bugün

kodumu otutacakmış gibi duran bir fiziki olmasında rağmen nazik, kibar ve sevecen bir adam.
yine kodumu oturtur o ayrı bir husus.
heavy metalin en tırt nokataları konusunda yüksek lisans yapmış insansı dev varlık okusanı yazar.
geldiği zaman en boy hatta ifade açısından bu abi acaba kaç yaşında diye düşündüren, ulan iyice yaşlanmışız diye hissettiren heavy metal gibi hiç sevmediğim bir müziği yalayıp yutmuş yazar..
gecenin bir vakti beraber sigara tüttürdüğümüz, beni yatıştıran, güzelce sohbet ve geyik yapan ayrıca çok güzel bira içen arkadaş. yaptığı hareketler ile sonsuz saygımı, minnetimi ve dualarımı kazanmıştır.
eğer onunla beraberseniz ya uyursunuz..ya yemek yersiniz..yada geyiğin dibine dibine vurursunuz...
marmara hukuk mezunu olmasına ramak kalmış yazar bünye.
sohbetine ve samimiyetine teşekkür edip kahve falı için ayrıyaten öpücüklerimi gönderiyorum efendim.
(bkz: ulusözlüğün ulu falcısı)
falıma bakan yazar. bakalım 20 gün içinde dediğin olucak mı? dediğim ve yanında kendimi komplekste hissettiğim yazardır. * *
seklen biraz masum turker'e benzeyen yazar.
muazzam tespitleri olan, insanın yüzüne baktığında ne demek istediğini anlayan yazar..
GüneşdoğuyorGüneşbatıyorGündönüyorSabaholuyorBenuyuyorumBenuyanıyorumAkşamoluyorBengüneştenkaçıyorum..*
aerosmith ve led zeppelin hayranı olduğunu düşündüğüm yazar. müzikten anlıyor galiba...*
bonus kafasıyla ve aç kalmasında yemeklerimizi yemesiyle altunizade yurdunun 6668 tayfasının koca oğlanıdır....
müzik içerikli entryleriyle sözlüğün müzik konusundaki bilgi açığını kapatacak gibi gözüken yazar. sözlüğe verdiği emek takdir edilesidir. * * *
tiyatro ve edebiyata gönül vermiş, sanatın her dalıyla ilgilenen, müzik zevkini ayrıca takdir ettiğim hukuk öğrenimi gören yazar kişisidir.* * *

(bkz: iyi insan)
3. nesil yeni yazar arkadaşımız. ne yazık ki kendisini tanıma gafletinde bulunmuşumdur.* 24 saat içme potansiyeline sahip, yemek yemede sınır tanımayan bir bünyeye sahiptir. 6668 tarikatının bonus kafalı zebanisidir...**
© copyright 2005 - 2026