bugün

alayinaisyan2

futbol bilgisinin sadece "fanatik" ve "fotomaç" gibi gazeteleri okumaktan ibaret olduğunu düşündüğüm yazar arkadaş.

tespit yapmaya çalışmış fakat olmamış. (#6801882)

şimdi söylediklerine şöyle bir bakacak olursak;

kalesi boş dediği fenerbahçe kalesini volkan demirel korumaktadır, kendisi türkiye'deki en iyi kaleci olmakla birlikte milli takımın da birinci kalecisidir.

fenerbahçe'nin çoğu branşta başarısız olduğunu iddia etmiş. ben şu sorunun cevabını beklemekteyim kendisinden;
fenerbahçe kaç branşta mücadele etmektedir ve kaç tanesinde en iyisidir? dikkat et bak buna "en iyisidir" diyorum.
bu soruya ben en iyi olmadıklarını söyleyerek cevap verecek olursam futbol(avrupa liginde grubundan lider çıktı, ligde averajla 2. sırada - türkiyedeki en iyi 3 takımdan birisi) ve erkek basketbol takımı(ilk 4ün çıkacağı euroleague grubunda 4. sırada bulunuyor, ligde ise averajla 3. sırada - türkiyedeki en iyi 2 takımdan birisi) diyebilirim. geri kalan tüm branşların %85-%90 ında en iyisidir, istersen araştırabilirsin.

futbol branşının kadrosunu boktan olarak nitelemekle birlikte, teknik direktörüne de başarısız sıfatını kullanabilmektedir. şimdi soruyorum kendisine;
yukarıda sıraladım futbol takımının ne durumda olduğunu, şimdi yukarıdaki verilere göre an itibariyle başarılı bu klüp. başarılı bir klübün hem kadrosu boktan hem teknik direktörü başarısız ise bu takım nasıl oluyor da averajla 2. sırada? bak peşin peşin söyleyeyim "hakemler, federasyon" falan diyeceksen onun hakkında da ayrıntılı bir yazı yazabilirim yani oralara hiç girme.
benim ulaşmak istediğim nokta, ey arkadaş bu kadar boktan kadro ve teknik direktörle bu takım bunları yapabiliyorsa, alt sırasında bulunan takımların kadroları ve teknik direktörleri hakkında ne diyeceksin?

önemsiz bir maçtı o yazı yazdığın maç arkadaşım. ne diye milleti kışkırtmaya çalışıyorsun ki? hayır ne yani bu komplo teorileri? ben şahsen 10 yılı aşkın süredir fenerbahçe'nin maçlarına giden bir insanım, sen bana nasıl koyun diyebiliyorsun ki? para benim zevk benim bundan sanane? bak ben maçlara gidiyorum ama sözlükte de yazmıyorum maçın başlığına ilgisizim yani öyle mi?

formasını çıkartarak objektif bir biçimde yazması gereken arkadaştır.