bugün

on ikinci nesil yazar.
barbie ve yıllardır beklenen oppenheimer' ı kıyasladığı için kahkaha atarak donuza eklediğim yazar. mutlu ama uzak olsun.
Kalemi kuvvetli boş olmayan yazar gibi geldi.
kendi yazdığına değil onun bunun yazdığına sorgulama zevat.

sürekli sözlüktesin, geliyorum gidiyorum, burada hababam bir şeyler karalıyorsun ve hala yazı yazamıyorsun amk!

dünyanın en sikko işiyle iştigal eden herhangi bir insan evladının o konuda zamanla kendini geliştirmesi, biraz daha rafine, biraz daha nitelikli bir şeyler üretmesi beklenir.

bak sikko siyasi tatavalarından, ideolojik herhangi bir eğiliminden falan bahsetmiyorum, ondan bağımsız olarak yazı yazamayışından, herhangi bir orangutandan hallice sayılabilecek kelime haznenden, 3-5 ezber dışında kendini ifade edemeyişinden bahsediyorum.

olm ben birçok varoş kahvehanesinde ilkokul mezunu insanlar içinde senden çok daha nitelikli kelam edenler gördüm lan!

ya arkadaş yeminle anlayamıyorum. insan kendini geliştirme kabiliyetine sahip bir tür. allah’ın verdiği böyle bir yeteneği neden kullanmak istemiyorsun güzel kardeşim?

mesela o siktir boktan ‘fikirlerini’ daha komplike ifade etsen daha iyi olamaz mı? olur da, senin için müspet bi tekamülün kapısı açılmaz mı?

ömrünü harcama böyle, bir şeyler yap amk ya, baktıkça içim daralıyor.

görsel
© copyright 2005 - 2026