bugün
- japon hatunlar mı çinli hatunlar mı6
- nasıl birisiniz13
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen3
- dağa çıkacaklara tavsiyeler3
- dış görünüşün her şey olduğu gerçeği5
- erdoğan meloni aşkı3
- ctrlx nasıl bu kadar hızlı entry giriyor sorunsalı3
- tatar kızları3
- sevişirken dinlenecek şarkılar6
- defineci köy çomarı3
- çinli kadınla evlenmek3
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar6
- ayak fetişi2
- ekrem imamoğlu11
- ilkim sensin diyen kız3
- osmanlı tokadının asıl icat edilme amacı3
- en iyi dövüş sporları3
- yarın sözlükteki incelleri tokatlayacak olmak6
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir9
- farkındalığı yüksek olan bireylerin yalnızlaşması6
- her yerim pembe diyen kız3
- aselsan satılırsa8
- çinli kızlar2
- gocu8
- 9 temmuz 20263
- milletinin lideri erdogan2
- 2028 adayimiz sayin erdogandir2
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- akp bitince ne olacak23
- turkiye'nin mukemmel bir ulke olmasi3
- kiz arkadasin zort diye ossurmasi2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- slut shaming yapan erkek2
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler5
- dondurma yerken sübliminal mesaj veren kız2
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- canım tatlı çekti diyen erkek2
- gocu haric gammazlar bes para etmez2
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- fusya semsiyeli yabanci17
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- ubıhlar2
- akpli değilim ama3
- azeri3
- iki kadını aynı anda idare eden adama ne denir3
- almancı yazarlar2
- herzevekil6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- napolyonun moskova seferi3
- erecto biraderin muşlettin bey olması2
ekşi'de gün itibariyle uludağ sözlük hakkında girilen son entry.
çok komik bir laftır aslında.
hiç olmayacak bir durumun aniden olmasında ağızdan anlık çıkan söz.
+abi şurdan bi kamyon gelse
-harbi lan ezer bizi ahaahah
+abi geliyo
-al işte, açtın şom ağzını
+abi şurdan bi kamyon gelse
-harbi lan ezer bizi ahaahah
+abi geliyo
-al işte, açtın şom ağzını
(bkz: ismail abi)
(bkz: pop)
(bkz: olaylar olaylar)
karşındaki kişiden beklediğin şey gerçekleştikten sonra kullanılabilen sözdür.
-abi yine sevdiğimi söyleyemedim ona.
+al işte.
-abi yine sevdiğimi söyleyemedim ona.
+al işte.
2012 senesinde mynet sebastiyan'da yayınlanan bir internet dizisidir. artık çekilmiyormuş öğrendiğim kadarıyla. bana göre türkiye'de çekilen en iyi internet dizisidir. oyunculukları ve baymayan senaryosunu baz alarak söylüyorum.
edit: ilk başta bir sinemacı olarak internet dizilerine karşı bir önyargıyla izledim ama gerçekten başarılı buldum arkadaşları.
edit: ilk başta bir sinemacı olarak internet dizilerine karşı bir önyargıyla izledim ama gerçekten başarılı buldum arkadaşları.
mynet sebastiyan'ın yanında ayrıca youtube'da da "al işte!" isimli resmi sayfalarından izleyebileceğiniz, 12 ya da 13 bölümlük(tam hatırlamıyorum) bir internet dizisidir.
görsel
şaka maka ilk türk mockumentary'sidir.
onur adıgüzel senaryosunu yazmıştır ayrıca oynamıştır ve ayrıca yönetmenliğini yapmıştır. kendisiyle yaptığım kısa görüşme sonucunda talihsizlikler dolayısıyla finali çekemediklerini söyledi. ancak kendisi çok sıcakkanlı ve cana yakın birisi. sempatikte bir suratı var diziyi izlerken görürsünüz zaten.
dizi de bir çok rap müzik ile uğraşan kişileri konuk oyuncu olarak oynatmışlar. zaten dizinin konusu "lise yıllarında popüler olan bir rock grubuna sahip ergenin, üniversitede girdiği zor durumlar karşısında derdini sokak müziğine adaması" diyebiliriz. bu konuk oyunculardan bir kaçı şöyle;
kamufle, beta, xir gökdeniz vs. hatta 3-5 bölüm oynayan bir konuk oyuncu vardı ki tam olarak adını hatırlamıyorum ama muhteşem yüzyıl'da öncelikli bir role sahipti.
izlenebilir bir internet dizisi ya. eğlendirir yani boş zamanlarda tak açıp izlenebilir. zaten 15-20 dakika bir şey bölüm başı. 12 bölüm var hesap edin.
şimdi ise mekan artı bünyesinde bi 3 lünün çekimlerini sürdürmektedirler. uzun süredir çalışıyorlar. ve teaserlarından daha profesyonel bir şey yapacaklar gibi gözüküyor. eğlendireceğinden şüphe yok. bekleyip göreceğiz efendim.
bu da teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=X231DbNRtR0
görsel
şaka maka ilk türk mockumentary'sidir.
onur adıgüzel senaryosunu yazmıştır ayrıca oynamıştır ve ayrıca yönetmenliğini yapmıştır. kendisiyle yaptığım kısa görüşme sonucunda talihsizlikler dolayısıyla finali çekemediklerini söyledi. ancak kendisi çok sıcakkanlı ve cana yakın birisi. sempatikte bir suratı var diziyi izlerken görürsünüz zaten.
dizi de bir çok rap müzik ile uğraşan kişileri konuk oyuncu olarak oynatmışlar. zaten dizinin konusu "lise yıllarında popüler olan bir rock grubuna sahip ergenin, üniversitede girdiği zor durumlar karşısında derdini sokak müziğine adaması" diyebiliriz. bu konuk oyunculardan bir kaçı şöyle;
kamufle, beta, xir gökdeniz vs. hatta 3-5 bölüm oynayan bir konuk oyuncu vardı ki tam olarak adını hatırlamıyorum ama muhteşem yüzyıl'da öncelikli bir role sahipti.
izlenebilir bir internet dizisi ya. eğlendirir yani boş zamanlarda tak açıp izlenebilir. zaten 15-20 dakika bir şey bölüm başı. 12 bölüm var hesap edin.
şimdi ise mekan artı bünyesinde bi 3 lünün çekimlerini sürdürmektedirler. uzun süredir çalışıyorlar. ve teaserlarından daha profesyonel bir şey yapacaklar gibi gözüküyor. eğlendireceğinden şüphe yok. bekleyip göreceğiz efendim.
bu da teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=X231DbNRtR0
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar