rekor kırarak(11 puan) gruptan çıkarmıştı fenerbahçe' yi ilk senesinde. değeri bilinmedi, anlaşılmadı ya da geç anlaşıldı.
fatih terim bu sene elenir belki schalke' ye ama takımda kalırsa seneye yine çıkar gruptan çok ekstrem durumlar olmazsa. çünkü takım o olgunlukta artık ve galatasaray bu olgunluğa 10-15 senede ulaştı. kaldı ki öncesinde de mustafa denizli' nin katkıları var. zaten terim' den önce de avrupa' da başarıları vardı galatasaray' ın. tüm bunlar üst üste binince işte galatasaray bir avrupa takımıdır diyoruz biz. ve biliyorum fatih terim bu sene şampiyon olamasa da, schalke' ye elense de mesela yine de takımda kalırsa seneye yine grubunda gruptan çıkacak iki takımdan biri olarak gösterilir galatasaray.
işte benim gözümde zico' yu büyük yapan buydu. bizim senelerin emeğiyle eriştiğimiz tecrübe, olgunluk üzerine bir de kaliteli kadro kurulunca yakaladığımız başarıyı sadece kaliteli kadroyu doğru kullanarak yakalatan bir adamdır zico benim gözümde ve eğer takımda kalsaydı bugün fener o başarıyı en kötü ihtimalle 1 kez daha illa ki tekrarlamış olurdu.
son olarak umarım fatih hoca hep kalır diyorum. manchester şampiyon olamadım diye ferguson' u yollamıyor çünkü ya da arsenal wenger' i. ve yollamadıkları için, ne zaman bizle eşleşse o takımar favori oluyorlar. arsenal çocul çocukla maça çıkıyor yine de favori oluyor. o kültüre, vizyona ve istikrara sahip çünkü.
ben aziz yıldırım olsam ilk yapacağım iş zico' yu getirmek olurdu.
lucescu, galatasaray ile üst üste 2 kez şampiyonlar liginde ilk gruplardan çıkmayı başardı. ilk gruplar diyorum çünkü o dönemde statü gereği çift grup sistemi vardı. 2. tur maçları yerine tekrar 4' lü bir gruba giriyordunuz ve ilk ikiye giren direkt çeyrek finale çıkmış oluyordu. şimdiye oranla çok daha zordu yani çeyrek final. şimdi gruptan çıktığınızda 2 maç kalıyor çeyrek finale, o zaman 6 maç oynamak gerekiyordu. ama beşiktaş tarihinin beki de en iyi kadrolarından birine sahipken, üstelik sürpriz bir de -deplasman-chelsea galibiyeti almışken, üzerine sadece 4 puan koyabildi ve çıkamadı gruptan beşiktaş.
fatih terim şampiyonlar liginde başarılı olamıyor diye atıp tutanlar vardı burada. anlatmaya çalıştık ama pek bozamadık ezberlerini. doğru, lucescu çıkmıştı gruptan, üstelik 2 kez hem de ama bunda fatih terim' in de payı vardı. onunla kazanılmıştı o özgüven, o avrupa tecrübesi. ve nitekim harika bir kadrosu olmasına rağmen avrupa tecrübesinden yoksun olduğundan gruptan çıkamadı beşiktaş lucescu ile.
tüm bunları lucescu' yu eleştirmek için yazmıyorum aksine müthiş bir hoca bence kendisi, tüm bunları fatih terim' i övmek için de yazmıyorum çünkü bir galatasaraylı olarak, zaten neredeyse galatasaraylı eşit miktarda sevdiğim bir adam fatih terim.
ben tüm bunları zico' yu övmek için belirttim. usta hoca lucescu bile, üstelik elinde müthiş bir kadro olduğu halde tecrübesizlikle baş edemeyip beşiktaş' ı gruptan çıkaramazken; bu adam üstelik rekor kırarak(11 puan) gruptan çıkarmıştı fenerbahçe' yi ilk senesinde. değeri bilinmedi, anlaşılmadı ya da geç anlaşıldı.
