bugün

an itibariyle girdiğim entrynin sayısı. dün 1000-ci entrymi girip bugün 1101-ci entrymi girerek ne kadar büyük ve emektar, emekçi bir yazar oldugumu kanıtladım. her şey aydın bir nesil için.

tek bir ricam var bu entry-yi gören insanlardan, bıktım ben hayatımdaki simsarlardan, dengesizler düşürür beni bir sandaldan, nehrin ortasındayım her yerde timsahlar var.....pardon. tek bir ricam var bu entry-yi gören insanlardan, entrylerimi teker-teker okuyup her birini anlamaya çalışın baştan sona. ve düşüncelerimi hayat felsefeniz haline getirin. sokratessem siz de platon olun. bir devlet yöneticisi olacaginiza söz verin. ve benim düşüncelerim dogrultusunda kanunlar koyacaginiza....
bugün itibariyle koronavirüsten ölen kişi sayısı. evet.
türkiye'de bugüne kadar covid 19 nedeniyle kaybedilen toplam hasta sayısı.
dışada çabuk soyulan nokia modeli.
rakam yuşları çabuk soyulan nokia modeli.
can ciger kuzu sarmasi, e$ek kadar karde$. benden once zaten selamladilar, buyuk bir eziklik duyuyorum $u an. kim lan bu ugursuz pezevenk? binarymi$, 13mü$. yuz yilin gorecegi en saglam coderlardan olcak ama du bakalim son anda kariyer ya$antisini birakip elindeki gitarla bir $eyler icra etmeye cali$maz umarim eh o vakit yine o yuz yilin en saglam kotegini yer bizati abisi olan $ahistan. vigoreux irkinin* son neferi. bi yaki$ikli -sirtindaki solungaclari gormezden gelirsek-, bi saglam karakterli ki off. sozlukte ya$ayacagimiz giydirme operasyonlarinin aile ya$antisini etkilememesi dilegiyle.

tanim desek; bursali olup ankarada okuyan yazarlar guruhunun yeni ferdi.
çaylaktır hosgelmiştir
nokia 1100 azıcık geliştirilmiş model telefonu
binary sayı sisteminde; 13
uğursuz mudur nedir? ne mesaj vermeye çalışmaktasın hoca sen, hayırdır ?
hoşgeldin yine de...