bugün

2008 yılında yapılacak öss 2008 in, açıklanacağı tarih henüz belli olmayan yerlestirme sonuclarıdır. hatta daha sınavın başvuru tarihleri bile belli olmamıştır. *
sözkonusu yıl içinde kontenjanlarda bir düşüş olmazsa sınava giren kişilerin çoğunun yerleşeceğinın öğrenildiği sonuçlar olacaktır.
*
prof. dr. unal yarimagan, 20 agustos 2008 tarihinde aciklanacagini soylemisti ama dogru mudur bilememdir. tercih islemlerinin son tarihi 4 agustos 2008 dir. bilgisayarlar 16 gun boyunca full time mi calisacak*. daha erken aciklanir gibi gelio ama (?). bi de klavuzda yazdigi gibi sonuclar postayla gonderilmeyecektir osymnin sitesi http://www.osym.gov.tr de yayinlanacaktir hayirlisi olsundur.
DAHA CABUK ACIKLANMASI MÜMKÜN GiBi GÖRÜNDÜĞÜ HALDE GEÇ AÇIKLANACAK SONUÇLARDIR. 16 GÜN iÇiNDE BiLGiSAYARSIZ YERLEŞTiRME YAPILIR. *
http://www.haberaktuel.co...uclari-haberi-143239.html
--spoiler--
15 Haziran 2008 tarihinde yapılan 2008 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 22 Haziran 2008 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS) sonuçlarına göre yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup, sonuçlar 15 Ağustos 2008 Cuma günü saat 09.30 dan itibaren internetten öğrenilebilecektir. ilgili adresler aşağıdadır.

internet Adresleri:

http://osys.osym.gov.tr
http://osys2008.osym.gov.tr

Yerleştirme Sonuçları ve Kayıt işlemleri ile ilgili Basın Duyurusu da aynı saatte ÖSYM nin internet sayfasında yer alacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.



Prof.Dr. A.Ünal YARIMAĞAN

ÖSYM Başkanı
--spoiler--
(bkz: kader anı)
web sitesi hacklenmiştir ve girdiğinizde "bu ekrana bakan binlerce saf insan çocuklar gibi şendi bir dönemler, sonra o güzel insanlar atlarına binip gittiler" yazmaktadır. umarım yarına kadar çözülür.
Sürprizlere açık olmasını istediğim sonuçlardır. Doldurduğum kuponun(!) tutmayacağını bile bile, sürprize oynadım. Güzel kupon yaptım ama haa.
ne kadar yukarıdan gelirse o kadar iyi olacak tercih sonuclardır.
(bkz: allah ım sen bana güzel bir üniversite nasip et)
ösym'nin bir anlık dalgınlığı* ile beni istediğim üniversiteye yerleştirmesini beklediğim sonuç.
yarın saat 9.30 itibariyle öğrenecegimiz sonuclardır. iş bu sonuclar neticesinde ya marmara yada bursa hedef olarak gorunmektedir. vatana, millete hayırlı uğurlu olsun.

http://www.haberaktuel.co...uclari-haberi-143239.html
sonuçların açıklanmasına ramak kala 14 ağustosu daha da çekilmez hale getiren hadisedir.Bekle de açıklansın şimdi.
9.30 hiç bu kadar heyecanla beklenmemişti dedirten yerleştirme sonuçlarıdır. sonucu doğum günü hediyem şeklinde beklemekteyim. *
(bkz: dakikasında kitlenen siteler)
(bkz: sinir krizi geçiren gençler)
*
tam olarak yarın (15 ağustos) 9.30'da açıklanacak olandır. ayrıca verilen siteler anında çökecektir, sonucunuza ulaşmak saatlerinizi alacaktır. kısaca; yüklenin anasını satayım.
spor olsun diye girenlerin pek umrunda olmayan sonuçlardır.
aldığı puana bakmadan terbiyesizce tercih yapanların olduğunu biliyoruz.** *
(bkz: oha dedirten üniversite tercihleri)
öylesine her telden adaylarıyla ve öylesine beklenmedik sorgularıyla şaşırtmış sınavın yine şaşırtması beklenen sonuçlarıdır.
acıklanma tarihi 20 agustos diye biliniyordu, demek degismiş iyi de olmus sevindim. yinede yarın sonuçların belli olacagını duyunca hafiften heyecan solumaya baslamadım da degil hani.

(bkz: ak göt kara göt)
nereye yerleşeceğimi bilmeme rağmen verdiği minicik heyecandan kurtulamadığım sonuç. *
aciklanmasina yaklasik 1.5* saat kalandir. ya saatler yavas calisiyo ya da bende bi sorun var, gecmiyo zaman.*
açıklanmasına yaklaşık 80 dakika kalandır * of beklemek zor be sözlük. zall şu benim sonucu bi öğreniversen *
beni 6 sene oncesine goturen sonuclar olmustur. eski duygularim depresti, kendimi bi acaip hissettim be sozluk. o zamanlar evlerde internet de yoktu *, gider internet kafede heyecanla tiklardik nereye girdik diye.*
benim gibi uyku delisi bir adamı bile uyutmamış sonuçlar. 7'de yatıp 9'da kalkmak hiç bana göre bir şey değil, ama alarmsız ayaklandım işte. umarım herkes için hayırlısı olur. son 12 dk. beklemedeyiz.
aciklanmistir...