fatih terim bu sene elenir belki schalke' ye ama takımda kalırsa seneye yine çıkar gruptan çok ekstrem durumlar olmazsa. çünkü takım o olgunlukta artık ve galatasaray bu olgunluğa 10-15 senede ulaştı. kaldı ki öncesinde de mustafa denizli' nin katkıları var. zaten terim' den önce de avrupa' da başarıları vardı galatasaray' ın. tüm bunlar üst üste binince işte galatasaray bir avrupa takımıdır diyoruz biz. ve biliyorum fatih terim bu sene şampiyon olamasa da, schalke' ye elense de mesela yine de takımda kalırsa seneye yine grubunda gruptan çıkacak iki takımdan biri olarak gösterilir galatasaray.
işte benim gözümde zico' yu büyük yapan buydu. bizim senelerin emeğiyle eriştiğimiz tecrübe, olgunluk üzerine bir de kaliteli kadro kurulunca yakaladığımız başarıyı sadece kaliteli kadroyu doğru kullanarak yakalatan bir adamdır zico benim gözümde ve eğer takımda kalsaydı bugün fener o başarıyı en kötü ihtimalle 1 kez daha illa ki tekrarlamış olurdu.
son olarak umarım fatih hoca hep kalır diyorum. manchester şampiyon olamadım diye ferguson' u yollamıyor çünkü ya da arsenal wenger' i. ve yollamadıkları için, ne zaman bizle eşleşse o takımar favori oluyorlar. arsenal çocul çocukla maça çıkıyor yine de favori oluyor. o kültüre, vizyona ve istikrara sahip çünkü.
ben aziz yıldırım olsam ilk yapacağım iş zico' yu getirmek olurdu.
brezilya tarihinin en büyük ikinci futbolcusu olarak kabul edilmektedir. kendisinin brezilya futbolundaki önemini anlatmak için bunu belirtmek yeterlidir.
fenerbahçe den neden gönderildiğini bir türlü anlamadığım antrenör. arkadaş şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı ya bu adam fenerbahçe gibi bir takıma?
aziz yıldırım ın kendinden başka otorite istemediği için yolladığı adam. sebebi de 500.000 yuro paradır. fb verdigi paranın 500 bin fazlasını istemiştir.
türkiye liglerinde şampiyonluk yaşayan son yabancı hocadır.
Bjk nin yeni hocasıdır. Hayırlısı olsun.
fenerbahçeyi fenerbahçe yapabilecek teknik direktördür. gel ulan hazır aykut gitmişken. gel bizi kupalara götür be! gel omuzlara alalım seni be!
madem aykut hoca gitti yerini ancak doldurabilecek adamdır.
fenerbahçenin başarılı olması için kesinlikle gelmesi gereken hocadır. yoksa başka türlü başarılı olunacağı falan yok.
gerçi 2007-2008 sezonunda takımda bir sürü Brezilyalı vardı, malum, bu ülkenin vatandaşları zico'yu tanrı gibi gördükleri için canla başla oynamışlardı. yine gelse yine aynısı olur mu bilmem. o zamanlarda takımın bir kimliği vardı. latin kimliği. şimdi öyle bir sinerji yok.
gerçi 2007-2008 sezonunda takımda bir sürü Brezilyalı vardı, malum, bu ülkenin vatandaşları zico'yu tanrı gibi gördükleri için canla başla oynamışlardı. yine gelse yine aynısı olur mu bilmem. o zamanlarda takımın bir kimliği vardı. latin kimliği. şimdi öyle bir sinerji yok.
beyaz pele.
kürt kökenlidir.
(bkz: 500 000 euro için zico yu yollayan adam)
aziz gidecek sen döneceksin yardımcın da alex olacak... işte o gün yeniden fenerbahçe.
aziz gidecek sen döneceksin yardımcın da alex olacak... işte o gün yeniden fenerbahçe.
güncel Önemli Başlıklar