bugün

/29
arap kürt partisi.
(#24910520)
tek parti düzenini yeniden kuran parti. sen hem 1923-1950 arasına etmedik laf bırakma ardından kendi tek parti sistemini kur.
yaptığı izah edilemez şeylere rağmen ciddi miktarda oya sahip olan sözde adalet ve kalkınma partisi. bonzai nin anadolunun en ücra köşelerine kadar nasıl yayıldığı sorusuna da cevap olabilir bir anlamda.
o kadar diğerleri denenlere karşı tahammülsüzler ki tahammül etmeyi sayelerinde öğrendik.
mevcut iktidar partisi, yanlışları ve doğrularıyla koca koca yılları geride bırakmayı başardılar.
parti kurucusunun bile yolsuzluk var diyip partiden ayrıldığı kahpe bi partidir.
abi adamlar körfez yapıyo bak bilmem kaç milyon harcanıyomuş 6dakkaya geçilicekmiş helal olsun vallah diyen arkadaşla papaz olmamı sağlayan parti.ben de şöyle buyurmuştum : "kendi verginle yapılan körfezi litresi 5tl olan benzinle geçerek ibretlik bir tasarruf sağlarsın böyle devam"
görsel

olmayan bbp il başkanını çıkarmışlar tayyip elini tutmus romantik anlar yaşanmış * resim yamuk oldu ben düz çektim.
https://fbcdn-sphotos-h-a...2abe096fffcf0421241a0feb5
Sandığa tıpış tıpış gidenler değil, adam gibi gidenlerdir ..
Açılımı adaleti s... partidir.
aşırı kılcı parti... aşırı kılcılık yapıyor.

(bkz: çare veet)
(bkz: aşırma ve kayırma partisi)
anaları kahreden parti.
öğrendik ki ailece kalkınma partisiymiş.
kimine göre bir parti ismi kimine göre içinde küfür barındıran bir kısaltma.
alternatif açılımı: (bkz: ak koyunlu partisi)
"ağzına kadar paradolu" partisi. Kan emdikçe şişen sıtma sivrisinekleri gibi bunlar amk.
bıktıran bir sıfat bıktıran üç half bok gibi bir etki.
a..nıza koyan parti.
A,'sını adaletten K'sını kalkınmadan alındığı bilinir 17 aralıktan sonra A'sını Ayakkabıdan K'sını KUTUDAN almış bir parti olarak gündeme oturmuştur sonuç olarak ayakkabı kutusu partisidir.
(bkz: ayakkabı kutusundaki para).
ayakkabı kutusu partisi.
adalet ve kalkınma partisi.
© copyright 2005 - 2026