bugün

tamam cehapeli yazar.
babaları belli olduğu için uygun düşmeyecek önerme. "karaktersiz ak" bi nebze olabilir.
Kara piçten iyidir.
benim ödediğim vergilerle finanse edilen ve yaklaşık 4000-5000 tl civarında maaş alan, sosyal medyada (daha çok twitter'da) önüne gelene hakaret, küfür, iftira atan; insanlıktan, islam'dan zerre kadar nasibi olmayan; Allahsız, şerefsiz, soysuz olan ve bu iktidar defolup gittiğinde evlerinden tek tek toplanıp yargı önünde hesap verecek olan "ak trollere" verdiğimiz isimdir.

haram zıkkım olsun o aldığınız paralar. çoluk çocuğunuzdan çıksın fazlasıyla. sizler cehenneme odun olacak taifenin elemanlarısınız. Allah'ın laneti üzerinize olsun.

dipnot: yukarıda Allahsız dedimse ateist olduklarını söylemiyorum veya ateistlere hakaret etmiyorum. Allahsız olmak, ateist olmak demek değildir.

nice ateistler vardır ki, belki Allah'a inanmaz. ama inançlara, insanlara hakaret/iftira etmez.

nice kendine müslüman diyen ve güya Allah'a inanlar vardır ki, inançları sadece dildedir. gizli münafık olan bu kişiler Allahsızdır işte. ak troller gibi.
kendisine hakaret edilmesine içerleyen ve hakaret etmeye devam eden onursuz, cahil, karaktersiz, vatansız kişi ya da kişilerdir.

daha ötesi yoktur.

bunların bir de müşrik versiyonları vardır. uzak durulmalıdır.
(bkz: inderex)

Saf süzme doğadan müşrik.
© copyright 2005 - 2026