bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
adam gibi adamdır,ayı volkana bu gece ayarın kralını cekti beyaz tvde.
volkancık , emrecik hitaplarıyla gece gece beni kopartan yorumcu.
atarlı tavrına hasta olunan adam. kameraya dönüp atar gider yapıyor amk.
Volkan hakkında doğru konuşması hala o bikiniyi giymediği gerçeğini değiştirmiyor.
aziz yildirima yilin ayarini vermistir.
Dün akşam volkan demirel e gelişinee çakmistir. .
volkan'ın milli maçı bırakıp gitmesi hakkındaki yorumlarına katıldığım eski hakem, yorumcu. dediğin gibi hocam, ertem de sinan da sıvacı.
Volkan'a yaptığı hareket için vol-kancık demiştir.
(bkz: kancık)
(bkz: kancık)
ahmet çakar ilgi budalasıdır. telegol'den ayrılma nedeni bile erman toroğlu'nun gelişidir. evet galatasaray hakkında hakan hanoğlu adlı doğuş koç aziz beslemesi bir avukatın verdikleriyle konuşur lakin kimse aziz yıldırım'ın kanunlarda açık açık yasak olmasına rağmen başkanı olduğu derneğe 30 adet villa satmasını konuşmaz. ya da 2011 martında genel kurulda nasıl sermaye arttırımı yaptığını lakin borsada bir çağrı yapılmadığını da açıklamazlar. sözleşmesinde 3 milyon avro'ya serbest kalır maddesi olan lugano'ya 10 milyon avro bonservis yazılır. tek sorum var fenerbahçe'nin (dernek-şirket) gerçek borcunu bilen birileri var mı?
seneler önce fox tv de sunduğu bir yarışmada söylediği ben bilmem büyük şef bilirsözüyle hatırladığım adam.
"fatih terim vesaiti kırılmadıkça, türk futbolunda sevgili kardeşim olmasına rağmen yıldırım demirören paradoksu aşılmadıkça, uefa ve cas kararlarına göre şike yaptığı sabit olmuş aziz yıldırım hala görevine devam ettikçe, ve sizin gibi testi kırıldıktan sonra yol göstermeye kalkan yorumcular revaçta oldukça türk futbolu cebelitarık'tan da kötü olur." sözleriyle gerçekleri dile getiren cesur yürek.
çizim yeteneği de bir o kadar dikkat çekici: görsel
çizim yeteneği de bir o kadar dikkat çekici: görsel
Karikatürist olması gerekirken hakem olmuş insan.
önceden yorumlarını begendiğim son zamanlarda ise sesine dayanamadıgım ekran hayvanıdır.
Sinan engin'den sonra Ertem Şener'in de robot resmini cizmistir. Uykusuz dergisi hemen aramış kendilerine demiş ki:
(bkz: ahmet bey ne yapıyorsunuz)
görsel
(bkz: ahmet bey ne yapıyorsunuz)
görsel
çok zeki bi doktor ve bu adamı alt edemezsin mk, programda 300 kişi var bi tanesi başa çıkamıyor.
ama soyadı güzel, benim soyadımla aynı.
ama soyadı güzel, benim soyadımla aynı.
Valla Çakar.
Felsefesi için (bkz: daha ağırının söyleyeyim mi!)
matrak herif. sinan, ertem, tff ve tüm yandaşların yüzüne yüzüne geçiriyor lafları.
bence mehdi olan adam.
(bkz: Sıfacı)
aslında eleştirel, atarlı konuşmalarını yaparken, farkında olmadan kendi kendisiyle çelişen adam. şöyle ki; daha bir ay öncesine kadar "eski türkiye yok artık, yeni türkiye bu her şey farklı" diye babalanırken ülkenin son yönetim tarzını ve havasını övee öve bitiremezken; buna karşın her daim eleştirdiği tff, terim, sinan engin, ertem şener, siyasi iktidarın tff 'yi şekillendirmiş olması, futbola siyasetin ve kayırmacılığın had safhada bulaşmış olması aslında tam bir yeni türkiye yavşaklığıdır. tüm bu olanlar ve köşe tutuşlar çakar'ın bağıra bağıra eleştirdiği bu adaletten çok uzak, içi boş, ruhsuz, gücü olanın her şeyi dayattığı, milli hislerin yok edildiği yeni türkiye fiyaskosudur.
iki de bir sigara molası veren eski hakem. Ulan ne adamsın yahu swh
bu adamı pek sevmem ama zekeriya alp denen türk düşmanı adama iyi giydirmiştir bu akşam.
güncel Önemli Başlıklar