bugün

(bkz: tek hedefim madalya almak)
yarım bronz madalyamız var... az mı ?
(bkz: şimdi onlar düşünsün)
(bkz: sevindirici bir gelişme olarak bronz madalya)
olsun reklamımız yapıldı diye, siyaset kürsüsünde yerini alacak başarıdır.
Ülkemizde spor alanında da hısım-akraba torpilinin, disiplinsiz çalışmanın etkisini iyice hissettirmesidir. Bu olay sporla az-çok alakadar olan herkesin malumudur. Şu an yaşadığımız bu durumun şanssızlıkla izah edilmesi cüretini umarım kimse göstermez. işte bu, sporda hiç ilerleme kaydedemeyeceğimizin belgesi olur.
17 günlük müsabakaların 11. günü itibariyle sadece rıza kayaalp'in bronz madalyasıyla sahip olduğumuz başarıdır. bence fiyaskodur.
Canları sağolsun. Ama başarısız değiller, tam tersine başarılılar ama çok şanssızlar.
madalya alabilmis 57 ulkenin arkasindan...
madalya alamayan ulkeler kategorisindeyiz...
yetmez ama evet...
umarım 2020 olimpiyatlarını biz düzenlemeyiz dedirten başarısızlık. 2020 olimpiyatlarına sportif başarı açısından bakarsak 8 yılda hazırlanmamızın mümkün olmayacağı bir gerçektir.
en uzağa işeme yarışması olsa bile, kuvvetle muhtemel bunu bir zenci kazanacaktır.
en azından sporcular gitiler dünya gözüyle olimpiyat köyü görüp geldiler.
(bkz: başarısızlık)

yıllardır yönetici pozisyonda oturan ilgili federasyon baskanlarının yine istifa etmyecekleri aşikardır.

yine yeniden olimpiyatlar diyerek hatamızdan ders aldık, gelecek sefer basaırlı olacagız nidalarını sırasıyla gazete manşetlerini süsleyecektir.
olimpiyat tarihindeki en başarısız yıllarımızdan birini geçirmektir olsa olsa. evet başarımız bu. en başarısız yıllarımızdan birini yaşamak. halterde 24 yıl aradan sonra ilk defa madalya alamamışız, yüzmede desen 6 kez olimpiyata gitmekle övünen adamımız sonuncu olmuş gelmiş. yok arkadaş yok. altyapı eksikliklerimiz çok. bir an önce daha ciddi atılımlar yapmamız gerek.
(bkz: başarı)
her gün binlerce insanın gerçek anlamda açlıktan öldüğü afrika ülkelerinin başarılarının yanında şapka çıkartılacak başarıdır. ayrıca takım sporları hariç tur atlayan sporcularımız da o açlıktan sürünen ülkelerden devşirme sporcular.
Tamamen sporcularla alakalıdır, kimse atıp tutmasın. (bkz: Havaya sıkmak kolay) Ayrıca; Tarihinin en fazla sporcusuyla katıldığımız olimpiyattır. Burdaki başarısızlıktan da söz edelim değil mi?
Şüphesiz en büyük başarımız ülkemizin adını dünyaya duyurmak. Bu kadar çok sporcu ile nasıl bu kadar başarısız olduk? Cidden başarılı bir nam. Derya Büyükuncu' nun da guinness' e girmesi ayrı bir başarı. Yüzmede en çok olimpiyatlara katılan sporcu Madalya sayısı peki? Evet yok.
sonra da adamın biri çıkar der ki " türk milleti çalışkandır. türk milleti zekidir...".
recep tayyip erdoğan'ın ülke yönetimindeki başarısından hayli yüksektir.
Ac insanlarini doyurmayi henuz basaramamis bir ulke icin normal sayilacak bir basaridir.

Yavas olun aslanlarim. Hele bi ac karnimiz doysun su ulkede. Kac kisi aclik sinirinda yasiyor? Hele bir durun siz.
olsun canım varsın biz malatya kürecik e füze kalkanı yaptık. çamlıcaya cami dikeceğiz. bundan büyük başarı mı var. sporda başarıymış peh ne önemi var öyle şeylerin *
(bkz: böyle bir şey yok ama olabilir de)
http://www.posta.com.tr/s...tini.htm?ArticleID=131902

bir sik yapmadan 60'ar cumhuriyet altınıyla taçlandırılan başarıdır.

edit: olimpiyata gitmek için ne gerekiyor lan! giden sonuncu olup, "zaten sakattım avradın sikeyimm!!" deyip geri dönüyor. kıvrımsız beynini siktiğim, işin ucunda 60 altın var diye bacağını kolunun altına almış londra'ya gitmiş. bedava tatil amına koyim.. zaten bütün sağlamlar türkiye'de bütün sakatlar londra'da şu günlerde.. bir de elendiği gün "olimpiyatlara 6. gelişimdi.. 7.sinde de burda olmak istiyorum." diyen bir "müzmin sonuncu" sporcumuz var ki evlere şenlik!
en azından olimpiyat gördük diyen adamdan ne beklersin, sana giden paraya yazık.