bugün
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel10
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor10
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili8
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri32
- kızlar bakar mısınız9
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- islamda namaz yoktur11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması14
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var4
- insan olmaya ceyrek kala16
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan2
- okan buruk12
- her ilde üniversite kurulması5
- hakaret etmek7
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek6
- geçmişe takılıp kalmak8
- motorin7
- boyumun 2 cm kısalması25
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak4
- cumartesi gecesi partilemeyen insan2
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak5
- chp'nin dünyayı güzelleştireceğine inanmak5
- türk pop müziğinin kurucusu2
- aykolik bey biraderin birader bey olması2
- geceye bir şarkı bırak3
- akp mhp apo ittifakı3
- anthropic'in yapay zeka yavaşlatma çağrısı2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- yaşar dinleyen erkek10
- lise okumadan üniversite mezunu olmak4
- ayni anda birden fazla kadinla kesismek3
- çok sıkıcısınız3
- ev yapımı cezerye5
- ibne c4
- kombinlerin efendisi6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- sözlükte kadın nüfusunun artması5
- portakallı revani6
- geceye bir şiir bırak4
- rastgele sayı üretimi3
- benkimki9
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- güzel olmak suç mu2
- kabul görme arzusu2
- 0 0 719
- gocu29
her ankaralı'nın hayatında bir kez olsun gitmesi ve yaşaması gereken gecedir.. illa kons yapmak ya da hovardalık yapmak zorunda değilsiniz, kendinizi müziğin kollarına bırakın *
tadına doyum olmayan gecelerdir. lakin dozajı kaçırıldığı için çok yuva yıkmışlığı vardır. bu yüzden bekarken gidilmesi tavsiye olunur. zaman zaman erotizmin de dozajının kaçtığı görülmüştür bu gecelerde.
(bkz: salla gavurun kızı mazot mu yakıyon) *
(bkz: kons yapmak ne la)
(bkz: salla gavurun kızı mazot mu yakıyon) *
(bkz: kons yapmak ne la)
kendi partisinin bir kurmayı tarafından "hırsız" olduğu deklare edilen bir adamı yıllardır yönetici olarak "seçen" davarların oluşturup doldurduğu pislik yuvalarında gerçekleşen geceler!
hayatımda bu kadar iğrendiğim başka bir şey varsa abd filmlerinde gösterilen striptiz bar sahneleridir. resmen tiksiniyorum.
askerlik yaptığım sırada çok samimi olmadığım ancak bir faydamın dokunduğu angara "bebesi" vardı. o zamanlar Ankara ya geldiğinde allah aşkına uğra diye söyler dururdu. 8 yıl sonra ankara ya yolum düştü gerçi daha öncede düşmüştü ama hep ötelemiş ve haber etmemiştim ankara ya geldiğimi. en son yine arayıp "nolur gel laaa" deyince "tamam önümüzdeki ay ankara da iş var geleceğim uğrarım" dedim. laf çıktı bir kere... her gün aradı "la bebe ne zaman geliyon la" diye. gittik tabi... güzel ağırladı ama bu pavyon denen poha götürmeseydi "eğlenecezz la" diye daha iyi olacaktı. hayatımda gördüğüm en iğrenç şeyleri pavyonda geçirdiğim 50 dk içerisinde gördüm. bu kadar iğrençliğin yaşandığı bir yerde hala birilerinin "din iman la" diye malı götürmesi ekstra tiksindirici geldi midem daha çok bulandı.
50 yaşındaki adamların daha 20 sine yeni girmiş ve oralara nasıl düştüğü meçhul olan kızların dibine düşüp önlerinde "angara" havası oynadığı, "namus-örf-anane" diyen ağır abi görünümlü gavatların dansöz gibi kıvırdığını bu angara gecelerinde gördüm. Bunların evlerindeki kadına uyguladığı şiddetin asıl sebebi oradaki kadınlardır aslında. kendi kadınlarının da oralara düşeceğinin bilinçaltında yarattığı korku. kendi "namus" larının "önemi"... önemli olması başkalarının değil. Hani biraz gülümsedi diye tokat yiyen az makyaj yaptı diye dayak yiyen kadınlar var ya işte onların o "ağır abi" kocaları kocaman birer sapık.
gecenize de yarattığınız kültüre de kafam girsin!
hayatımda bu kadar iğrendiğim başka bir şey varsa abd filmlerinde gösterilen striptiz bar sahneleridir. resmen tiksiniyorum.
askerlik yaptığım sırada çok samimi olmadığım ancak bir faydamın dokunduğu angara "bebesi" vardı. o zamanlar Ankara ya geldiğinde allah aşkına uğra diye söyler dururdu. 8 yıl sonra ankara ya yolum düştü gerçi daha öncede düşmüştü ama hep ötelemiş ve haber etmemiştim ankara ya geldiğimi. en son yine arayıp "nolur gel laaa" deyince "tamam önümüzdeki ay ankara da iş var geleceğim uğrarım" dedim. laf çıktı bir kere... her gün aradı "la bebe ne zaman geliyon la" diye. gittik tabi... güzel ağırladı ama bu pavyon denen poha götürmeseydi "eğlenecezz la" diye daha iyi olacaktı. hayatımda gördüğüm en iğrenç şeyleri pavyonda geçirdiğim 50 dk içerisinde gördüm. bu kadar iğrençliğin yaşandığı bir yerde hala birilerinin "din iman la" diye malı götürmesi ekstra tiksindirici geldi midem daha çok bulandı.
50 yaşındaki adamların daha 20 sine yeni girmiş ve oralara nasıl düştüğü meçhul olan kızların dibine düşüp önlerinde "angara" havası oynadığı, "namus-örf-anane" diyen ağır abi görünümlü gavatların dansöz gibi kıvırdığını bu angara gecelerinde gördüm. Bunların evlerindeki kadına uyguladığı şiddetin asıl sebebi oradaki kadınlardır aslında. kendi kadınlarının da oralara düşeceğinin bilinçaltında yarattığı korku. kendi "namus" larının "önemi"... önemli olması başkalarının değil. Hani biraz gülümsedi diye tokat yiyen az makyaj yaptı diye dayak yiyen kadınlar var ya işte onların o "ağır abi" kocaları kocaman birer sapık.
gecenize de yarattığınız kültüre de kafam girsin!
ankaraya bir daha gidersem gideceğim mekanlar.
şuna bakın; Ankara Pavyon Geceleri; https://www.youtube.com/watch?v=zsgmY6aAoqA
şuna bakın; Ankara Pavyon Geceleri; https://www.youtube.com/watch?v=zsgmY6aAoqA
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar