bugün

O KADAR PARAYA BEN BiLE VERiRiRiM SEN KIZDAN BAHSEDiYOSUN...
ağaoğlu şirketler grubu patronudur. Hiç sevmem görgüsüzü.
bill gates'i daha seksi bulmaktadır ama ona ulaşamadığı için elindekiyle idare etmektedir.
(bkz: seksi napolyonum benim)
garajında ki "aga" plakalı, 30 milyon tl değeri olan arabacıkları da sevmiştir.
birçok nedenle ali ağaoğlu nu seksi bulmuş olabilir ama asıl nedeni kimse bilemez. çünkü orospuluk kadının içindedir.
üniversitede kariyer ve para için kodomanlarla yatan kızla aynı kişiliğe sahiptir.
tek hücreli canlılardan daha basit yapıya sahip kızdır.
yalnızca cebi kabarık olduğu için seksidir. hiçbir çöpçü seksi değildir mesela.
ünlülerin sayısı ünsüzlerden çok daha az olmasına rağmen ünlülerde seksi insan daha fazladır.
yalnızca paradır seksilik. bu gerçeği herkes bilir. kendini kandıracak kadar ahmakları çıkarırsan aradan.
yok artık arkadaş dedirttendir.ya da belki 50 yaşına merdiven dayamış masum kızdır.
beni seksi bulmasını istemediğim kızdır. acaba kızmıdır ki? kız değildir ya bu kadar zengin zamparanın içinde hemde onları seksi bulabiliyorsa değildir heralde. oladabilir belki de hiç yüzüne bakılacağı yoktur. offf ne oldu yine ya artı eksiye değdi şarteller attı. artınıza eksinize kuvvet hadi maşallah.
en iyi afrodizyak maddenin, para olduğu gerçeğini hatırlatmıştır.
doları, euroyu da seksi bulan kızdır.
olayın mal varlığı ve müliyet kavramları dışında incelenmesi gereken bir yanı da türkiyede güncel gelişmelere bağlı olarak veya bağlı olmadan ekranlara gelen insanların medyatiklik dediğimiz kıvama eriştikten sonra seksilik listelerine sokulma durumudur.zamanında ahmet mete ışıkara'nın da en seksi erkekler listesinde gösteriminden sonra şaşılmaması gereken,artık anlam verilmeyen o kadar hadise varken yorum yapmaya gerek olmayan olaydır.
paranın çekici olduğu durum. bir halis toprak olayı.
kendileri bir dolardaki george washington resmi ile sevişirken yakalanmıştır.
ali ağaoğlu'nu mu yoksa cüzdan ağaoğlu'nu mu seviyordur tartışılır.
ali ağaoğluna değil parasına aşıktır efendim.

edit:eksileyenlere soruyorum bu ali ağaoğlu bu kadar güzel kızlar bu tipiyle hak ediyor mu ?
gözleri çizgi filmlerdeki gibi dolar dolar bakan kızdır.
bir hikayenin bitiş sözü vardı tamda ali bey için söylenmiş sanki;

-biz de ororspularla para yiyoruz ama senin kadar güzel anlatamıyoruz.
paranın rengini seven kızdır.
para çok seksidir diyen kız... dünya kadar malın olucana fındık kadar amın olsun felsefesini iyi ele almış kızdır...kız olsam bi kere ali ağaoğluna veririm sonra canım kime isterse ona diyen kızdır... orospunun kalitelisidir...yada hiç biri biz seksiliğin ne olduğunu bilmiyoruz...
kaşardır. parayı bassam beni de seksi bulur, hatta brad pitt ile bile karşılaştırabilir.
aslında ali ağaoğlu' nun malvarlığını seksi bulan ve onunla sevişmek isteyen kızdır.
(bkz: yaptım olazak)
parayı beğenmiş diye eleştirenlerin hepsi fakirdir. senin de o kadar paran olsun o lafı dedirtmemek için git çirkinini sik o zaman.