bugün

ukteyi veren: fatal
daha çok iğrenç espri yapma aracı olarak kullanılan akıllı nın a sını ayırarak olusturulan bıdıgın kıllı olmasına sasırarak soyleme biçimi olusturulmus hali.
bir fc öküztopu futbolcusudur. halk arasında "saçlu" olarak bilinir. yakışıklıdır, karizmatiktir ve kondisyonu eksiktir. eşli batak bilmez, ps'de yenilir, mühendistir.
şu sıralar istatistikleri şişirmekle meşgul. anarşist ruhlu, sabri görünümlü, esenler düşmanı, bagcılar cocugu.
daha da iğrenci için;

a)kıllı
b)ıdık
halen çaylak olan saçlu pis. yazar olmak için kasıyorşu ara kendini. gerçi beni kandırıyor biliyorum o gene travian'a dalmıştır odun filan satıyordur. *
fc öküztopu takımının vazgecilmezi olmasının yanında takımda gizli bir misyon üslenmis olup arka planda kalan fakat izlendiğinde aslınca takımın en iyisi olduğu da gözden kaçmayacak olan insan * .
© copyright 2005 - 2026