dark gibi güzel bir dizi. beyin yakıyor biraz.
Bu karanlık çekimleri bir ben mi sevmiyorum? iç kararmasından diziye giremedim. inşallah ilk bölümün Sonunda satanist olmam.
ac milan ın kuruluş tarihidir.
Atatürk ün 18 yaşında olduğu yıldır.
adnan menderes aydın'da doğdu.
diziye başlayıp başlamama konusunda yaşadığım kararsızlık sebebiyle yazarlardan fikir almak istediğim bir netflişk dizisidir. diziyi gömecek olanlar alternatif sunarlarsa sevinirim...
harp okulunu kazanmış mustafa kemal'in istanbul'a ilk geldiği yıl, selanik'ten bindiği vapurla çanakkale boğazını geçmiştir. 16 yıl sonra kazanılmasında emsalsiz katkıları olacak savaşın yaşanacağı sulardan yine 23 sene sonra kurtaracağı osmanlı başkentine varmıştır.
erecto daha geçen diziye sallıyordun o yüzden bir kaç fikir daha alayım dedim. şimdi de güzel yazmışsın...
ilk sezon bir gizem yapalım akabinde 2.sezona başlamadan birkaç ayımız olur biraz daha gizem katarız sonrasında da 3.sezonu final sezonu yapar orda da sıçarız mantığıyla çekildiğini düşündüğüm ve konunun hiçbir yere bağlanmayacağına kanaat getirdiğim dizi.

Fakat gene de izliyorum. Neden ? Çünkü daha iyisini yapamıyorum. Sektörlerimiz farklı adamlarla. Neticede dizi yapımcısı değilim.

Bir de çok ciddiye almamak lazım bu tarz eğlendirici içerikleri. izle geç boş zamanlarını doldur dizisi. Hem Ortamlarda iki kelam edersiniz.
Milan ve barcelona gibi 2 dünya devi takımın kurulduğu yıl.
(bkz: black stocking)
5 bölüm izledim çokta beğendiğim söylenemez. Diziden büyük bir beklentiniz olmasın. izlemeye bir şey yoksa izlenecek dizi türlerinden.

Dizeye devam edip etmemekte kararsızım..
Mustafa Kemal Atatürk 18 yaşında.

19.yüzyıldaki zaman dilimi.
Çok olumsuz yorum yapan olsa da başladım. Bitirmeye de kararlıyım.
yok bilader ben sevmedim birtek atmosferi için izlenir.
ama akmıyor dizi sevemedim.