bugün

yeni bir yedinci nesil, yeni bir nesildaş ve anladığım kadarıyla yeni bir meslektaş. hoplatınız efendim sözlüğü.
bir mühendis... ayrıca da yedinci nesil çiçeği burnunda yazar.
hoşgelmiş. koştursun efendim sözlükte.
yeni bir nesildaş, ayrıca hemşehrim.. * *
yedinci nesil bir yazar.otobüsle ilgili dumur bir olay yaşamıştır kendisi.entrylerisi okunur çayı içilir sohbeti edilir yazar.
sanki uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımı bulmuşum gibi hissettiren, iyi niyeti ve samimiyetine inandığım yazar.
gerçekten hoşbuldum.
kardeşim benim. senin nickine benzer nick aldığım için kızmadın umarım. bende mühendisim ne kızıyon lan.
uludağ sözlük'te geçirdiği süre boyunca beş yüz entry girmiş olmanın mutluluğunu yaşayan yazar.

anketlere yazmamak, troll başlıklarına yazmamak gibi tuhaf huyları vardır.

sözlükte tanıştığı çok kaliteli insanlara da buradan teşekkürü borç bilir.
(bkz: yaran diyaloglar/#12192004) harbiden yarmıştır.
yeni nesil ' en yakın arkadaşım ' . . .
kimi entrylerinde şahsımda tebessüm yaratan yedinci nesil yazar.
iyi bir insan, yakışıklı bir genç, yeşil gözlü, benden biraz daha az zeki, boyu benimle aynı, iphone sahibi, hem duygusal hem eğlenceli, 43 numara ayakkabı giyen, üsküdar sakini, romantik ve sersem, iyi bir pes oyuncusu, basketbol yeteneği olmayan, iyi bir dinleyici, iyi bir konuşmacı, bilinçli üniversite öğrencisi, geleceğin bilgisayar mühendisi...

gibi özellikleri bünyesinde barındıran şahıstır. ayrıca tahmin ettiğim üzere iyi oylanan entrylerimin çoğu bu şahıs tarafından gelmektedir.
kısacık bir sohbette dahi kendini sevdirmeyi başarabilen paylaşımcı, kocaman iyilik yapmayı seven insan, yazar. kendisine teşekkür eder entry'lerinin takipçisi olacağımı bilmesini isterim *
adam king.
yeni bir şey öğrenmeme sebep olan yazar. takdir-e şayan.
(#12519929) kahkaha attırmıştır.
(#12192004) yarma boyutunda çığır açmıştır.
4 yıllık arkadaşım olmasına rağmen doğum gününün bugün olduğunu yeni öğrendiğim yazardır, tahminimce o da benim doğum günümü bilmemektedir.

sağolasın sözlük...
galiba meslektaşıdır. hoşgelmiş.
kendisi çingen refik paşanın 7. nesilden torunudur. keşke refik paşa yaşasaydı da bu günleri görseydi...*
ntvmsnbc linkleriyle sıkıntı yaşayan, twitter'da insanları meraktan öldüren dost yazar.

bugün açıklama yaparak sıkıntının bittiğini söylemiştir. hayırlısı efendim...
efendiliği ve tadından yenmez futbolu ile farkını gösterdi, kardeşim.
22 ocak 2012 uludağ sözlük meydan sözlük derbisi nde topu ne zaman alsam rakip kaleye en yakın adamdı.güzel top oynayışının yanında efendi kişiliği sözlüğün artılarından.
(bkz: adamın hası)

ayrıca (bkz: adamın dibi)*
bir modern insanı.
bakınız dikkat modern insanı.
14 nisan biz sarhoş değiliz deprem oluyor zirvesinde tanışıp sohbet etme fırsatı bulduğum yazarlardan birisi. kendisine buradan bir "nice to meet you" ve bir dahaki zirvelerde görüşmek üzere demek istiyorum. *