bugün

türkiye şartlarında farklı bir konusu var. saati geç ve maalesef sansür var. psikolojik-gerilim türünde erdal beşikçioğlu'nun performansını bekliyoruz.
başladı lan herkes sussun.
Merakla beklenen dizi.
umarım behzat ç tadında olurda pazar gecelerinin o meşhur bomonti fıstık olayına geri dönerim diye dua ettiren dizidir. kafası güzel pazar akşamları istiyoruz lağğğnnnn!
Canım dondurma çekti allahless people.

Kahraman ilimizin pillaaağkası.
Amirim geliyooooo.
kahramanmaraş ilinin plakasıdır.
pazar günü saat 23.15 de başlayacak olan dizi.
ilk fragmanı yayınlanan müstakbel dizi.

https://www.youtube.com/watch?v=keENwndc0_k
Ayakkabı numaram.Allah carpsin.
Breaking bad uyarlaması olacak deniyor ama bence bu imkansız. sigara bile gösteremiyor bizim kanallar uyuşturucu temalı bir dizi nasıl yapılacak aq.
Nam-ı değer Behzat amirimizin yeni dizisi. Hunharca bekliyoruz. Gelsindir.
beklenen önemli bir dizidir.
yeni bir türk dizisi.
sanırım maraş otu satılacak dizidir.
Numaramin sonu 4646 olunca sıklıkla deli muamelesi gormemle ilgili mevzuyu öğrendim. Su ara walter white deniyor umarım yalan haber vs değildir.
Başrol iyi,yönetmen iyi ama o konu Türkiye'de sökmez,maalesef ki..
bb uyarlaması olacağını sanmadığım dizi. resmi bir açıklama yok.

erdal beşikçioğlunun bir kimyageri canlandıracak diye illa walter white olacak hali yok.
Maraş plakası.
ayak numaramdır.
(bkz: raporlu)
Kahramanmaraş plaka kodu.
Babamın yaşı.
amirimin yeni dizisi.. merakla bekliyoruz efendim.
aralık ayında gösterime girmesi öngörülen, erdal beşikçioğlu' nun genetik profesörünü canlandıracağı yeni dizinin muhtemel adı imiş.
sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.

--spoiler--
beşikçioğlu, yeni dizide bir genetik profesörünü canlandıracağını söyledi. dizinin adının insanda bulunan 46 kromozomdan yola çıkarak "46" olmasının planlandığını da kaydeden beşikçioğlu, yeni dizide behzat ç. ' deki bazı rol arkadaşlarının da yer alacağını açıkladı. dizinin aralık ayında gösterime girmesinin öngörüldüğünü söyledi.
--spoiler--

http://www.radikal.com.tr...85&utm_campaign=hayat
© copyright 2005 - 2026