bugün
- komik olmayan komedyen2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- manifest dinleyen erkek11
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sudekiray3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- berrak tüzünataç3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mesele ne senin benden ayrılman3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- taşak sütyeni2
- türkiye7
- mohamed salah ghaly13
- tofaş2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- insan zamandan ibarettir3
- trabzonspor7
- yaz yemekleri5
- gocu4
- mauro icardi3
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- birleşik krallık3
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- gulmekicinyaratilmis11
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- almanya5
- ona bir şey söyle7
- dost2
- ispanya7
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gocu bay bey birader3
- elalem ne der4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
benim favori uçağım olmakla birlikte, açıkçası eşşek gibi uçaktır. genel anlamda bakıldığında lockheed c-5 galaksi yi andırsa da oldukça karakteristikk bir uçaktır. genel anlamda kardo uçaklarında an-12 de olduğu gibi belirli miktarda da koltuk bulunmaktadır. bu an-124 de 88 tanedir. üretimi sovyetlerin çöküşü ile sekteye uğramakla birlikte şuan ukrayna ve rusya ile işbirliği içersinde -yanlış hatırlamıyorsam-üretilip geliştirilmeye çalışılmaktadır.aN-124-100m-150dir bu modeli.
dünyada beş havayolunda bulunmakla birlikte özellikle volga-dnepr ve polet airlines tarafından kullanılır ki afganistan'a kanada, amerika, almanya'dan giden envai çeşit kargoları bu havayolları taşır. hatta ünlü amerikan kargo firması atlas air inc'in taşımadığı ya da taşımak istemediği kargoları bile bu firmalar taşır. ya da dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen(türkiye de dahil) yat yarışları olsun ya da çeşitli ralliler de kullanılacak arabalar da bu havayolları tarafından getirilir.
bunların sonucunda haklı olarak bana diyeceksiniz(türkiye de dahil dediğimden dolayı) ki bu olay 5.trafik hakkına girer; iyi de türkiye de tek getirişle hangi havayolu ile taşıyacaksınız bu kargoları? türkiye de hiç bir kargo firmasının ne an-124 tipi büyük kapasiteli bir uçağı vardır ne de ralli de kullanılacak araçları tek getirişte taşımaya yetecek olan kapasiteleri. bundan dolayı kargo boyutlarını bildiren ''packing list'' isterler.(zaten dünya üzerinde de rusya ve ukrayna dışında libyalı kıçıkırık bir firma tarafından kulanılır)
son olarak mtow:405,000 kg olmakla birlikte 229.000 kg lik kapasitesi vardır.
dünyada beş havayolunda bulunmakla birlikte özellikle volga-dnepr ve polet airlines tarafından kullanılır ki afganistan'a kanada, amerika, almanya'dan giden envai çeşit kargoları bu havayolları taşır. hatta ünlü amerikan kargo firması atlas air inc'in taşımadığı ya da taşımak istemediği kargoları bile bu firmalar taşır. ya da dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen(türkiye de dahil) yat yarışları olsun ya da çeşitli ralliler de kullanılacak arabalar da bu havayolları tarafından getirilir.
bunların sonucunda haklı olarak bana diyeceksiniz(türkiye de dahil dediğimden dolayı) ki bu olay 5.trafik hakkına girer; iyi de türkiye de tek getirişle hangi havayolu ile taşıyacaksınız bu kargoları? türkiye de hiç bir kargo firmasının ne an-124 tipi büyük kapasiteli bir uçağı vardır ne de ralli de kullanılacak araçları tek getirişte taşımaya yetecek olan kapasiteleri. bundan dolayı kargo boyutlarını bildiren ''packing list'' isterler.(zaten dünya üzerinde de rusya ve ukrayna dışında libyalı kıçıkırık bir firma tarafından kulanılır)
son olarak mtow:405,000 kg olmakla birlikte 229.000 kg lik kapasitesi vardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar