bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- beton kemalist olmak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- gurbetçi yazarlar2
- mansur yavaş9
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- yeni parti8
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- sevmeden okunan kitaplar2
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- nervio varıdı nerede o13
- geekyapar3
- sarapci koala8
- mister bomba bomba erecto2
- windows 84
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ak partililerin apo sevdası6
- ellerim bos gonlum hos12
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- radikalkemalist3
- islam barış dinidir11
- duş almak3
- vaat edilen topraklar2
- defne isimli kadınlar2
- yazarların favori oyun karakteri15
- 1948 arap israil savaşı12
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- gürcistan5
- hayatın kuralları6
- tavuk şiş4
- mason greenwood5
- başı açık kızların daha azgın olması2
- kadınların şiirden anlamaması5
- pozcu3
- osuruktan şiirler89
cem yılmaz'ın gora'da kullandığı bir espri ve nesildaşım yazar. hoş gelmiş.
gora ile kafayı bozmuş yazar.
hoş gelmiş nesildaş yazar. *
mizah anlayışını beğendiğim yazar.
aklıma gora yı getiren yazar. yakında 2 goralı bir de ayran diye nick çıkmasını bekliyorum.
diyalog sahibi, çelikten sinirlere sahip bir yazarımızdır. kendisine saygılarımı sunmak borcumdur.
edit: beyefendiliği ile beni utandırmıştır. kendisine yaptığım benzetmelerden dolayı da özür dilerim ayrıca.
edit: beyefendiliği ile beni utandırmıştır. kendisine yaptığım benzetmelerden dolayı da özür dilerim ayrıca.
marangoz olan yazardır, ikea ocağına incir ağacı dikmiştir.
nickiyle gecenin bu saatinde yarmış insandır.
oha ne güzel bir nicktir o ya. merhabalar.
(#18174677) bayağı göldürmüş espirikli yazar. ilginç.
ileri görüşlü nick.
sabaha karşı şakirt da olmuştur. bunu söyleyenler nerelerine dayanarak bu çıkarımda bulunuyorlarsa bulunmasınlar.
kaçan obama olsun yazarı.
https://www.youtube.com/watch?v=MNXRpDc_RRA parçayı armağan ettiğim dost yazar.
abazan yazardır.
sözlükteki bayan yazarların nickaltına entry girmekten başka bir halta yaramaz. arada gelir başka yazarların nick altına sıçar, bazen de bordo klavyeli olur.
bi gün oturup bu adamın bayan yazarların nick altına yazdığı bütün entryleri ifşa etmek lazım. arkadaş adam duble abaza... bi tane entry de girmiyor, en az üç entry giriyor.
çok merak ediyorum, veriyorlar mı acaba buna? bu adamın önünde domalacak insan var mı acaba? *
sözlükteki bayan yazarların nickaltına entry girmekten başka bir halta yaramaz. arada gelir başka yazarların nick altına sıçar, bazen de bordo klavyeli olur.
bi gün oturup bu adamın bayan yazarların nick altına yazdığı bütün entryleri ifşa etmek lazım. arkadaş adam duble abaza... bi tane entry de girmiyor, en az üç entry giriyor.
çok merak ediyorum, veriyorlar mı acaba buna? bu adamın önünde domalacak insan var mı acaba? *
entry geçmişi detaylı bir şekilde incelenebilir.
(#19948549) sözü edilen olaydaki kişiler ise arkadaşımdır ve bu onlara karşı büyük bir ayıptır. Ahlaksız herif. Taytsız denen adam, Hem çamur atıp insanların günahını alır hem de ikinci kişilerin üzerine konuşup terbiyesizlik ahlaksızlık yapar.
(#19948549) sözü edilen olaydaki kişiler ise arkadaşımdır ve bu onlara karşı büyük bir ayıptır. Ahlaksız herif. Taytsız denen adam, Hem çamur atıp insanların günahını alır hem de ikinci kişilerin üzerine konuşup terbiyesizlik ahlaksızlık yapar.
hadi 3 tamı anladık da o robot neden yavaş yazıyor? benim imla hatamı düzeltirken kendi mesaj kutusunun bir daha yanmayacağını bilmeyen yazardır.
edit: en uzun tuş hangisi ben bulamadım daa...
edit: en uzun tuş hangisi ben bulamadım daa...
Helal olsun dedirten yazar. Sukusunu verdim (#15628788).
sözlük formatı dahilinde insanlara bel altı vuranlara sözlük formatı dahilinde küfrettiğini kabul etmiş ve küfre devam edeceğini bildirmiş yazardır. Bu açıklamanın ardından gelip de nick altına "ay canım çok şeker" yazanları takmıyoruz.
Not: bu 2. Bildiridir.
Not: bu da 3 http://www.uludagsozluk.com/e/20238654/
(#20230834) yazar burada bordo klavyelileri sevmeyiz demiş ama kendisine yol vermişler, silmişler tipi. Biz sözlük dışında meydanlarda neyi savunuyor nasıl yaşıyorsak sözlükte oyuz.
Not: bu 2. Bildiridir.
Not: bu da 3 http://www.uludagsozluk.com/e/20238654/
(#20230834) yazar burada bordo klavyelileri sevmeyiz demiş ama kendisine yol vermişler, silmişler tipi. Biz sözlük dışında meydanlarda neyi savunuyor nasıl yaşıyorsak sözlükte oyuz.
sözlükte şu saatlerde yalnız olduğumuzu düşündüğüm nesildaş yazar. gülümsetiyor.
kesin melez yoksa tek irktan bu kadar zeka toplanip gelemez .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar