bugün
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan12
- arkadaşlar hesabı silicem14
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- velvet25
- ölürken dinlenecek müzik4
- yılmaz güney7
- habire125
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- tai lung33
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- deccal3
- açık eksi oy4
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- gocu'nun gerçekten komik biri olması4
- rafael leao27
- aleksey batrakov5
- türkiye22
- hewal ebo3
- başbirader bey3
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı4
- öldükten sonra arkada bırakılacaklar2
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı2
- sarapci koala71
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- hilal yelekçi2
- günün sözü23
- sosyal demokrat3
- kapadokya26
- antipanik9
- önüne gelene faşist demek3
- saygıdeğer yazarlar saygıdeğer biraderdirler2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- idris naim şahin3
- ümit özdağ4
- günün iddaa kuponu2
- aktroller5
- sözlüğün mal gibi olması2
- bir şey söyle3
- memduh bashgan2
- sözlük yazarlarının saatleri8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- saat3
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- yüksek enflasyon3
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
cem yılmaz'ın gora'da kullandığı bir espri ve nesildaşım yazar. hoş gelmiş.
gora ile kafayı bozmuş yazar.
hoş gelmiş nesildaş yazar. *
mizah anlayışını beğendiğim yazar.
aklıma gora yı getiren yazar. yakında 2 goralı bir de ayran diye nick çıkmasını bekliyorum.
diyalog sahibi, çelikten sinirlere sahip bir yazarımızdır. kendisine saygılarımı sunmak borcumdur.
edit: beyefendiliği ile beni utandırmıştır. kendisine yaptığım benzetmelerden dolayı da özür dilerim ayrıca.
edit: beyefendiliği ile beni utandırmıştır. kendisine yaptığım benzetmelerden dolayı da özür dilerim ayrıca.
marangoz olan yazardır, ikea ocağına incir ağacı dikmiştir.
nickiyle gecenin bu saatinde yarmış insandır.
oha ne güzel bir nicktir o ya. merhabalar.
(#18174677) bayağı göldürmüş espirikli yazar. ilginç.
ileri görüşlü nick.
sabaha karşı şakirt da olmuştur. bunu söyleyenler nerelerine dayanarak bu çıkarımda bulunuyorlarsa bulunmasınlar.
kaçan obama olsun yazarı.
https://www.youtube.com/watch?v=MNXRpDc_RRA parçayı armağan ettiğim dost yazar.
abazan yazardır.
sözlükteki bayan yazarların nickaltına entry girmekten başka bir halta yaramaz. arada gelir başka yazarların nick altına sıçar, bazen de bordo klavyeli olur.
bi gün oturup bu adamın bayan yazarların nick altına yazdığı bütün entryleri ifşa etmek lazım. arkadaş adam duble abaza... bi tane entry de girmiyor, en az üç entry giriyor.
çok merak ediyorum, veriyorlar mı acaba buna? bu adamın önünde domalacak insan var mı acaba? *
sözlükteki bayan yazarların nickaltına entry girmekten başka bir halta yaramaz. arada gelir başka yazarların nick altına sıçar, bazen de bordo klavyeli olur.
bi gün oturup bu adamın bayan yazarların nick altına yazdığı bütün entryleri ifşa etmek lazım. arkadaş adam duble abaza... bi tane entry de girmiyor, en az üç entry giriyor.
çok merak ediyorum, veriyorlar mı acaba buna? bu adamın önünde domalacak insan var mı acaba? *
entry geçmişi detaylı bir şekilde incelenebilir.
(#19948549) sözü edilen olaydaki kişiler ise arkadaşımdır ve bu onlara karşı büyük bir ayıptır. Ahlaksız herif. Taytsız denen adam, Hem çamur atıp insanların günahını alır hem de ikinci kişilerin üzerine konuşup terbiyesizlik ahlaksızlık yapar.
(#19948549) sözü edilen olaydaki kişiler ise arkadaşımdır ve bu onlara karşı büyük bir ayıptır. Ahlaksız herif. Taytsız denen adam, Hem çamur atıp insanların günahını alır hem de ikinci kişilerin üzerine konuşup terbiyesizlik ahlaksızlık yapar.
hadi 3 tamı anladık da o robot neden yavaş yazıyor? benim imla hatamı düzeltirken kendi mesaj kutusunun bir daha yanmayacağını bilmeyen yazardır.
edit: en uzun tuş hangisi ben bulamadım daa...
edit: en uzun tuş hangisi ben bulamadım daa...
Helal olsun dedirten yazar. Sukusunu verdim (#15628788).
sözlük formatı dahilinde insanlara bel altı vuranlara sözlük formatı dahilinde küfrettiğini kabul etmiş ve küfre devam edeceğini bildirmiş yazardır. Bu açıklamanın ardından gelip de nick altına "ay canım çok şeker" yazanları takmıyoruz.
Not: bu 2. Bildiridir.
Not: bu da 3 http://www.uludagsozluk.com/e/20238654/
(#20230834) yazar burada bordo klavyelileri sevmeyiz demiş ama kendisine yol vermişler, silmişler tipi. Biz sözlük dışında meydanlarda neyi savunuyor nasıl yaşıyorsak sözlükte oyuz.
Not: bu 2. Bildiridir.
Not: bu da 3 http://www.uludagsozluk.com/e/20238654/
(#20230834) yazar burada bordo klavyelileri sevmeyiz demiş ama kendisine yol vermişler, silmişler tipi. Biz sözlük dışında meydanlarda neyi savunuyor nasıl yaşıyorsak sözlükte oyuz.
sözlükte şu saatlerde yalnız olduğumuzu düşündüğüm nesildaş yazar. gülümsetiyor.
kesin melez yoksa tek irktan bu kadar zeka toplanip gelemez .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar