bugün
- kapadokya13
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- islam barış dinidir43
- sözlük yazarlarının doğaüstü deneyimleri4
- dizi filmlerdeki gizli mesajları görebiliyorum3
- yeni partili sözlük yazarları26
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza9
- çanta5
- balon4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı18
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- mesaj alımını kapatmak3
- yazdıklarına göre değil yazara göre oylama yapmak3
- ziraat kupası için artı iki yabancı kontenjanı3
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
- sarapci koala53
- sözlüğe küsmek9
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- mesaj alımını aç diye ağlayan erkek2
- tespih2
- muslettin amca adam değildir3
- hard seven hatun6
- yazarların şu an okudukları kitap4
- beyin nakli mümkün mü2
- özel mesajı kapalı kezoya nasıl ulaşılır sorunsalı2
- ne kadar yaşlısın22
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz8
- askerliğin insana kazandırdıkları4
- sih yazarlar2
- dünyada obsidyen kaldı mı5
- akp mhp dem ittifakı8
- zeki insanların sevilmemesi2
- avanos6
- 2015 de sözlükte olan yazarlar3
- velvet45
- gilded'ın yürekleri ağza getirmesi4
- sözlükteki iki yüzlülük4
- sözlükte sapık var mı6
- boşanma davaları3
- seven sevdiğine2
- ankete gelin beyler31
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek8
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma5
- saat2
- askerde telefon yakalatmak2
- suriye'ye sahip olmanın türkiye'ye faydası yoktur7
- bedelli yapmamayı tercih eden erkek2
- çalışmayan erkekle evlenilir mi10
- rus kızı vs kürt kızı2
sevgili gibi şehirdir. bunalırsınız kaçmak istersiniz bazen ama dünyanın öbür ucuna da gitseniz ankara burnunuzda tüter. dönüş yolunu deli gibi beklersiniz. onla da olmaz onsuz asla olmaz. ankara farklı bir aşktır. herkes göremez ankaranın güzelliğini. yaşanmışlıklar farklı kılar burayı. güzeldir be ankara, görmesini bilene.
bu gece sıkıntılı olan şehir.
şu an göğü gürleyen şehir. çok güzelsin böyle, hep kal böyle.
bu gece yağmur eşliğinde balkon sefası yapmamıza imkan sağlamış şehir...
makullüğün şehirleşmiş, başkent olmuş hali.
zordur, sevilebilmek için zaman ister.
zordur, sevilebilmek için zaman ister.
terkedilemeyen şehir. insan bir türlü gidemiyor bu şehirden.
yağmurdan sonra bildiğin bok gibi kokan şehir, yani bizim burası en azından.
kusura bakmayın sizin kadar romantik olamadım ama yeni bitti kanalizasyon çalışmaları bu kokular ordan heralde.
kusura bakmayın sizin kadar romantik olamadım ama yeni bitti kanalizasyon çalışmaları bu kokular ordan heralde.
2 ağustos 2012 perşembe günü en düşük sıcaklığı 18, en yüksek sıcaklığı 32 derece olacak şehir.
eylül-kasım arası dönemde, sarı-kızıl saçlı, gözleri yaşlı depresif bir hatuna bağlayan şehir.
sağını solunu kestiremezsin pek o sıralar. güneşi gösterip canlılığıyla içini ısıtırken, hemen ardından ardından göğü tepesine indirir adamın neye uğradığını şaşırırsın. kara kara bulutları tepesine toplayıp esip gürlerken gün boyu, bi bakarsın akşam gün batımında en tatlı halini alıvermiştir cadı. dengesizleşir, bazen güzelliğiyle büyüler, zaman zaman bunaltır, ama her zaman o eski bildik ve sevilen kokusunu, tadını yaşatır; mutlu eder insanı.
sağını solunu kestiremezsin pek o sıralar. güneşi gösterip canlılığıyla içini ısıtırken, hemen ardından ardından göğü tepesine indirir adamın neye uğradığını şaşırırsın. kara kara bulutları tepesine toplayıp esip gürlerken gün boyu, bi bakarsın akşam gün batımında en tatlı halini alıvermiştir cadı. dengesizleşir, bazen güzelliğiyle büyüler, zaman zaman bunaltır, ama her zaman o eski bildik ve sevilen kokusunu, tadını yaşatır; mutlu eder insanı.
1 ağustos 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 19, en yüksek sıcaklığı 32 derece olacak şehir.
türkiye'nin başyaylası. antalya'nın sıcağından ve neminden bunaldığım için yaylalamaya gideceğim şehir. yaylalayacağım ya la.
türkiye'nin kalbi ve beyni olan şehir. ankara sonradan kurulmasına rağmen oldukça hızlı yol katetmiş ve fark yaratmıştır. tarihi olmaması dezavantaj olmakla beraber yararları da olmuştur.
özledim.
not: türkiyenin başkenti. *
not: türkiyenin başkenti. *
31 temmuz 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 19, en yüksek sıcaklığı 31 derece olacak şehir.
bugün son bir haftadan biraz daha serin bir güne sahip olan büyükşehir.
doğduğum güne şahit olmasan; belki bu kadar sevmezdim seni ankara.
yıllarınızı almışsa bu şehir; hep kötülersiniz ama yine de vazgeçemezsiniz... başka yerlere gittiğinizde özlersiniz.
meteoroliye göre bugün yağışlı olacaktı ama ne yağmur var ne bir şey! allah tependen baksın meteoroloji!
Onun dışında hiçbir yerde yaşamadığım ve ATAMIN kabri olan şehir, ne güzel bir şehir.
şu an alev alev yanan, memur kentidir.
neden bu kadar sıcak ve neden bu kadar sıkıcı? yalnızlıktan insan ölür mü? ölmez belki ama yaşadığı da söylenemez.
Her zaman çok sevemediğim, sıkıcı bulduğum, ama yinede başka şehirde olunca çok fazla özlediğim, bu aralar sıcağıyla beni bunaltan şehrim.
sanırsam bize birşey demeye çalışıyor, yoksa bu sıcaklıkların başka açıklaması olamaz.
bazen yokluğunda kendini özlettirebilecek şehir.
özledim lan. geleyim zirve düzenleyeceğim hepinize. mercimek köftesi yapar çay bile dağıtırım valla.
özledim lan. geleyim zirve düzenleyeceğim hepinize. mercimek köftesi yapar çay bile dağıtırım valla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar