bugün

fifa dünya kupası maçları nedeniyle yarışları trt 3 yayınlayacaktır. sıralama turları türkiye saatiyle 20:00'da yarış ise saat 19:00'da yayınlanacaktır. dünya kupası nedeniyle pek ilgi çekememiştir.
henüz başlığı açılmamış formula 1 sezonunun yarışı. 19.00 itibarı ile trt3 ekranlarında başlamıştır. kazalar ve sarı bayraklar ile başlayan yarısa hamilton pole pozisyonunda başladı. 3 tur itibarı ile sıralama 1 ham, 2 vet, 3 alo, 4 but, 5 web, 6 kub, 7 sut, 8 msc.
an itibarı ile 58. turu dönülen yarış. sezonun en zevkli yarışlarından, sürekli geçişler yaşanıyor. son turlara yaklaşılırken ilk 4 sıra lastiklerini koruyabilecek mi sorusunun cevabı yarısın kaderını belirleyecek. sıralama ; 1 ham, 2 but, 3 alo, 4 vet, 5 web.
massa'nın forca india ile kapışıp durduğu yarıştır.

(bkz: hey gidi günler)
mclaren in ard arda 2. double sini yaptığı yarıştır. gerçekten güzel yarış oldu son turda bile geçiş gördük.

sıralama ; 1 ham,2 but,3 alo,4 vet,5 web,6 ros,7 kub,8 bue.
--spoiler--
PIT: "FANTASTIC JOB FROM ABSOLUTELY EVERYBODY THIS WEEKEND. IT WASN'T AN EASY ONE."

BUT:"PLEASE CONGRATULATE LEWIS FOR A GREAT JOB."

HAM:"YES! GREAT JOB GUYS! THANK YOU SO MUCH FOR YOUR HARD WORK THIS WEEKEND!"
--spoiler--
http://mclaren.com/home

http://www.f1fanatic.co.u...nadian-grand-prix-result/
© copyright 2005 - 2026