/400
Özleniyor namıssız.
En güzel tarafı istanbula dönüşü olan şehir.
Ankara diye hesap açıp hakkında konuşanlara cevap veresim gelen şehir. Çok seviyorum diyene ben seni sevmiyorum derim. Özlemedim diyene nolur özle diye mesaj atarım. Yağmurluysa gazabımdan korkun hehe yaparım. Güzel olur.
Mansur yavaş sayesinde denize kavuşacak şehirdir(!)
güzelsin.
seçimlerin yenileneceği istanbul'a göre oy farkının mansur yavaş lehine daha fazla olması nedeniyle muallaklığa mahal vermeyip paçayı kurtaran şehir.
Beton yığını.
Şehire girer girmez betonlar sizi karşılıyor. Çıkarken de iki torba çimento veriyorlar size.
Boton yoğono.

Boton değil boron'dur o. Bordan deterjan.
Türkiye Cumhuriyetinin başkentidir.
Ankara bebeleri eksiliyor. Yallah pavyona.
eskiden iftar çadırları çoktu şimdi tek başımıza iftar açtığımız şehir:(
Soğuktur. Bu sebeple ılık Bünyeler sevmez.
Bir türlü sevemediğim şehir. Ama siz bana bakmayın ben istanbul'u da sevmem.
Sensiz ankara... ıssız ankara...
yazın gelemediği şehir.
Kimse sevmez ankara'yı; sıcağını, dumanını, isini ama ben severim. nasıl sezmeyeyim ki bana çivit mavi rengini öğretti arsız kaldırımları hâlâ adı geçtiğinde içimi sızlatan bir isim var artık. Peki ya her seferinde işim olmamasına rağmen gözlerime değmesi için arşınladığım kurak yolları. Sevmediğim o kadar çok şey var ki içinde ama sevdiğim şey daha çok sızlatıyor. Keşke bir kitap olsan da yüzsüzce açıp açıp okusam seni. O kadar yakın, o kadar uzaksın bana.
Sevdim.
denizi yoktur ama boğulanı çoktur.Dinazor turizmi gelişmiştir.
Bir haluk levent sarkısı. Güzeldir.
Tam bir köy, insanı çok kaba, ankaranın en sevdiğim yanı istanbula dönüş yolu.
Bahtımın karası.
Gecenin bu vakti Şimşek ışıklarıyla semaları cümbüşlü vaziyet alan şehir.
Gündüzden daha aydınlık bir gece yaşatan şehir. Şimşekler aydınlatıyor geceyi. Oysa gündüz klasik ankara grisiydi.

Edit: ayrıca yeri gelmişken hatırlatmakta fayda var.

#yıldırımdüşerşimşekçakar

(bkz: Yıldırım düşer şimşek çakar)
Ne güzel yağıyor mübarek.O değilde gök gürültüsü sayesinde davulcu tatil yaptı bugün.
Uykudan şiddetli depremle uyandıran şehirdir. Ne oldu lan öyle beşik gibi?
© copyright 2005 - 2026