bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- rafael leao4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- salah ne koydu ama2
- 0 0 711
- kuçukuçuokanınçükü2
- osimhensiz galatasaray2
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- claudian clouds33
- iltica14
- insan ne ister6
- kadınlar8
- 11 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı2
- önyargı3
- doktor2
- sözlük kızlarının kekleri24
- kuran3
- galatahahahahahaha4
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yazarların akşam yemekleri6
- anın görüntüsü25
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- meriç dükalığı8
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- en iyi vampir filmi4
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- dantelli sütyen takan erkek12
- sevdiğiniz yazarlar8
- ölümden korkuyor musunuz17
- kürdistan10
- true'nun engelli olması6
- okan buruk8
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- allah11
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
memur kenti diye lakabı vardır. fakat çok güzel bir o kadar da soğuk olan ilimizdir.
bi' şeylere kızdı yine. fena esiyor.
çöplerin saat 20:00 ile 00:00 arasında ağaç diplerine, sokaklara bırakıldığı şehirdir. saat 00:00'dan sonra ulaşımın sadece taksiyle sağlandığı şehir. unutuyordum nerdeyse. bir de başkenttir kendileri. başkente bak çay demle! diyeceğim o bile olmuyor be hafız!
avrupa üzerinde en küçük raylı sisteme sahip başkent olabilir araştırılırsa.
çayyolunda rüzgarın sayesinde tenekeden oluşan güvenlik kulübesinin filmlerdeki patlama sahnelerini aratmayacak şekilde parçalandığı ve dışarı çıkıp zıplama gafletinde bulunup amuda kalktığım şehir.
griydi boktandı, şimdi daha bi boktan oldu. mesai bitene kadar kesilse bari rüzgar, uçuruyor adamı.
an itibariyle havanın sarı olduğu şehrimiz.
ankara'da an itibari ile havadan afrika'daki kardeşlerimizin ter kokuları olsun, parfüm kokuları olsun gibi şeyleri solumaktayız. Afrika'ya gidemedik ancak Afrika bize geldi.
Mersin'in sıcağından kaçıp Ankara'nın soğuk havasında kendime geleyim düşüncesiyle kendimi kollarına attığım şehir, zıkkım gibi sıcak iki gündür. Şu anki kıyamet havası da neyin nesi, bilmiyorum. Rüzgarın ıslık çalması biliyorum ki güzelliğimden değil. Yağmur değil, çamur yağacak muhtemelen ve SGK'nın içindeyim, herkes kravatlı. Resmiyetten ölmek üzere olan insanlar tanıdım iki gündür.
Ankara, lütfen pazartesiye kadar yağmursuz, soğuğa yakın bir havayla kal. Geçsin şu halin. Anlaşın Mikail'le.
Ankara, lütfen pazartesiye kadar yağmursuz, soğuğa yakın bir havayla kal. Geçsin şu halin. Anlaşın Mikail'le.
dışarı çıkmanızla saçlarınızın arasına giren ağaç dalları ile dallanıp budaklanmanıza ve ara sıra suratınıza çarpan ot çöp ile resmen bir dilek ağacına dönüştüğünüz şehir.
senin karlı hallerine laf eden ağzıma sıçayım. özür dilerim ankara. dur yalvarırım, yeter!
senin karlı hallerine laf eden ağzıma sıçayım. özür dilerim ankara. dur yalvarırım, yeter!
(bkz: sis atma miko)
bozkır havasının ciğerleri açtığı gerçeğine bakınırsa yaşamak için iyi bir yer.
griydi. şu saatler sarı. hala güzel.
Artık ona sadece gri ,sarı, kapalı,kasvetli denmesini istemediğim şehirdir. Oysa mavi bir güneşle ne de güzel oluyor,biraz fark etmeye başlayınca.
Mutluluğu,hava durumuna baglamak, ne kadar acı aslında..!
Mutluluğu,hava durumuna baglamak, ne kadar acı aslında..!
griden sarıya dönen şehrimiz. öyle bir fırtına var ki, karşı apartmanın çatısından parça kopartıp onu da evin camına isabet ettirip cam parçalayan cinsten. seni sever her bahtı kara, ankara.
şu an kamerayı koyup, hiçbir görsel efekt eklemeden korku filmi çekebileceğiniz şehir.
kapalı havasının yanında, güneşsiz ama mavi bir gökyüzüne de sahipse, sevilir işte zaman zaman..
dünya çocuklarının başgenti.
hamamönüne gittiğinizde sanki az ötede deniz varmış hissi verir insana.
ankara adı kara her haliyle güzel'dir.
Ankara'ya ne zaman gitsem güzel bi kız gördüğümde;
"ankaranın taşına bak" diye espri yaparım.
hoş mu ? bence hoş değil. espri bayat bi kere.
"ankaranın taşına bak" diye espri yaparım.
hoş mu ? bence hoş değil. espri bayat bi kere.
saçını düzelt artık ankara, bahar geldi.
cumhuriyetle birlikte yeni bir kimlik bulmus, kara ikliminin alasini yasandigi denizi olmayan sehir.
bir insan neden sever ki boyle bir sehri?
anlatilmaz yasanir b ask ent aski.
bir insan neden sever ki boyle bir sehri?
anlatilmaz yasanir b ask ent aski.
baharın bir türlü gelmediği, bu gün kuvvetli rüzgara ve yağmura esir düşmüş şehirdir. hala ısınamadım arkadaş.
sokaklarında ayak izlerimin olup olmadığını çok merak ediyorum şu sıralar. öyle böyle bir şehir değil ankara.
portofino'dan daha romantik.
ı found my love in...
portofino'dan daha romantik.
ı found my love in...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar