bugün

görünen köyün kılavuz istememesidir. türkiye ekonomisi verileri oldukça iyi durumdadır.
diğerleri kötüye gidince göreceli olarak ileri gidiyor sanılan durumdur. hala yapısal bozukluklar ve dengesizlikler giderilememiştir. istihdamı arttırır görünür ama çalışma koşulları kötüye gider, zeniginlik belli cemamat kesimine akar halka tabana yayılmaz. istatistikler mini etek gibidir her şeyi göstermez.
vergi koya koya illa ki bir büyüme olacaktır. büyük olan iyice büyüyecek, küçük olan zaten küçülmeye mahkumdur. bu ne amk her şey güllük gülistanlık her iş mis gibi değil mi? ulan sadece ev kirama 50 lira zam geldi bütün maaşıma 60 lira zam geldi bu nasıl büyüme. büyüyen kim. büyüyen kodamanların yarrağı o da bize girip çıkıyor.
büyümeye devam edecektir şayet türkiye iktidar, iktidar çevresi, yandaş veya muhalefet etmeyen sömürücü şirketler topluluğundan ibaret isedir.
sıcak para ileriki zamanlarda götümüzden kaynar kaynar çıkacak demek olan cümle.
insan bunu okuyunca ya öleyim ya da talih oyunlarından voleyi vurayım diye düşünüyor.
yoksa işimiz çoook zor demektir bu.
çok büyüdük, şu kadar aldığımız günler oldu.
görsel
32 şeritli yollarla önümüzeki uzun ve geniş yollara bakmaktayız .
büyüme devam edecek ancak yavaşlayacaktır. 2012 de yapılan zamların tüketim harcamalarına etkisi henüz etkisi göstermedi. bu etki 2013 ün ortalarına doğru tam anlamıyla verilere yansıyacak. zaten türk ekonomisinin sorunu büyüme değil, işsizliktir. büyüme, teoride işsizliği azaltır. ancak unutmayın ki türkiye büyüdükçe cari açıkta büyüyor ve cari açığın patlaması demek işsizlik, enflasyon gibi bütün sorunların götümüze girmesine neden olacak.
olmayacaktır. 21 aralıkta kıyamet kopacak çünkü.
yani yine fakir daha fakir zengin daha zengin olacak diyosun.
gerçekten anlamıyorum hiçbir büyük fabrikası olmayan , yarısından fazla dışa bağımlı olan , kendi yeraltı zenginliklerinden bile faydalanamayan , gelirin büyük kısmını rüşvet ve tsk'ya yediren ayrıca yetiştirdiğimiz sebzeyi bile dışardan tekrar satın alan bir ülkenin nasıl oluyorda büyüme gibi bir hedefi oluyor.

desen ki borç batağını kastettik haklısınız ve korkarım ki ilerleyen senelerde kriz teğet bile geçmeyecek.
ne tarafa doğru büyüyeceği bilgisi eksik beyandır.
bekle biraz daha büyüsün sonra üstüne oturursun.
rosavanın kendi başlıklarını canlandırma çabasının ürünüdür. gerçekle ilgisi yoktur.
önerme doğrudur..hava tahmin raporu gibi değildir. bozulmaz.
görsel
(bkz: uyusun da büyüsün)

(bkz: bütçe açığı)
beklenen durumdur.
http://www.bloomberght.co...-beklenenden-hizli-buyudu