bugün
- manifest dinleyen erkek9
- aşk acısı çekiyorum sözlük19
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- nirmal purja2
- yaz yemekleri5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- scooter'a 6 kişi binmek5
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- 7 ağustos 20012
- taksici muhabbeti5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- spiderman mi döver batman mi5
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- gocu bay bey birader3
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- can kolukısa4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- petrol4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- elalem ne der4
- stres yönetimi6
- solcu dövmek2
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- türkiye5
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- gulmekicinyaratilmis11
- stres3
- gram altın3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- taksim delisi cenk2
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- tai lung9
- rüşvet5
- fenerbahçe6
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- kuran ı kerim meali6
- yeni parti tüzüğü2
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
bedenin dili isimli türünün on bininci örneğini çıkararak konuşurken göz kaçırmanın yalan söylemeye delalet olduğunu beynimize kazıyan kişi. ayrıca milli takıma da psikolojik danışmanlık yapıyormuş.
hayalinizi yorganınıza göre uzatın adlı yeni kitabını çıkarmış yazardır.
Türkiye; de geniş kitlelere, psikolojinin insan ihtiyaçları ve iş hayatının sorunları için bir çözüm olduğunu göstermiş bir öncüdür. 1983 yılından bu yana, sağlıklı insanların hayat kalitesini ve işletmedeki verimliliği artırmaya yönelik seminerler vermiş, uygulamalar yapmıştır. Prof. Dr. Zuhal Baltaş'la birlikte kaleme aldığı ve Türkiye; de ilk kişisel gelişim kitabı olan Stres ve Başaçıkma Yolları kitabı, geniş toplulukların stresi tanımasını sağlamıştır. Bunu Üstün Başarı; Bedenin Dili; Ekip Çalışması ve Liderlik kitapları izlemiştir. Acar Baltaş, Türk kültürünün değer sisteminden çıkan eğitim programları ve ekip çalışması konusunda birçok kuruluşun uluslararası başarılarının hazırlayıcısı olmuştur. Türkiye'deki en etkili konuşmacılardan biri olan Acar Baltaş, 21. yy da iş hayatı, değişim, ekip çalışması, liderlik ve duygusal zekâ konularında yazılı ve görsel medyada çok sayıda röportaj ve program yapmıştır. 1996-1999 yılları arasında Türk A Milli Futbol Takımı'nın, 2002 yılından bu yana da Galatasaray futbol takımının psikolojik danışmanlığı görevini yürüten Acar Baltaş, Prof. Dr. Zuhal Baltaş'la birlikte kurucusu oldukları Baltaş-Baltaş Yönetim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'ni ve Baltaş-Eksen Seçme, Değerlendirme ve Organizasyon Merkezi'ni yönetmektedir.
dün okumaya başladığım hayalini yorganına göre uzat isimli kitabın yazarı. yazar kitabında secret isimli kitabı hedef almış son derece açık bir şekilde.
bir işi istemek ile başarmak arasındaki bağın sanılanın aksine zayıf olduğunu anlatmaya çalışıyor kitabında ki bence son derece haklı!
"başaranlar isteyenler arasından çıkar, isteyenlerin ise sadece bazıları başarılı olur" diyor acar baltaş! haklı değil mi?
bir işi istemek ile başarmak arasındaki bağın sanılanın aksine zayıf olduğunu anlatmaya çalışıyor kitabında ki bence son derece haklı!
"başaranlar isteyenler arasından çıkar, isteyenlerin ise sadece bazıları başarılı olur" diyor acar baltaş! haklı değil mi?
insan kaynakları konusunda bilgilenmek isteyenin makalelerini okuması gereken profesör.
parayı koyacak yer bulamayan kişi.
https://www.youtube.com/w...n_id=annotation_367676927
hepimizin izlemesi gereken harika bir program yapmışlar hulki cevizoğlu ile. çoluk çocuk oturup ailecek izlenmesi dileğiyle.
hepimizin izlemesi gereken harika bir program yapmışlar hulki cevizoğlu ile. çoluk çocuk oturup ailecek izlenmesi dileğiyle.
vikipedia da adı bulunmayan kişidir.*
Şu an CNN Türk kanalında Deniz Bayramoğlu nun konuklarından biri. izlemenizi öneririm canlar.
Rahmi koça benzeyen kişisel gelişimci.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar