bugün
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar4
- mustafa kemal atatürk7
- çok güzel ama manyak kadın5
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek5
- hırt3
- kemalist dünya23
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet14
- true'nun çaylak olması17
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir3
- üniversitelerin gereksiz olması14
- kadir inanır17
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı2
- aşk4
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım2
- türk soyu ve arap soyu birdir9
- şevval şahin2
- antalyada üşümek3
- velvet28
- hapşırmak2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler3
- ispanya'nın uruguay'ı elemesi2
- israil6
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- aile evinde yaşamak13
- fatsalı kadir'in yeşilçam'a uzanan hikayesi2
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- 2026 dünya kupası27
- sedat pekmez21
- yazarların iyi olduğu konular9
- ona bir şey söyle9
- sözlüğü bırakmak istemek8
- evagreen2
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- futbol21
- yeni bir kitaba başlama sorunu3
- galatasaray lobisi11
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- seri gizli artı oy veren melek7
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- anın görüntüsü17
- birader yazar olmak12
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- hızlı para kazanmanın yolları14
- a milli futbol takımı'nın dünya kupası ndan dönüşü2
mid lane'i kolayca domine edebilen, ultisi bakımından kullanımı biraz zor fakat çok güçlü ve seksi league of legends herosu.
league of legends'ın en uyuz herolarından. özellikle benim gibi maini kennen olanlar için en gıcık diyebiliriz. istediğiniz kadar stunlayın, elbet kaçacaktır.
league of legends adlı oyunun sağlam ve karizma herolarındandır. dengeli bir herodur ne up ne de op. kullanımı biraz zor ama bir o kadar da eğlencelidir bu heronun, ranklarda çok görülür.
mid lane i kolaylıkla domine edecek skillere sahip herodur. turnuvalarda sıkça tercih edilir.
Şu sıralar kendisiyle orta koridorda yardırdığım şampiyondur, gayet de eğlencelidir.
Kaltak tilki. * westte oynuyorsanız sırf inlemeleriyle oyunu baştan gg yapabilir.
Trde oynanamayan şampiyon.
oyundaki en zevkli mid herosu bence. support olarak da gider eğer ki doğru şekilde kullanılırsa.
o kadar hero oynadım da senden vazgeçemedim dediğim tek herodur.ad oynama isteğimin gelmemesinin yegane sebebidir.dfg kalktıktan sonra biraz darbe yedi ama q'suna yapılan buff kurtardı.öpücüklü günler dileriz efenim.
e si yüzünden sövdüğüm karakterdir.
mid oynamayı bilen bilmeyen herkesin kolayca mid oynamasını sağlayabilen hero. gerçekten bir zorluğu yok. yüz yıllık sapırt halimle ben bile oynuyorum bazen.
keyifle mid kastıran hero. tatlı tatlı oynuyoruz efenim.
oynaması kolay, uzmanlaşması zor şampiyon.
charmı(e) ve ultisi(r) metaya tutunmasını sağlıyor. koridoru ittirip, baskına koşmasını seviyorum. karşısında ittirdiği koridoru rahatlıkla temizleyen bi rakip varsa biraz zor zamanlar yaşıyor.
bir diana değil be oğlum.
charmı(e) ve ultisi(r) metaya tutunmasını sağlıyor. koridoru ittirip, baskına koşmasını seviyorum. karşısında ittirdiği koridoru rahatlıkla temizleyen bi rakip varsa biraz zor zamanlar yaşıyor.
bir diana değil be oğlum.
ciddi anlamda güzel bir mid oyuncusunun elinde çıldırtabilir, ansız flash+charm ile bir anda nolduğunu anlamadan 20 canla kaçıcak turret aratıyor.
Velhasıl kelam, çok güzel hero, fakat sağlam bir yasuo ve ya lb karşısında helvası yenir, dikkat edin.
Velhasıl kelam, çok güzel hero, fakat sağlam bir yasuo ve ya lb karşısında helvası yenir, dikkat edin.
iyi bir mid herosu.
(bkz: benim sadık yârim ahridir)
Yasuo, akali,le blanch gibi assasin herolar karşısında zayıf kalsa da ilerleyen safhalarda rakipleri tekleyerek oyunu domine edebilen herodur.
League of legends şampiyonudur. Ionia'nın ormanlarındaki bir "ayakashima" (tilki insan)dır.
Doğaüstü güçleri olan bir tilki iken bir insana dönüşen ahri'nin ruh hali genelde ayartmaktır, oynamaktır. Pek iyimser bir şampiyon sayılmaz. (Zaten ayakashima denen japon tarihindeki yaratıklar insanların aşkından, temasından ve cinsel ilişkisinden besleniyor.)
Kendisi orta koridor metasındadır ve ap oynanır.
q - menzilli hasar
W - saldırıya bağlı ek hasar
e - kontrol
R - mobil
"Thresh" gibi şampiyonlarla yan yana iyi play olur.
Not : Bu champ benim hayalimdeki kız
Doğaüstü güçleri olan bir tilki iken bir insana dönüşen ahri'nin ruh hali genelde ayartmaktır, oynamaktır. Pek iyimser bir şampiyon sayılmaz. (Zaten ayakashima denen japon tarihindeki yaratıklar insanların aşkından, temasından ve cinsel ilişkisinden besleniyor.)
Kendisi orta koridor metasındadır ve ap oynanır.
q - menzilli hasar
W - saldırıya bağlı ek hasar
e - kontrol
R - mobil
"Thresh" gibi şampiyonlarla yan yana iyi play olur.
Not : Bu champ benim hayalimdeki kız
içten içe gerçek olsada götürsem dediğim champ dır oyanmada yanında yat sözü tamda iyi gidebilme durumundadır.
Rakibi ayarttığında çaresizliğin ne demek olduğunu gösteren mid lane lol şampiyonu.
yıldız muhafızı kostümü harika olan lol mid herosu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar