bugün
- beni kaybettin diyen erkek14
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- iç sıkıntısı4
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- tecrübe edilen en korkunç şey3
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- aslan burcu3
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- güne almanca bir cümle bırak2
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- sadece filistin'i önemsemek15
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- gecenin korkunç yaratıkları2
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- mazotun litresi 101 lira36
- saddam hüseyin3
- jango fett2
- kadikoy psikolog4
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması3
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- palpatine2
- kanadalı ünlüler3
- iblis'in sesini duymak11
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- gocu38
- 2019 da doğmak nedir4
- ona bir şarkı gönder4
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- 28 bine çalışmak8
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- charlie kirk3
- amerika2
- sevgilinin garanti kapsamı dışında kalması4
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- roblox2
- kürdü sevin10
- henüz hazır değilim3
- allah6
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek3
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- israil11
- emma watson hala güzelmi3
entry'ler (109)
türkiye için kısadır.
bakın ne kadar basit bir cevap değil mi? şimdi bunu 3 kelimeyle ifade etmek varken olmayan çaplarıyla dalga geçmeye kalkanlar orospu çocuğudur.
bakın ne kadar basit bir cevap değil mi? şimdi bunu 3 kelimeyle ifade etmek varken olmayan çaplarıyla dalga geçmeye kalkanlar orospu çocuğudur.
balerin antrenörüyüm ben,
yıldızlardan kayarım.
yoktur benim ayarım,
gerekirse yıldızlara da kayarım.
yıldızlardan kayarım.
yoktur benim ayarım,
gerekirse yıldızlara da kayarım.
komünist'in tarzancası. kominis, gominis, komünüs, gomünüs gibi değişik versiyonları da vardır. yakında kamyonet de derler.
14 şubat'ta iflas edileceğine delalettir.
tek kusuru kendisinde kusur bulanların yanında olmamasıdır. zira yanlarında olsa kusurun k'sini bile unutup nefes almadan yumulacaklar, kendilerinden haberleri yok.
yeryüzündeki en illet hastalık.
içerğindeki karmaşa ile ingilizce'deki motherfucker kelimesini hatırlatan küfür.
ölmeden önce yapılacaklar listesinde son sıraya konmasını şiddetle tavsiye ettiğim eylem.
olaylara kayıtsız kaldıkları için şu dakikadan sonra ana akım basın-yayın kuruluşlarını bireysel olarak boykot etmemin gerekçesi olan direniş.
keşke istanbul'da olsaydım da o güzel insanlara katılabilseydim.
keşke istanbul'da olsaydım da o güzel insanlara katılabilseydim.
3-5 karakter uzerinden ilerleyen dizilere alisilmasi nedeniyle genel anlamda karakter sayisi cok fazla bulunan dizi.
yalniz ben bu hanedanliklari kafamda hep baska turlu canlandiriyorum. mesela soyadlari ve bazi karakteristik ozellikleriyle starklar bana hep almanlari hatirlatiyor. lannisterlar "ben ingilizim" diye bagirirken baratheonlar hakkinda stannis isminden dolayi aklima yunanlar geliyor. bunlarin haricinde greyjoy-viking(danimarka kismi), tyrell-fransiz imaji var gozumde.
edit: bahsetmeyi unuttugum dothrakiler, persler basta olmak uzere dogu medeniyetleri karmasini; targaryenler ise vikinglerin isvec kanadini temsil ediyor.
yumurta topuk sivri burun'a eksiklik oldugunu hatirlattigi icin tesekkurler.
yalniz ben bu hanedanliklari kafamda hep baska turlu canlandiriyorum. mesela soyadlari ve bazi karakteristik ozellikleriyle starklar bana hep almanlari hatirlatiyor. lannisterlar "ben ingilizim" diye bagirirken baratheonlar hakkinda stannis isminden dolayi aklima yunanlar geliyor. bunlarin haricinde greyjoy-viking(danimarka kismi), tyrell-fransiz imaji var gozumde.
edit: bahsetmeyi unuttugum dothrakiler, persler basta olmak uzere dogu medeniyetleri karmasini; targaryenler ise vikinglerin isvec kanadini temsil ediyor.
yumurta topuk sivri burun'a eksiklik oldugunu hatirlattigi icin tesekkurler.
helga ismi.
taraftarin olmasi gereken yer saha degil tribun oldugu icin kalecinin sonuna kadar hakli oldugu olaydir.
patlamasi engellenemeyecek gaz sikismasi. yani bildiginiz osuruk.
benden baska 3 kisinin kelimesi kelimesine ayni sekilde dogum gunleri oldugunu belirtmesine karsin neden sadece benim enrty'min silindigini merak ettigim gun.
varsa bir yanlis, herkesinki silinsin.
varsa bir yanlis, herkesinki silinsin.
genelde diger erkeklere cok ayip eden erkeklerdir.
edit: entry hakkinda rotus istegi geldi. bu cumlede hangi kelime yanlis yazilmis?
edit: entry hakkinda rotus istegi geldi. bu cumlede hangi kelime yanlis yazilmis?
muhtemelen hayal edilen kadar iyi olmayacak olandir.
tek basiniza gelip bir yasam kurmak istiyorsaniz, ekuri ya da ortam bulana kadar cogu seyden tam olarak zevk alamayacaginizi bilmeniz gerek. ayrica "simdi egitim icin burdayim ama bir firsatini bulup omur boyu burda kalirim ehe" kafasinda olan ben bile sila hasretinden kanser olacagim.
ben olumsuz seylere degindim ama guzel seyler soyleyenler de olacaktir tabii...
tek basiniza gelip bir yasam kurmak istiyorsaniz, ekuri ya da ortam bulana kadar cogu seyden tam olarak zevk alamayacaginizi bilmeniz gerek. ayrica "simdi egitim icin burdayim ama bir firsatini bulup omur boyu burda kalirim ehe" kafasinda olan ben bile sila hasretinden kanser olacagim.
ben olumsuz seylere degindim ama guzel seyler soyleyenler de olacaktir tabii...