bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek35
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak11
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri8
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi10
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz22
- yandaş basını okumak7
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması3
- dindarların çoğunun fakir olması13
- sude sendromu10
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- kız kıza sevişmek4
- kadıköy de kara gece3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci3
- yagmurcu6
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı5
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- maun2
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması5
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- adana demirspor3
- rams parkta kara gece2
- mutlu bey mutlu olsun kampanyası2
- mehdiyetin takımı galatasaray3
- erecto don don bey3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- kürt kızlarının güzel olması5
- en sevdiğiniz ayı3
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- silver ile evlenecek erkek52
- melih gökçek13
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- maide 82
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- kızları en güzel olan şehir13
- akrostişli şiir7
- ben robot değilim tuzağı2
- 30 yaşına girmek6
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- sırrı süreyya önder28
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- don don bey birader2
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor11
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
werder bremen'de forma giyen 1986 doğumlu forvet.
almanya'nın mesut özil'in seçimi sırasında türkiye'yle yaşadığı çekişmeyi ingiltere ile yaşattıran futbolcu. annesi ingiliz babası alman olan bu arkadaş almanya u-19 ve u-21 'de oynamış 23 yaşına geldiğinde a milli takım için adı bile geçmezken capello'nun ingiltere milli takımına çaıracağı söylentileri çıkınca löw apar topar milli takıma çağırdı ve alman milli formasını giydirerek ingiltere milli takımına gitme yolunu kapadı.
annesi ingiliz babası alman karısı türk
sanırsam Beşiktaş'ım anlaşmış,
ben çok takip etmemiştim kendisini ama, şu video iş yapar diyor sanki.
http://www.youtube.com/watch?v=mvrRqh2XGmg
sanırsam Beşiktaş'ım anlaşmış,
ben çok takip etmemiştim kendisini ama, şu video iş yapar diyor sanki.
http://www.youtube.com/watch?v=mvrRqh2XGmg
Tekniği yüksek ama gol yüzdesi düşük bir forvet.
genel olarak fm dilinde second striker denilebilir kendisi için,bir nevi arif erdem gibi.yavaş ama oyun bilgisi yüksek,az maç kaçıran bir oyuncu.
werder'de zaman zaman forvet arkası oynamışlığı da vardı.
genel olarak fm dilinde second striker denilebilir kendisi için,bir nevi arif erdem gibi.yavaş ama oyun bilgisi yüksek,az maç kaçıran bir oyuncu.
werder'de zaman zaman forvet arkası oynamışlığı da vardı.
Beşiktaş'ın alması gereken topçu. öyle maaşı falan da çok yüksek değil. delgado'nun az gol atıp daha istikrarlı olanı.
Hakemin verdiği penaltıyı, doğru söyleyip iptal ettiren Werder Bremenli futbolcu.
https://vine.co/v/Mq55F2eQvwZ
https://vine.co/v/Mq55F2eQvwZ
Beşiktaş'ın yeni transferi olacaktır.
hep aynı tiyatro...
2 saat öncesine kadar adını duymadığı topçuyu maradona ilan eden gaza meyilli klavye taraftarı, çakal yönetici , adını menejerleriyle kendi takım arkadaşları dışında kimsenin fazla bilmediği orta sınıf topçu...
malzeme tamamsa yemeğe geçelim...
werder bremen kendisine yıllık 650 bin euro'dan 4 yıllık mukavele teklif etmiştir. beşiktaş ise yıllık 2 milyon euro + prim + bonus teklif etmiştir.
buraya da yazıyorum beşiktaş'da 3 yılı tamamlayamaz...
not: eşi türk olduğu için türk statüsünde oynatmaya çalışacaklar muhtemelen ama bildiğim kadarıyla 3 sene beklemesi lazım adamın mukavele 3 yıllık zaten.
bir de 3 yıl önce dizinden ağır bir sakatlık geçirmişliği varmış....
2 saat öncesine kadar adını duymadığı topçuyu maradona ilan eden gaza meyilli klavye taraftarı, çakal yönetici , adını menejerleriyle kendi takım arkadaşları dışında kimsenin fazla bilmediği orta sınıf topçu...
malzeme tamamsa yemeğe geçelim...
werder bremen kendisine yıllık 650 bin euro'dan 4 yıllık mukavele teklif etmiştir. beşiktaş ise yıllık 2 milyon euro + prim + bonus teklif etmiştir.
buraya da yazıyorum beşiktaş'da 3 yılı tamamlayamaz...
not: eşi türk olduğu için türk statüsünde oynatmaya çalışacaklar muhtemelen ama bildiğim kadarıyla 3 sene beklemesi lazım adamın mukavele 3 yıllık zaten.
bir de 3 yıl önce dizinden ağır bir sakatlık geçirmişliği varmış....
yerli statüsünde oynaması için 3 sene beklemesine gerek olmayan futbolcu.
bir türk vatandaşı ile 3 senedir evli olan biri başvurusu ile birlikte vatandaşlığa kabul ediliyor. hunt da 2011'de evlenmiş türk kızıyla. o yüzden yerli statüsünde oynaması olası görünüyor.
bir türk vatandaşı ile 3 senedir evli olan biri başvurusu ile birlikte vatandaşlığa kabul ediliyor. hunt da 2011'de evlenmiş türk kızıyla. o yüzden yerli statüsünde oynaması olası görünüyor.
şu an için bundesliga'da 26 maçta 4 gol 7 asisti var. geçen sezon ise 28 maçta 11 gol 6 asisti var. beşiktaş artık yeni stadı ile üzerindeki 3 yıllık ölü toprağını atacak ve daha iddialı olacak, bir de şampiyonlar ligi vizesi kaptık mı tamamdır.
hunt bundesliga'da istatistik olarak fena değil, süper ligde iş görür ama şampiyonlar ligi için belkide daha iddialı bir isime yönelmek gerekebilir.
hunt bundesliga'da istatistik olarak fena değil, süper ligde iş görür ama şampiyonlar ligi için belkide daha iddialı bir isime yönelmek gerekebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar