bugün

yoktur. en uzağa işeme yarışması olsa belki bi nevi.
nicelik olarak yakalanan kismi basarinin,
branslarda -28i yaz, 7si kış sporları olmak üzere 35 brans- yakalanamamasi sadece 16 oyunda temsil edilebilmemiz,
nitelik olarak, saglam kafanin saglam vucutta olacagi gercegiyle analize devam edincede, herkesin hak ettigiyle yonetilmesiyle dogru orantili olarak ucuncu dunya ulkeleriyle ayni katagoride yer almamizdir...

durmak yok yola devam...
havuzun cicişleri ve halterin panpişlerinin önemli olan katılmaktı seviyesindeki başarılarıdır. haftaya atletizm ve güreşler başlıyor bari ordan sevindirici bir haber alsak gibi düşüncelere gark oluyor insan.
(bkz: önemli olan katılmaktı)
recep tayyip erdoğan'ın ülke yönetimindeki başarısından hayli yüksektir.
Olimpiyatlar sona erdiğinde yalnızca olimpiyat ateşinden geriye kalan kaseyi (antep usulü çanak gibin ) eve getirmemize sebep olacak başarısızlıklar silsilesidir.
imkansızı başarmalarıdır....
(bkz: sıfır çekmek)
izleyen yazarların bana hak vereceği durumdur.
sanırım 200 metre sırtüstü olsa gerek, burada yarışan derya büyükuncu' nun yarışı pekte iplemediği, daha çok '' en çok olimpiyata katılan yüzücü olma ünvanını kazanmak'' amacıyla yüzdüğü görülebilir.

ayrıca diğer sporculardan bazılar tecrübe amacıyla gitmiştir.
(bkz: olimpiyatlarda staj yapmak)
olsun reklamımız yapıldı diye, siyaset kürsüsünde yerini alacak başarıdır.
http://www.posta.com.tr/s...tini.htm?ArticleID=131902

bir sik yapmadan 60'ar cumhuriyet altınıyla taçlandırılan başarıdır.

edit: olimpiyata gitmek için ne gerekiyor lan! giden sonuncu olup, "zaten sakattım avradın sikeyimm!!" deyip geri dönüyor. kıvrımsız beynini siktiğim, işin ucunda 60 altın var diye bacağını kolunun altına almış londra'ya gitmiş. bedava tatil amına koyim.. zaten bütün sağlamlar türkiye'de bütün sakatlar londra'da şu günlerde.. bir de elendiği gün "olimpiyatlara 6. gelişimdi.. 7.sinde de burda olmak istiyorum." diyen bir "müzmin sonuncu" sporcumuz var ki evlere şenlik!
her gün binlerce insanın gerçek anlamda açlıktan öldüğü afrika ülkelerinin başarılarının yanında şapka çıkartılacak başarıdır. ayrıca takım sporları hariç tur atlayan sporcularımız da o açlıktan sürünen ülkelerden devşirme sporcular.
(bkz: sevindirici bir gelişme olarak bronz madalya)
hiç bir madalyası olmayan bir ülkeye 2020 olimpiyatlarını verecek kadar salak bir komite yok.
başarı olmazsa, halk yanaşmaz, halk yanaşmazsa tribünler dolmaz. 2020 için böylesine rezil bir tablodan sonra başbakan ağzına bile almamalı adaylığı.
oyunlar sona erdiğinde suat kılıç'ın sunucu edasıyla ve nefis ses tonuyla "Bir programımızın daha eeee pardon Olimpiyatın daha sonuna geldik. Önümüzdeki olimpiyatlarda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın" vedasıyla perçinlenecek başarısızlık öyküsüdür.
(bkz: başarısızlık)

yıllardır yönetici pozisyonda oturan ilgili federasyon baskanlarının yine istifa etmyecekleri aşikardır.

yine yeniden olimpiyatlar diyerek hatamızdan ders aldık, gelecek sefer basaırlı olacagız nidalarını sırasıyla gazete manşetlerini süsleyecektir.