bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- sarapci koala73
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- salih mirzabeyoğlu5
- rafael leao31
- ben geldim naneler8
- sözlük yazarlarının nahları9
- radyo mavi2
- menzil cemaati ne üretiyor7
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- arkadaşlar hesabı silicem14
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- para harcamayı sever misiniz6
- tai lung36
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- günün sözü24
- bir şey soracağım5
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- fenerbahçe23
- hayatı dar eden aile4
- melih gökçek6
- futbol9
- birader bay beyler3
- tüm varoluş sancılarının sonunun islam'a çıkması2
- velvet23
- galatasaray8
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- kıza aşık oldum ne yapacağım3
- ahlakçılık3
- s'i l v'e r m'i s t4
- gece gece incir yemek3
- türkiye18
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- victor osimhen3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- uyumayın konuşalım3
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- kapadokya27
- deccal7
- mauro icardi5
- osuruk kokusu3
dört tane eşek gibi motora sahip olmasına rağmen pistten kendini zar zor koparabilecek kadar ağır bir makina.
uzun menzilde kullanılan bir airbus uçağı.thy'de de bulunmaktadır.
a340-600 modeli.747-8 sevise çıkınca en uzun uçak ünvanını kaybedecek uçak.
4 motorlu, 1993-2011 yılları arasında 377 adet üretilmiş geniş gövdeli yolcu uçağı. 238 ila 276 milyon dolar arasında fiyatı vardır. zengin hava yolu şirketlerinin uçurduğu uçaklardandır. sicili pek fazla temiz değildir, birkaç ciddi kazaya konu olmuşluğu vardır.
http://upload.wikimedia.o...ic.a340-600.b-hqb.arp.jpg
http://cdn-www.airliners..../photos/5/3/4/1419435.jpg
http://upload.wikimedia.o...ic.a340-600.b-hqb.arp.jpg
http://cdn-www.airliners..../photos/5/3/4/1419435.jpg
üretimi durdurulmuş geniş gövde, uzun menzil teyyare.
gelmiş geçmiş en güvenli uçaktır. bugüne kadar hiç ölümcül bir kazaya karışmamıştır.
sicili en temiz uçaklardandır. Boeing triple 7 ' la birlikte gökyüzünün hakimi uçaklardan birisidir.
Hayatımda aynı güzergahda gidiş-dönüş olmak üzere iki kere uçağa bindim. Bu uçuşlar 5-6 saat civarındaydı. ikisinde de bunlara bindim. Muhtemelen en ünlüsü olan deli mike'a bile binmiş olabilirim. Bilmiyorum. Aradan 3-4 yıl geçti. Bu Uçaklarla ilgili ilk dikkatimi çeken şey motorlarıydı. Alandaki tüm uçaklar 2 motorlu iken bunlar 4 motorlu idi. Cahilliğime verin ama bu bana güven veriyordu. Diyordum ki lan ikisi arızalansa iki tane daha var. Yeri gelmişken bilen biri beni bu konuda aydınlatsa sevinirim. 4 motorlu uçaklarla 2 motorlu uçakların farkları (avantaj, dezavantaj) neler? Ben yakıt tüketimi dışında dört motorlu bu uçağın bir kötülüğünü bulamadım internette.
Bu arada Yaptığım yolculuklarda tırmanışta belirtilen yavaşlık, bazıbazı ve sert dönüşlerde o koca kanatların kuş kanadı gibi bir aşağı bir yukarı yapması dışında insanı heyecana sevk eden pek bir şey olmadı. Birde ilk bindiğimde kuyruğun olduğu yere yakın olduğumdan mı bilmiyorum baya titreme hissettim ama ikinci uçuş gayet konforluydu. Neyse hayatımdaki ilk ve şu ana kadar tek uçuşumu bu uçakla yaptığım için mutluyum. Pek şanslı biri olmadığımı düşünen ben bu konuda şanslıymışım. *
Bu arada Yaptığım yolculuklarda tırmanışta belirtilen yavaşlık, bazıbazı ve sert dönüşlerde o koca kanatların kuş kanadı gibi bir aşağı bir yukarı yapması dışında insanı heyecana sevk eden pek bir şey olmadı. Birde ilk bindiğimde kuyruğun olduğu yere yakın olduğumdan mı bilmiyorum baya titreme hissettim ama ikinci uçuş gayet konforluydu. Neyse hayatımdaki ilk ve şu ana kadar tek uçuşumu bu uçakla yaptığım için mutluyum. Pek şanslı biri olmadığımı düşünen ben bu konuda şanslıymışım. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar