bugün

windows vista gibi, hadi vistayı geçtim windows 7 gibi bir işletim sisteminden haberi olmayan insandır. neden vista veya windows 7 kullanmıyorsun dediğinizde "o ne lan" diyecek kadar cahildirler. bilenler ise m.ö kalma pentium 4 işlemci, kamyon gibi bir harddisk, 512 mb ram kullanıcısı, sistemi kaldırmayan fakir insanlardır. genelde korsan windows xp kullanırlar.
(bkz: warez değil alın teri)
üşengeçtir.
(bkz: teknoloji manyagi akil yoksunu sözlük yazari)
zengin kızın fakir ama delikanlı erkeği küçümsemesine benzeyen durumu sözlüğe taşıyan yazarın açtığı başlık.Kendisi bilgisayardan da anlamıyordur açıkçası.1 gb ram i vistaya vereceğime,100 mb ını xp ye veririm.Senden de performanslı kullanırım bilgisayarımı.Ayrıca bilgisayarındaki her şey legalmiş gibi davranır kendisi.
vista sevmeyen kişidir.
ayrıca (bkz: bak lan bizden bahsediyorlar)
vistanın güvenliğinden haberi olmayan insanlardır. xp ile sistemine virüs bulaştırmaya devam eden, bilgisayarındaki veriler gittiğinde ağlamaya mahkum olan insandır. loser'dır.
(bkz: kimsin lansen)
http://img36.imageshack.us/img36/3752/vistaaaaa.jpg
http://img259.yukle.tc/image.php?id=1906adsizz.JPG
bilgisayarım bu işletim sistemininin sorumluluklarını omzuna alamayacak kadar yaşlı olacak ki ben de kullanamıyorum. *
2010 yılında da bir mani olmazsa xp kullanmaya devam edecek teknoloji yoksunudur.
2-3 haftada bir açılan bu tip kurgusal başlıklara maruz kalmış ben gibi teknoloji yoksunu insandır.
Windows 7'nin 22 Ekim çıkış tarihi sebebiyle beklemede olan teknoloji yoksunu insandır.
Vista kullanıp her 2-3 tıklamadan sonra bilgisayar kilitlenince halıdaki işlemeleri izleyen teknoloji yoksunu insandır.
Oyun oynarken xp için 1 gb vista için 1,5 gb ram gerekli ifadesini dikkate alan teknoloji yoksunu insandır.
Xp'nin müsade ettiği maksimum ram miktarını geçmeyen ram e sahip teknoloji yoksunu insandır.*
vistanın berbat bir işletim sistemi olduğu konusunda microsoft ile hemfikir olan, windows 7 nin adam gibisinin çıkmasını bekleyen, muhtemelen bunuda xp gibi korsan kullanacak olan insandır ki hala counter strike seviyesini aşamamıştır da.
her ortaya çıkan sike atlanmaz diyen kişidir.*
(bkz: kırdın kalbimi gel al gönlümü)
vista, windows 7 kurmayı bilirdir, ama ağzının da tadını bilirdir, teknolojinin içindedir, yoksun falan da değildir.

(bkz: aa bu biziz lan)*
ekşi sözlük varken uludağsözlükte yazmak ne denli normalse xp kullanmakta o derece normal durumdur..
2009 yılında hala troll'lük yapan bilmemne yoksunundan yeğdir, candır.*
kesinlikle utanmaması gereken, hatta göğsünü gere gere "xp kullanıcısıyım evet" demesi gereken, kendince nedenleri olan, içinde benim de bulunduğum gruptur.
valla kusura bakma ama o senin "teknoloji yoksunu" dediğin insan bir bilgisayar uzmanı ve vistanın xp ye oranla kusurlarının bulunduğunu ve microsoft un bile bunun üzerine çalıştığını bilen ve daha hızlı ve database i kuvvettli xp yi kullanan insandır!
teknoloji yoksunu değil akıllı insandır. 2 gb ram le bile zor çalışan kasan vista kullanıcak değildir heralde.yeni çıkanı deneme dırsatımız olmadı daha. zaten yeni üründe vistanın problemlerinin çözülmüş halidir. (bkz: biraz susta bilen biri konuşsun)
(bkz: Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu)
vista'nın, bu entryden önceki bi' çok entryde bahsedilen bazı sikko özelliklerini bildiği için vista kullanmayan kişidir. kendisini " teknoloji yoksunu " olarak adlandıran çoğu kişiyi donanım - yazılım, havada - karada ezebilecek kişidir. gece gece gerilmiş kişidir ayrıca.*
ya işletim sisteminin ne olduğundan bihaberdir, ya tüm yeniliklere kapalı beyni durmuş bir zavallıdır ya da kararlılığı önemsiyordur. nitekim windows xp tecrübeli bir bilgisayar kullanıcısı için windows xp service pack 2'den sonra en kararlı işletim sistemidir.
güncel Önemli Başlıklar