bugün
- sözlük kızlarının kombinleri19
- tai lung51
- seks benim için 3 planda diyen erkek3
- recep tayyip erdoğan22
- bu saate kadar uyuyan aymaz insan2
- ankete gelin beyler27
- ne kadar yaşlısın19
- sarapci koala40
- yaşlanma belirtileri2
- rolünü iyi oynadığı için tepki çeken oyuncular2
- anın görüntüsü18
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- dolly parton'ın ölümü3
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- sözlüğe küsmek4
- geceye bir tavsiye bırak2
- kızarmış ekmek10
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- sevmediğiniz yazarlar14
- kendine yabancılaşmak10
- avon ultra colour indulgence ruj3
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- doğu perinçek6
- gece2
- yalnızlık rahatlıktır15
- ben gökten inen ekmeğim5
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek2
- ben de reise oy vericem12
- terörsüz türkiye5
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir soru sor7
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali10
- velvet39
- stephen king ile birlikte içip sohbet etmek2
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- kutlu doğum haftası9
- laik teyzelerin fenotipi34
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
- izmir bok kokuyor deyince seri eksilenmek22
önce nah size fotoğraf deyip sonra eğer ıspıtlırsınız çırılçıplık sıyıncım hıpınızı dı vırcım demiş resmen. evet kendisiyle çelişiyor. hemde iki kanattan da. önce foto falan yok dedi şimdi foto yayınlayacağım diyor. birde fake olduğu ortaya çıkarsa foto koyacağını söyledi. madem öyle fake isen senin kıllı vücudunu ne yapalım? madem fake değilsin yayınla fotoğrafını ala şekilde ona göre erkeklerini de al yatağına geç.
yav he yav he. kıllıyım. kısa boylu, esmer, tam da tipik bir türk kızıyım. çirkinim. aman tanrım! görseniz kaçarsınız. hatta erkeğim. he he... öyleyim.
reklamın iyisi kötüsü olmaz gençler. ders çalışırken ara verip sözlüğe bakayım dedim tüm gündem şu yazarın zırvalamaları ile dolu. bırakın afkursun.
(bkz: #22822898) ''kedisini öldürmeyi seçmiş.'' beyin fukarası kardeşim, o kedinin sahibi mi lan o? sahiplik insana öyle bir hak mı veriyor, lan senin yasalardan haktan hukuktan haberin mi yok?
trollük yaparken akıllı ol bu sözlüğün trollü akıllı olup saklar sen çok yanlış gelmişsin.
trollük yaparken akıllı ol bu sözlüğün trollü akıllı olup saklar sen çok yanlış gelmişsin.
açıklıkla "ben bir insan öldürebilirim" beyanında bulunduğu halde, hala kendisine haktan hukuktan bahsedenlerin olduğu yazar.
beyin fukarası demeden önce yazdığı yazının tamamını okuyup sindirmek, havlamaya başlamadan önce de yazılanı algılamak gerekir. Ha tabi, idrak edebilecek beyine sahip olanlar ne dediğimi anlayacaktır. anlamayanlar için: so bebeğim, siz eksi oy verip, trollük yaptığımı iddia etmeye devam edin.
175 entry girdiğim şu sözlükte, yazdığım her şey trollük olarak addedildi zaten. kendinize pembe bir dünya çizdiniz, içinde oyun oynuyorsunuz. bir gün benim gibi biri bir nefeslik mesafeden gözlerinize bakar ve o zaman anlarsınız, trollük denen sadece kafanızca canlandırdığınız bir simülasyon olduğunu. iyi oyunlar...
beyin fukarası demeden önce yazdığı yazının tamamını okuyup sindirmek, havlamaya başlamadan önce de yazılanı algılamak gerekir. Ha tabi, idrak edebilecek beyine sahip olanlar ne dediğimi anlayacaktır. anlamayanlar için: so bebeğim, siz eksi oy verip, trollük yaptığımı iddia etmeye devam edin.
175 entry girdiğim şu sözlükte, yazdığım her şey trollük olarak addedildi zaten. kendinize pembe bir dünya çizdiniz, içinde oyun oynuyorsunuz. bir gün benim gibi biri bir nefeslik mesafeden gözlerinize bakar ve o zaman anlarsınız, trollük denen sadece kafanızca canlandırdığınız bir simülasyon olduğunu. iyi oyunlar...
Can aksoy'la arasında bir fark olmadığını iddia eden yazar. Başlık silinmiş bari buradan yazayım..
can aksoy şayet bir kediyi pisleme suçuyla öldürdüyse(fake olduğunu düşünüyorum) çizgiyi aşmış, öfkesini kontrol edememiş birisidir. kedinin pislemesi nasıl onu tahrik ettiyse can'ın kediyi öldürmesi de insanları o derece tahrik ediyor.
yalnız burada atlanmaması gereken ince bir çizgi var. can öfkeyle kediyi öldürüp vicdan azabı çekmiyor, aksine ölümünü yavaşlatıp hayvana işkence ediyor. yani burada tahrikten öte bir durum var. bu sebepten ötürü onu öldürmek isteyen insanlarla can bir tutulamaz..
can aksoy şayet bir kediyi pisleme suçuyla öldürdüyse(fake olduğunu düşünüyorum) çizgiyi aşmış, öfkesini kontrol edememiş birisidir. kedinin pislemesi nasıl onu tahrik ettiyse can'ın kediyi öldürmesi de insanları o derece tahrik ediyor.
yalnız burada atlanmaması gereken ince bir çizgi var. can öfkeyle kediyi öldürüp vicdan azabı çekmiyor, aksine ölümünü yavaşlatıp hayvana işkence ediyor. yani burada tahrikten öte bir durum var. bu sebepten ötürü onu öldürmek isteyen insanlarla can bir tutulamaz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar