bugün
- velvet59
- israile atom bombası atmak4
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- friedrich hegel la bi cay icek14
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak8
- yazarların favori giyim markası9
- gocu3
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim3
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi2
- mohamed salah ghaly4
- alparslan kuytul15
- insan olmaya ceyrek kala15
- hayattaki en değerli şeyler6
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar5
- bilinçaltı algılama6
- mini etek giyen öğretmen2
- 2026 ekonomik krizi16
- evde soğuk kahve yapımı7
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- migros'a sorulacak tek soru23
- iş vs seks2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- aleksey batrakov28
- erotik şiir4
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yalnızlıkla sevişmek5
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- victor osimhen20
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- hurdacıya gidiyorum7
- sana ihtiyacımız olmaz diyen akraba3
- osuruktan şiirler60
- sınıfın en güzel kızı4
- akıl3
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- ioçk silik yesin kampanyası6
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- enayimiknatisii6
- tostumu yaptım11
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- tombul efes3
- g i l d e d l i l y16
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
güzel anıları akla getiren bir nicke sahip yazar. saygılar...
sitedeki türkçesi kıt tiplere türkçe öğretmekten yorulmuş yazar.
"boş futbolcu" sözleşmesi bitmiş serbest oyuncu manasında, cümle içerisinde başlangıçta arsenal ile sözleşmesinin feshediliyor olmasından bahsettiğim için bunu anlaması gereken ilkokullu bir de benim entry'mde "çöp adam" şeklinde bir kelime olmadığı halde benim mesut'a çöp dediğimi iddia ediyor.
falcao 1986 doğumlu 2019'da geldi.
mesut 1988 doğumlu 2021'de geldi.
2 sene genç diyorsun da 2 sene geç gelmesi detayını nasıl es geçiyorsun ilkokulda yaş problemi öğretmediler mi size?
falcao 5 milyon euro garanti ücretinden %15'lik feragat etti ve 4.25 milyon euro alıyor şu an primi de yok.
google'a "falcao maaş" yazıp karşısına çıkan ilk sayıları kopyala yapıştır yapan adam da futbol konuşmasın bence ya ahahah.
yukarıda görüldüğü üzere galatasaray'ın yaklaşık 10 milyon euro civarı bir maaş yükünden kurtulduğundan, forvet mevkisinde oyuncusu olmadığından, falcao'ya yıllık 5 milyon euro gibi bir maaş vererek ffp kıstasının olduğu süreçte bonservissiz şekilde oyuncu almasının isabetli olacağından bahsederken,
fenerbahçe'de aynı mevkide 2.5 milyon euro bonservis verdiğin pelkas, 10 milyon tl imza parası ve maaş verdiğin mert hakan yandaş ve 1.5 milyon imza parası ve garanti ücret ile oynayan jose sosa verken aynı mevkiye sırf 6 aylık performansı bile 7.5 milyon euro'ya mal olacak mesut'un israf bir transfer olduğunu düşünüyorum en azından kısa vadede.
forveti olmayan galatasaray'ın 3 senelik 15 milyon euro garanti ücretle falcao getirmesi mantıklıdır.
4 tane on numarası olan fener'in 3.5 sezon için 23 milyon euro civarı garanti ücretle mesut özil'i getirmesi israftır.
"boş futbolcu" sözleşmesi bitmiş serbest oyuncu manasında, cümle içerisinde başlangıçta arsenal ile sözleşmesinin feshediliyor olmasından bahsettiğim için bunu anlaması gereken ilkokullu bir de benim entry'mde "çöp adam" şeklinde bir kelime olmadığı halde benim mesut'a çöp dediğimi iddia ediyor.
falcao 1986 doğumlu 2019'da geldi.
mesut 1988 doğumlu 2021'de geldi.
2 sene genç diyorsun da 2 sene geç gelmesi detayını nasıl es geçiyorsun ilkokulda yaş problemi öğretmediler mi size?
falcao 5 milyon euro garanti ücretinden %15'lik feragat etti ve 4.25 milyon euro alıyor şu an primi de yok.
google'a "falcao maaş" yazıp karşısına çıkan ilk sayıları kopyala yapıştır yapan adam da futbol konuşmasın bence ya ahahah.
yukarıda görüldüğü üzere galatasaray'ın yaklaşık 10 milyon euro civarı bir maaş yükünden kurtulduğundan, forvet mevkisinde oyuncusu olmadığından, falcao'ya yıllık 5 milyon euro gibi bir maaş vererek ffp kıstasının olduğu süreçte bonservissiz şekilde oyuncu almasının isabetli olacağından bahsederken,
fenerbahçe'de aynı mevkide 2.5 milyon euro bonservis verdiğin pelkas, 10 milyon tl imza parası ve maaş verdiğin mert hakan yandaş ve 1.5 milyon imza parası ve garanti ücret ile oynayan jose sosa verken aynı mevkiye sırf 6 aylık performansı bile 7.5 milyon euro'ya mal olacak mesut'un israf bir transfer olduğunu düşünüyorum en azından kısa vadede.
forveti olmayan galatasaray'ın 3 senelik 15 milyon euro garanti ücretle falcao getirmesi mantıklıdır.
