bugün
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi5
- nihoş4
- diamond bosphoruss denen yazar18
- deli1i3
- deliliğin tedavisi10
- barış alper yılmaz4
- güzel kızların isimleri5
- aktroller5
- montellanın santrafor oynatmama sebebi2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- evlenmeyi başaramamış kadın13
- buddy dude22
- arkadaşını çalmak2
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- tunus4
- antalyada öğretmen cinayeti2
- suca suruklenen cocuk5
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- türkiye a milli futbol takımı4
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- ona bir şey söyle15
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- gocu29
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı2
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- şenol güneş2
- milli maçı izlemeyen erkek22
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- 2026 dünya kupası5
- kızları etkileme taktikleri4
- deyyus u ekber5
- avustralya10
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- türkiye13
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- bardağı taşıran son damla7
- chp'nin hali ne olacak58
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- en son ne aldınız2
- kadınlar neyden hoşlanır10
- sueda uluca5
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- uğurcan çakır2
etnik unsurlatıyla, kebabıyla, şalgamıyla, şalgamın yanındaki acı sosuyla, bici bicisiyle, şırdanıyla, pamuğuyla, çukurovası ile bana memleket olmuş güzide şehir. sanıldığının aksine ülkücü yuvası değildir. yerel seçimlerde öyle gözükse de giden gören yaşayan bilir.
türkiye'nin en biçimsiz yiyeceği olan şırdan'ı mutfağında barındıran bir ilimizdir. ayrıca adana kebap ve bici bici gibi bir çok lezzeti içerir. mutfağıyla ünlüdür.
Şu anda muhteşem bir yağmur yağan şehir.
Yağmur var,soğuk yok.Pencere açık t-shirtle oturabiliyorsunuz hava tertemiz.
ama ne yazık ki bunu paylaşabileceğiniz kimse yok.
O değil de bu havada dışarıdan yemek sipariş ettirmek de küfür gibi gelir servis elemanına.
Yağmur var,soğuk yok.Pencere açık t-shirtle oturabiliyorsunuz hava tertemiz.
ama ne yazık ki bunu paylaşabileceğiniz kimse yok.
O değil de bu havada dışarıdan yemek sipariş ettirmek de küfür gibi gelir servis elemanına.
Gezmeyi bildiğiniz zaman oldukça güzel mekanları vardır.
Tek sıkıntı ne izmirdeki ne de istanbuldaki gibi eğlence mekanları birbirine hiç yakın değildir,arka arkaya 3-4 tanesini gezmek için mutlaka bir arabanız olması lazımdır.
Ama türkiyenin en iyi vintage barlarından biri bu şehirdedir.Ne yazık ki bana kmlerce uzaktır.
Gece içki içilmesine kimse karışmayacağı gibi,manitanız yanınızdayken laf atan yobaz kafasına da rastlamazsınız.
Adam gibi bir sosyal çevreniz varsa,yemeklerinin ucuzluğu,trafiğinin kolaylığı ve yaşam bakımından öğrenci için bütün kolaylıkları yaşatır.
ama siz evde oturup sürekli asosyal takılan bir tipseniz,sizi los angeles'da ucla bile kurtarmaz.
Tek sıkıntı ne izmirdeki ne de istanbuldaki gibi eğlence mekanları birbirine hiç yakın değildir,arka arkaya 3-4 tanesini gezmek için mutlaka bir arabanız olması lazımdır.
Ama türkiyenin en iyi vintage barlarından biri bu şehirdedir.Ne yazık ki bana kmlerce uzaktır.
Gece içki içilmesine kimse karışmayacağı gibi,manitanız yanınızdayken laf atan yobaz kafasına da rastlamazsınız.
Adam gibi bir sosyal çevreniz varsa,yemeklerinin ucuzluğu,trafiğinin kolaylığı ve yaşam bakımından öğrenci için bütün kolaylıkları yaşatır.
ama siz evde oturup sürekli asosyal takılan bir tipseniz,sizi los angeles'da ucla bile kurtarmaz.
bağımlılık yapabilen şehir.
şu an arabamın olmamasına o kadar hayıflanıyorum ki, yağmur yağarken baraj gölünü izlemek vardı şimdi. öf be.
şu an arabamın olmamasına o kadar hayıflanıyorum ki, yağmur yağarken baraj gölünü izlemek vardı şimdi. öf be.
Sabaha karşı şu saatlerde nefis bir yağmur patlatan şehir.
kış mevsiminin yeni geldiği şehir. hoş gelmiş.
http://listelist.com/adanaliyi-anlamak/
hangimiz gençlik köprüsüne bakarken kendini san francisco'da hissetmemiştir ki?
hangimiz gençlik köprüsüne bakarken kendini san francisco'da hissetmemiştir ki?
(bkz: barzo city)
tüik in 2013 raporuna göre en büyük 5. il olma özelliğini 9.000 kişiyle antalya ya kaptırarak ilk 5 den çıkmış şehirdir. ama asıl suç osmaniye'yi siyasi çıkarlar uğruna adana dan ayırıp il yapanlardadır. şuan nüfusumuz mis gibi bursayla kapışıyordu oysa.
hic bu kadar ozleyebilecegimi dusunmedigim sehir.pazartesi donuyom.lan ilk kez seni bu kadar ozledim hem de sebepsiz.
An itibariyle sadece 2 derecedir.
vay anasını.
vay anasını.
An itibariyle eve dönerken belediyenin önündeki termometre'de sıcaklığı -1 olarak gösteren şehir.
erzurum'a döndü güzelim ılıman şehrimiz.
erzurum'a döndü güzelim ılıman şehrimiz.
A şıkkına söylenen şeydir.
gittiğinizde her yerden et kokusu burnunuza buram buram gelen güzel şehir. sadece et değil , bütün güzel yemek kokuları gelir. insanı acıktıran şehirdir.
Türkiye'deki dördüncü büyük metropolitan alan olup ülkenin önde gelen bir ticaret ve kültür merkezidir.
delikanlının harman olduğu şehir.
(bkz: uyuşturucu yuvası)
(bkz: uyuşturucu yuvası)
akşam vakti tedirgin olmadan sokakta yürümenin mümkün olmadığı şehir.
Dün gece saglam sis yapmış şehirdir.
Geçen gece sağlam çiş yapmış şehirdir.
Önceki gece sağlam diss yapmış şehir. Yov yov!
(bkz: memleket)
yazı sıcak, insanı tırlak, kebap kokulu canım memleketim.
elinden havaalanı alınmak üzre olan, stadyum inşaatı muamma olan, metrosu bir işe yaramayan, gelenin gidenin sövüş yaptığı ihanetin başkenti olan şehir.
tarlanın ortasında yılanın kemikleri
sevip sevip ayrılır adananın enikleri
gibi bir dizeye de isim babalığı yapar. erkeklerinin elinin ayarı kızların da aklının ayarı yoktur.
tarlanın ortasında yılanın kemikleri
sevip sevip ayrılır adananın enikleri
gibi bir dizeye de isim babalığı yapar. erkeklerinin elinin ayarı kızların da aklının ayarı yoktur.
ben adana'nın bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim. sanki denizin kenarında bir ikinci istanbul. gerçek bir büyük şehir.sıkma ve şalgam suyu ile meşhur. bir de kadınları gerçekten dominant.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar