Abartılı vatkaların yanında pantolonu çizmelerin içine sokan, streç denilen popoya yapışan pantolonların popüler olduğu giyim tarzıdır. iyi ki çocuktuk o dönemde dememek olanaksızdır.
hem şalvar model kotlar , hem de streç pantolonlar bu dönemin modasıydı. gömlek kolları mutlaka kıvrılır, pantolon boyu ayakkabının iki ya da üç parmak üzerinde tutularak illaki çoraplar gösterilirdi.

Kazalar ekseriyetle baklava dilimli , ceketler ekose idi. Saçlar hem bayanlar da hem erkeklerde uzun olup , bayanlar sol yanda kuş yuvası şeklinde saçlarını toplarlardı.

Kazaklarda bile vatka vardı o yıllarda; bir de abartılı makjay kabul günlerine giden kadınlarda.

Çocuktum ben yüzük oynardım teyzelerimlen. ordan biliyorum.
(bkz: oldskool)
(bkz: nuri alço) * *
(bkz: can) (bkz: berk)dikkat edin simdiki 20 li yas grubuna..ben hic bu isimlerde bi 50 as ustu gormedim..30 yas ustude gormedim o ayri..
kötü saç modelleri . *
geri gelse de ortam şenlense denilen modadır.

(bkz: hastasıyım)
(bkz: komedi)*
tikilerin zaman zaman hortlayan trendi.
allahım bu ben miyim? dedirtecek kadar kötü giyinmişliğimize neden olan modadır.
(bkz: 80ler klasik rock)
kenarlarında kilim deseni bulunan, neredeyse göğüs altına kadar gelen yüksek belli taşlanmış kot pantalon.
-aslan baş saç modeli.
-kovboy çizmeleri , kot içine sokulmak suretiyle giyilir.
-aerobik taytı.
(bkz: Kar yıkama kot)
Parlak kumaştan erkek takım elbiseleri.
Koları kıvrılan erkek ceketleri.
Espadril ayakkabılar
bol mu bol kolları olan gömlekler..koca vatkalar..daracık pantolonlar.karman çorman saçlar.
© copyright 2005 - 2026