4 tane on numarası olan fener'in 3.5 sezon için 23 milyon euro civarı garanti ücretle mesut özil'i getirmesi israftır.
Kitap gibi yazı yazan yazar. ilgi ile takip ediyoruz...
sözlükteki en mantıklı gs li yazardır ama kıskançlık gözünü kör etmiş ve mözil konusunda maalesef .ıçış yaşamıştır.
Yine ortaya çıkmış velet. Babası interneti geri başlattı galiba. Dersleri ihmal ederse yine keser nasılsa az zırvalar gider. Evet.
Nerdesin lan? Çıkın ortaya rezil herifler sizi. Gel nesryi 20 milyon eder mi diye paragraflar gir, ama ingiltere ikinci liginden adı sanı duyulmamış 25 yaşına gelmiş adama 20 milyon verdiğiniz hakkında konuşma hiç tamam mı? 5-0 giren boruyu konuşma. Beter olun ehuehuehuehue.
Gabriel sara'nın kadıköy'de soktuğu borudan sonra zevkten dört köşe olmuş yazardır.
Ulan aynı 2-3 küfürbaz tip her seferinde girdiğim bir entry yüzünden kusurup nick altında ağlıyor.
Sakın silmeyin lan bunları. Zamanla kimin haklı çıktığı, kimin ne kadar futboldan anladığı kabak gibi ortaya çıkıyor hahaha. Allah'ın amigoları.
Mesut özil'e "1 yıldır top oynamıyor, bitik" dedim bitik çıktı.
irfan can Kahveci için "iyi futbolcuydu, bize gelsin isterdim üzüldüm" dedim, fenerde hayatının topunu oynadı.
En Nesyri'nin kalitesine laf ettik herif çöp oğlu çöp çıktı.
Sofyan amrabat'a "iyi futbolcu, Manchester'ın kötü zamanına denk geldi" dedim şimdi hepiniz aşık oldunuz.
Ben fenerin aldığı adam iyiyse iyi diyorum, kötüyse kötü. Dibine kadar da haklı çıkıyorum.
Sevilla PSG'den fersah fersah iyi takım diyen herifle, rambo okan kılıklı sözlük amigoları fenerin yeni topçusu aleyhine laf edince etmediği küfür kalmıyor. 10 yıldır kaç kez daha rezil olacaksınız lan daha? Azıcık akıllanın
Sizin fenerbahçe'nize defalarca çaktılar, bir kez bile nick altınıza entry girmeye gerek duymadım. Gelin burada ağlaşın, zerre umurumda değilsiniz. Bu ülkede sizin gibi küfürbaz holigan çok, muhatap olmaya değmez. Hadi size iyi delirmeceler yallah.
Ulan aynı 2-3 küfürbaz tip her seferinde girdiğim bir entry yüzünden kusurup nick altında ağlıyor.
Sakın silmeyin lan bunları. Zamanla kimin haklı çıktığı, kimin ne kadar futboldan anladığı kabak gibi ortaya çıkıyor hahaha. Allah'ın amigoları.
Mesut özil'e "1 yıldır top oynamıyor, bitik" dedim bitik çıktı.
irfan can Kahveci için "iyi futbolcuydu, bize gelsin isterdim üzüldüm" dedim, fenerde hayatının topunu oynadı.
En Nesyri'nin kalitesine laf ettik herif çöp oğlu çöp çıktı.
Sofyan amrabat'a "iyi futbolcu, Manchester'ın kötü zamanına denk geldi" dedim şimdi hepiniz aşık oldunuz.
Ben fenerin aldığı adam iyiyse iyi diyorum, kötüyse kötü. Dibine kadar da haklı çıkıyorum.
Sevilla PSG'den fersah fersah iyi takım diyen herifle, rambo okan kılıklı sözlük amigoları fenerin yeni topçusu aleyhine laf edince etmediği küfür kalmıyor. 10 yıldır kaç kez daha rezil olacaksınız lan daha? Azıcık akıllanın
Sizin fenerbahçe'nize defalarca çaktılar, bir kez bile nick altınıza entry girmeye gerek duymadım. Gelin burada ağlaşın, zerre umurumda değilsiniz. Bu ülkede sizin gibi küfürbaz holigan çok, muhatap olmaya değmez. Hadi size iyi delirmeceler yallah.
Gündemdeki Haberler