bugün
- balık etli mi kuru götlü mü3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez5
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- türk müsün türkiyeli misin12
- bjk tv2
- alin3
- milli muharip uçağı kaan3
- nasıl birisiniz6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- ona bir şey söyle10
- beni özleyenler elime mum diksin15
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- hırvatistan12
- yunanistan29
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- anın görüntüsü16
- ispanya daki göçmen krizi8
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ölüm5
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- gecenin rap şarkısı3
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- yazarların ruh hali3
- favori coldplay şarkınız4
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- gecenin şarkısı3
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- gürcistan26
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması7
- dekolteye bakar mısınız15
Kim diyo bunlari.
en sevdigim kısmı su:
"we trust our best people.
we do not put on a less valor on them by doubting them."
yani diyor ki:
-en iyi adamlarımıza guveniriz.
onlara az deger verip onlardan suphe duymayız.
"we trust our best people.
we do not put on a less valor on them by doubting them."
yani diyor ki:
-en iyi adamlarımıza guveniriz.
onlara az deger verip onlardan suphe duymayız.
orta doğu da planlarını uygulamakta sıkıntı yaşadığını düşünüyoum. özellikle internet, sosyal medya ve haberdar olma konusunda bazı şeyleri ön görememiş olabilirler.
(bkz: rammtein) amerika.
Şirinceye gitmek bana zor geliyor. Adam Amerika'ya gezmeye gidiyor. Saygı duyuyorum böyle insanlara.
Siyonizmin hamisi olan ülke.
Maşallah bir senede üç kıta.
Tabii ipi göğüsleyen her zamanki gibi Amerikalı. Hollywood filmleri gerçeği yansıtıyor olabilir mi?
Tabii ipi göğüsleyen her zamanki gibi Amerikalı. Hollywood filmleri gerçeği yansıtıyor olabilir mi?
amerika senem de üç sevgilim oldu.
ilki tai shi. japon. benle sevişmek istedi. ben türk kızıyım, mümkün değil dedim. dudagıma konmuş ilk buse. galp.
ikincisi kale. isveçli. benle sevişmek istedi, mümkün değil dedim. bana gerçek olamayacak kadar güzelsin dedi. çok ufak çaplı bir yakınlasmamız oldu. kalp.
sonuncusu justin. amerikalı. bir sene boyunca peşimden ayrılmadı. o twilight edwartım benim.
evlenirken ilk dansımı gerçek olamayacak kadar güzel ve meleksin şarkısıyla yaptım kaleden. eşime oral seks yapmayı aşkla seviyordum justin dan. ve sık sık eşimle suşi yemeye giderdik tai shi den.
her temasımız iz bırakıyor.
o yüzden insanlarda nasıl bir hatıra olmak istediğinizi iyi seçin.
kırk küsur yasındayım. hayatımın en harika senesi amerikaydı.
ilki tai shi. japon. benle sevişmek istedi. ben türk kızıyım, mümkün değil dedim. dudagıma konmuş ilk buse. galp.
ikincisi kale. isveçli. benle sevişmek istedi, mümkün değil dedim. bana gerçek olamayacak kadar güzelsin dedi. çok ufak çaplı bir yakınlasmamız oldu. kalp.
sonuncusu justin. amerikalı. bir sene boyunca peşimden ayrılmadı. o twilight edwartım benim.
evlenirken ilk dansımı gerçek olamayacak kadar güzel ve meleksin şarkısıyla yaptım kaleden. eşime oral seks yapmayı aşkla seviyordum justin dan. ve sık sık eşimle suşi yemeye giderdik tai shi den.
her temasımız iz bırakıyor.
o yüzden insanlarda nasıl bir hatıra olmak istediğinizi iyi seçin.
kırk küsur yasındayım. hayatımın en harika senesi amerikaydı.
En iyi filmlerin yapıldığı ülke.
pandela'nın sözde yaşadığı yer (diyarbakır'da yaşıyor).
100 bin kişilik. insanlık vicdanı susmadı.
"filistin'e destek" mitingi yapılmış.
bu aralar çok gitmek istediğim yer,hayatımın bundan sonraki evresini bunu denemediğim için pişmanlık duyan bir yaşlı olarak ölmek istemiyorum.Umarım şans benimle olur.
Amerika bir kıtanın ismi. Alaska'dan Şili'ye kadar uzanan çok büyük toprak parçası.
500 yıllık geçmişi olan göçmenler ülkesidir. Savaşmaktan bıkmış bir grup avrupalının keşif öyküsüdür. Ülkenin dili, yapılan halk oylamasıyla %49 ispanyolcayı geride bırakarak %51 oy ile ingilizce olmuştur.
Ülkede, Özgürlük ve bireysellik kavramlarına dünyanın hiçbir yerinde olmadığı kadar önem verilir. Akla gelebilecek her türlü fikir ifade edilebilirken 18 yaşından sonra aile ile yaşama oranı oldukça düşüktür.
Ayrıca ülke uçları yaşamaktadır. Dünyanın en elit zenginleri de oradan çıkmakta her şehre çadırlarıyla yayılp yaşama mücadelesi veren homelessları da, şampiyon vücut geliştirmeciler de ordadır, sağlık sorunlarıyla boğuşan obez insanları da.
Ülke uzun yıllar ırkçılık sorunlarıyla da boğuşmaktadır. 50 yıl öncesine kadar siyahlar beyazlarla aynı otobüse binemiyor aynı havuza giremiyorken şu anda münferit olaylar da olsa ayrımcılık devam etmektedir.
Birçok kişinin hayali olan fırsatlar ülkesi, kimisi için umut kimisi için hüsran olmaktadır.
4 temmuz bağımsızlık günü kutlanırken bir farklıdır amerika. Maceranın da ötesidir.
Ülkede, Özgürlük ve bireysellik kavramlarına dünyanın hiçbir yerinde olmadığı kadar önem verilir. Akla gelebilecek her türlü fikir ifade edilebilirken 18 yaşından sonra aile ile yaşama oranı oldukça düşüktür.
Ayrıca ülke uçları yaşamaktadır. Dünyanın en elit zenginleri de oradan çıkmakta her şehre çadırlarıyla yayılp yaşama mücadelesi veren homelessları da, şampiyon vücut geliştirmeciler de ordadır, sağlık sorunlarıyla boğuşan obez insanları da.
Ülke uzun yıllar ırkçılık sorunlarıyla da boğuşmaktadır. 50 yıl öncesine kadar siyahlar beyazlarla aynı otobüse binemiyor aynı havuza giremiyorken şu anda münferit olaylar da olsa ayrımcılık devam etmektedir.
Birçok kişinin hayali olan fırsatlar ülkesi, kimisi için umut kimisi için hüsran olmaktadır.
4 temmuz bağımsızlık günü kutlanırken bir farklıdır amerika. Maceranın da ötesidir.
Nası bi yaşam nası bi mekan inanamemo.
nasip olur mu bir gün la'daki evimden elon musk'ın starlink internetine bağlanıp uludağ sözlük'e girmek?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar