bugün
- kıvırcık saç7
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci18
- deccal internetten çıkacak11
- bir bela geliyor10
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi2
- serhat kılıç19
- sağlıklı beslenmek2
- rennie4
- filenin sultanları7
- tung tung tung sahur2
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması5
- italyan mutfağı2
- namaz kıl rahatla yoga yap rahat batsın2
- ahmet hakan'ın kalkan topuk analizi2
- dur bakalım kimin elinde kalacak2
- en sevmediğin insan tipleri9
- ey insan4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- ikinci defa askere gitmek8
- yalnızlık edebiyatı13
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- kurusıkı3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- cop316
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- özbek kadınlar14
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- claudian clouds22
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- bir kızla dalga geçmek6
- sözlük whatsapp grupları13
- mavi göz7
- gizli hesap6
- sarapci koala45
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- enayimiknatisii32
- melissa vargas7
- yarın kpssye girecek yazarlar15
(bkz: alayinaisyan)
şahsıma hoşgeldin diyerek beni onurlandıran, yazarlardan. teşekkürler. kalıcı olmak dileğiyle.
kendisini ekonometri çalıştırdığım yazardır.
futbol bilgisinin sadece "fanatik" ve "fotomaç" gibi gazeteleri okumaktan ibaret olduğunu düşündüğüm yazar arkadaş.
tespit yapmaya çalışmış fakat olmamış. (#6801882)
şimdi söylediklerine şöyle bir bakacak olursak;
kalesi boş dediği fenerbahçe kalesini volkan demirel korumaktadır, kendisi türkiye'deki en iyi kaleci olmakla birlikte milli takımın da birinci kalecisidir.
fenerbahçe'nin çoğu branşta başarısız olduğunu iddia etmiş. ben şu sorunun cevabını beklemekteyim kendisinden;
fenerbahçe kaç branşta mücadele etmektedir ve kaç tanesinde en iyisidir? dikkat et bak buna "en iyisidir" diyorum.
bu soruya ben en iyi olmadıklarını söyleyerek cevap verecek olursam futbol(avrupa liginde grubundan lider çıktı, ligde averajla 2. sırada - türkiyedeki en iyi 3 takımdan birisi) ve erkek basketbol takımı(ilk 4ün çıkacağı euroleague grubunda 4. sırada bulunuyor, ligde ise averajla 3. sırada - türkiyedeki en iyi 2 takımdan birisi) diyebilirim. geri kalan tüm branşların %85-%90 ında en iyisidir, istersen araştırabilirsin.
futbol branşının kadrosunu boktan olarak nitelemekle birlikte, teknik direktörüne de başarısız sıfatını kullanabilmektedir. şimdi soruyorum kendisine;
yukarıda sıraladım futbol takımının ne durumda olduğunu, şimdi yukarıdaki verilere göre an itibariyle başarılı bu klüp. başarılı bir klübün hem kadrosu boktan hem teknik direktörü başarısız ise bu takım nasıl oluyor da averajla 2. sırada? bak peşin peşin söyleyeyim "hakemler, federasyon" falan diyeceksen onun hakkında da ayrıntılı bir yazı yazabilirim yani oralara hiç girme.
benim ulaşmak istediğim nokta, ey arkadaş bu kadar boktan kadro ve teknik direktörle bu takım bunları yapabiliyorsa, alt sırasında bulunan takımların kadroları ve teknik direktörleri hakkında ne diyeceksin?
önemsiz bir maçtı o yazı yazdığın maç arkadaşım. ne diye milleti kışkırtmaya çalışıyorsun ki? hayır ne yani bu komplo teorileri? ben şahsen 10 yılı aşkın süredir fenerbahçe'nin maçlarına giden bir insanım, sen bana nasıl koyun diyebiliyorsun ki? para benim zevk benim bundan sanane? bak ben maçlara gidiyorum ama sözlükte de yazmıyorum maçın başlığına ilgisizim yani öyle mi?
formasını çıkartarak objektif bir biçimde yazması gereken arkadaştır.
tespit yapmaya çalışmış fakat olmamış. (#6801882)
şimdi söylediklerine şöyle bir bakacak olursak;
kalesi boş dediği fenerbahçe kalesini volkan demirel korumaktadır, kendisi türkiye'deki en iyi kaleci olmakla birlikte milli takımın da birinci kalecisidir.
fenerbahçe'nin çoğu branşta başarısız olduğunu iddia etmiş. ben şu sorunun cevabını beklemekteyim kendisinden;
fenerbahçe kaç branşta mücadele etmektedir ve kaç tanesinde en iyisidir? dikkat et bak buna "en iyisidir" diyorum.
bu soruya ben en iyi olmadıklarını söyleyerek cevap verecek olursam futbol(avrupa liginde grubundan lider çıktı, ligde averajla 2. sırada - türkiyedeki en iyi 3 takımdan birisi) ve erkek basketbol takımı(ilk 4ün çıkacağı euroleague grubunda 4. sırada bulunuyor, ligde ise averajla 3. sırada - türkiyedeki en iyi 2 takımdan birisi) diyebilirim. geri kalan tüm branşların %85-%90 ında en iyisidir, istersen araştırabilirsin.
futbol branşının kadrosunu boktan olarak nitelemekle birlikte, teknik direktörüne de başarısız sıfatını kullanabilmektedir. şimdi soruyorum kendisine;
yukarıda sıraladım futbol takımının ne durumda olduğunu, şimdi yukarıdaki verilere göre an itibariyle başarılı bu klüp. başarılı bir klübün hem kadrosu boktan hem teknik direktörü başarısız ise bu takım nasıl oluyor da averajla 2. sırada? bak peşin peşin söyleyeyim "hakemler, federasyon" falan diyeceksen onun hakkında da ayrıntılı bir yazı yazabilirim yani oralara hiç girme.
benim ulaşmak istediğim nokta, ey arkadaş bu kadar boktan kadro ve teknik direktörle bu takım bunları yapabiliyorsa, alt sırasında bulunan takımların kadroları ve teknik direktörleri hakkında ne diyeceksin?
önemsiz bir maçtı o yazı yazdığın maç arkadaşım. ne diye milleti kışkırtmaya çalışıyorsun ki? hayır ne yani bu komplo teorileri? ben şahsen 10 yılı aşkın süredir fenerbahçe'nin maçlarına giden bir insanım, sen bana nasıl koyun diyebiliyorsun ki? para benim zevk benim bundan sanane? bak ben maçlara gidiyorum ama sözlükte de yazmıyorum maçın başlığına ilgisizim yani öyle mi?
formasını çıkartarak objektif bir biçimde yazması gereken arkadaştır.
filmi çok tuttuğu için devamı olan alayinaisyan2 yi çekmiştir. zirve olsada iki zırvalasaktır. * * aynı zamanda kardeşimdir.
herkese selam eden yazar.
1.si beğenilince 2.si çekilen yazardır.
6. nesil bir adet silik. *
2.si tutmayınca 3.sü çekilmeyecek olan yazarmış.
yeni projelerle sözlüğe gelecekmiş.
yeni projelerle sözlüğe gelecekmiş.
"uzun zaman oldu görüşmeyeli/ hasretle çay içip ekonometri çalışmayalı"
şahsımın başlığına esprili entry giren iyi kalpli yazardır. *
kokarcalar reveransla yol verir yeminlen...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar